Legg til datoer
Ting å gjøre

Zuid-Holland

Ofte stilte spørsmål om Zuid-Holland

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Zuid-Holland?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Zuid-Holland er:

Flere reisetips for Zuid-Holland

Vil du vite mer om aktiviteter i Zuid-Holland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Zuid-Holland

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 919 vurderinger

Veldig interessant og avslappet tur. Det er kunngjøringer over høyttalere som er enkle å høre - først på nederlandsk, så på engelsk, så på tysk og til slutt på fransk. Det er synd at utlysningen kunne starte tidligere, f.eks. B. må vente på fransk, du har allerede kjørt forbi. Med tysk er det bare på grensen. Som dessverre er et ekte minuspunkt, det er den eneste fergen i Rotterdam og også et møtepunkt for skoleklasser, som er veldig høylytte og irriterende. For de har ingen interesse av en fergetur med lyd. Ps risiko for solbrenthet til tross for kjøligere temperaturer. xD Det trodde vi heller ikke, men den lille biten med sol var nok, som om vi hadde hatt en ukes ferie.

Jeg dro i begynnelsen av april, men jeg burde ha gått nær slutten virkelig slik at alle tulipanene ville ha blitt fullblomstret! Men det var uansett vakkert og de har et grønt hus med de som faktisk er fullblomstret hvis du drar dit før de er !! Glad for at jeg kjøpte billettene mine fremover og hadde en tur til og fra kaukenhof!

Bestilling er enkelt. Parkeringshus nær møtepunkt under Ersmusbrug. Vennlig velkomst og valg å sitte. Godt syn på miljøet og interessant informasjon i flere oppgaver. Vennlig service i baren. Alt om bord pent rent. Under reisen en imponerende første utsikt over verdenshavnen i Rotterdam.

Du må se og gjøre det. Flott opplevelse! Enkelt og raskt organisert. Jeg bestilte online, alt gikk bra. Kontanter, som vanlig overalt i Nederland, godtas ikke! Du må være forberedt på kontantløs betaling!

Husk å bestille billetter til alt, inkl. museer, det var fullt over alt. Vi var i AMS f o m 19/22, midt i blomstringen.