Våre mest anbefalte ting å gjøre i Zug, Sveits

Zug: Selvguidet fottur og åtseledderjakt

1. Zug: Selvguidet fottur og åtseledderjakt

Bli kjent med Zug i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen. Du vil utforske byen til fots og få poeng for å løse ulike typer oppgaver: Finn severdigheter: Du vil bruke hint for å finne de beste severdighetene og skjulte perlene i hele byen. Kartfunksjonen i appen hjelper deg å komme dit. Løs spørsmål: Når du har ankommet stedet du leter etter, vil du bli stilt spørsmål om synet. Som oftest er svarene gjemt i skilt, bilder osv. En flott og morsom måte å lære nye ting om byen på. Ha det gøy: Under eventyret kan du også forvente spennende fotooppgaver som krever mye kreativitet. Hvis du mestrer øyeblikksbildene, vil du bli belønnet med poeng. Underveis kommer du til fantastiske steder som "Zyttum", "Unter Altstadt", "Kolinbrunnen" og mange flere! Etter at du har bestilt spillet, vil du motta en spillkode via e-post med instruksjoner om hvordan du spiller. Gå til "Landsgemeindeplatz" og bruk koden for å låse opp spillet i appen. Turen avsluttes ved «Springbrunnen». Opplevelsen er ikke begrenset i tid. Du kan utforske byen i ditt eget tempo og ta pauser. Bare last ned Explorial-appen, gå til startpunktet, og du er klar til å begynne med spillet. Turen varer i gjennomsnitt ca 1-2 timer.

Zürich flyplass: Privat transport til Greater Zurich-området

2. Zürich flyplass: Privat transport til Greater Zurich-området

Len deg tilbake og slapp av etter flyturen til Zürich lufthavn. La oss kjøre deg til din destinasjon i Zürich by eller Stor-Zürich-området (rundt 50 km avstand fra Zürich i alle retninger). Dette området inkluderer for eksempel følgende byer og kommuner: Zürich Winterthur Aarau Lenzburg Brugg Baden Zug Horgen Pfäffikon Rapperswil Din vennlige sjåfør vil møte deg ved ankomster til Zürich flyplass, hjelpe deg med bagasjen og bringe deg til destinasjonen. Under turen kan du bare slappe av eller chatte med din kunnskapsrike sjåfør og få noen nyttige anbefalinger for ditt opphold i Sveits.

Escape Room over Zug

3. Escape Room over Zug

Prøv vår nye escape room-opplevelse, et eventyr i hele byen! Du vil legge ut på et oppdrag for å avdekke ledetråder og løse gåter mens du utforsker den vakre byen Zug. Du kan finne en melding i et kunstverk eller et hemmelig symbol i en platebutikk. Ledetrådene er plassert over hele byen. Teamet ditt vil følge historien og være heltene, akkurat som Indiana Jones eller Lara Croft. Dette er ikke et vanlig rømningsspill – det er et interaktivt eventyr uten like. I Sato Code blir utfordringene stadig vanskeligere. Men belønningen for innsatsen din er en sjanse til å avdekke de skjulte perlene til Zug. Sato Code-spilldesignerne har brukt måneder på å lage en historie som perfekt fanger essensen av Zug. Alle installasjoner er håndlaget i vårt studio i Ticino. Hvert stykke er unikt designet. Gå utover de vanlige turiststedene og oppdag Zug på den mest spennende måten. Ikke nøy deg med en vanlig turistutflukt – prøv Sato Code!

Zürich flyplass: Privat transport fra Greater Zurich-området

4. Zürich flyplass: Privat transport fra Greater Zurich-området

Len deg tilbake, slapp av og la oss kjøre deg til Zürich lufthavn fra reisemålet ditt i Zürich by eller Stor-Zürich-området (rundt 50 km avstand fra Zürich i alle retninger). Dette området inkluderer for eksempel følgende byer og kommuner: Zürich Winterthur Aarau Lenzburg Brugg Baden Zug Horgen Pfäffikon Rapperswil Din vennlige sjåfør vil hente deg i Greater Zurich-området, hjelpe deg med bagasjen og bringe deg til Zürich flyplass. Under turen kan du bare slappe av eller prate med din kunnskapsrike sjåfør og få noen nyttige anbefalinger for ditt neste opphold i Sveits.

Ofte stilte spørsmål om Zug, Sveits

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Zug, Sveits?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Zug, Sveits?

Flere reisetips for Zug, Sveits

Vil du vite mer om aktiviteter i Zug, Sveits? Trykk her for full oversikt