Våre mest anbefalte ting å gjøre i Zandvoort

Amsterdam: Amsterdam og region reisebillett for 1-3 dager

1. Amsterdam: Amsterdam og region reisebillett for 1-3 dager

Reis enkelt i Amsterdam og området rundt ved å kjøpe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruke ARTT for ubegrenset reise med tog (2. klasse) mellom en av følgende stasjoner i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam sentralstasjon, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig på alle trikker, busser, nattbusser, metroer og ferger som kjøres av Amsterdam Transport-selskapet GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen inkludert Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drevet av Connexxion). Under Keukenhof-sesongen er denne billetten gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på bussrute 852 som drives av Arriva Fra Schiphol lufthavn til Keukenhof på bussrute 858 som drives av Arriva Fra Hoofddorp stasjon til Keukenhof på bussrute 859 som drives av Arriva Fra Haarlem stasjon til Keukenhof på bussrute 50 som drives av Connexxion

Fra Amsterdam: Haarlem privat dagstur

2. Fra Amsterdam: Haarlem privat dagstur

Sammen med din vennlige, lokale guide kan du nyte en autentisk Haarlem-opplevelse på en personlig omvisning. Utforsk denne pittoreske byens historie, kultur og fantastiske matscene mens du blir ført nedover sjarmerende gater (de utenfor den opptråkkede turiststien) flankert av storslått arkitektur. Du vil bli sammenkoblet med guider som brenner for stedet de kaller hjem, og som velger å bruke fritiden sin på å dele den med likesinnede reisende som passer til dem. Møt verten din på Amsterdam Station (eller direkte i Haarlem) og begynn å utforske denne universitetsbyen, et fortryllende knutepunkt med grønne gårdsplasser, gavlhus og monumenter som dateres tilbake nesten 800 år. Gå langs rolige kanaler og utforsk Haarlems sjarmerende brosteinsbelagte gater, rett fra sidene i en historiebok, mens du beundrer storslåtte kirker i gotisk stil og snur nedover de mindre kjente gatene og utforsker skjulte perler. Se inn i koselige barer, fine kafeer og de unike butikkene som har gitt Haarlem et rykte som en av verdens beste shoppingbyer. Besøk Molen de Adriaan, en tradisjonell vindmølle og et slående trekk ved Haarlems skyline i århundrer. Se den monumentale Grote Kerk, en protestantisk kirke i sentrum som er hjemmet til et verdensberømt forgylt orgel og en skattekiste av middelalderkunst. Bli med lokalbefolkningen som ser på boder som selger ferske råvarer, lokale oster, klær og antikviteter på Grote Markt, en autentisk smak av det daglige livet til Haarlems folk, og beundre de storslåtte bygningene langs selv de roligste gatene. Selvfølgelig, i en by kjent for å ha de beste museene i Nederland, ville det være en forbrytelse å ikke utforske dem. Frans Hals-museet er alltid et utmerket valg. Din reiserute kan tilpasses etter dine preferanser. Når du har bestilt, vil noen fra den lokale partnerens team ta kontakt, så avtal eventuelle preferanser eller spesielle krav.

Amsterdam Beach Tour: Bussbilletter til Haarlem og Zandvoort

3. Amsterdam Beach Tour: Bussbilletter til Haarlem og Zandvoort

Utforsk en strålende dagstur fra Amsterdam i Haarlem, en relativt liten by, men med mer enn nok historiske severdigheter, kulturelle attraksjoner og skjulte små domstoler. Det er mye å underholde deg med – inkludert elvecruise, blomstermarkeder og mer – og takket være dens kompakte størrelse er det enkelt å få en god introduksjon til byen selv om du bare har én dag til å utforske den. Nyt den vakre brede sandstranden ved Nordsjøen eller den vakre utsikten fra den kilometerlange promenaden i Zandvoort - en av de eldste badebyene i Nederland: i 1828 ble det første badehuset tatt i bruk. Tallrike kjendiser besøkte Zandvoort, som fortsatt er en av de mest populære strendene i regionen. Ikke bare reise til stranden med busslinje 80 – Amsterdam Beach Line, det er også verdt å ta en spasertur eller en sykkeltur i de nederlandske sanddynene for å besøke Circuit Park Zandvoort eller for å se den historiske byen Haarlem.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Zandvoort

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Zandvoort

Utforsk alle

Flere reisetips for Zandvoort

Vil du vite mer om aktiviteter i Zandvoort? Trykk her for full oversikt