Legg til datoer

Zakopane
Utendørsaktiviteter

Utendørsaktiviteter

Våre mest anbefalte Zakopane Utendørsaktiviteter

Krakow: Tur til Zakopane og varme kilder med henting på hotellet

1. Krakow: Tur til Zakopane og varme kilder med henting på hotellet

Utforsk Zakopane på en guidet tur med transport tur-retur fra Krakow. Opplev det helbredende vannet i varme termalkilder og i et spakompleks, ta taubanen til toppen av Gubałówka-fjellet og nyt en oste- og alkoholsmaking. Vi starter med å hente deg på hotellet, i leiligheten din eller et annet sted du ønsker i Krakow. Derfra tar transporten fra Krakow til Zakopane ca. 2 timer. Cirka 20 minutter fra Zakopane ligger byen Chochołów. Chocholow er kjent for sine trehus som ser nesten identiske ut. Bosetterne vasker tradisjonelt treveggene i bygningene med såpe og vann, noe som skjer to ganger i året før jul og påske. Takket være denne rengjøringen ser gamle bygninger helt nye ut. Landsbyen er oppført på verdensarvlisten. Besøk gjeterhytta (ostefabrikken) der høylandsbeboerne produserer røkt saueost som er tradisjonell for regionen i Polen. Her kan du smake på den lokale osten Oscypek og lære om historien bak osteproduksjonen. Ankomst til Zakopane, hovedstaden i de polske fjellene. Hvert år tiltrekker dette stedet seg mange turister som ønsker å oppleve den unike gorlaskiske kulturen, som kommer til uttrykk gjennom arkitektur, mat, musikk, talemåte og klær. I sentrum ligger Krupówki-gaten. . Gled deg over tid til uavhengig utforskning og lunsj (ikke inkludert). Denne gaten er markedsplassen i Zakopane, hvor du kan finne suvenirbutikker og mange restauranter som serverer lokal mat. Zakopane har også tilgang til taubane. Hopp på en taubane og nyt utsikten over de polske Tatra-fjellene fra toppen av Gubałówka-fjellet. Etter å ha utforsket Zakopane og området rundt kjører sjåføren deg til det termiske bassengkomplekset i Chochołów, der du kan slappe av og kjenne på de helsebringende egenskapene til det varme kildevannet. På stedet får du en klokke som gir deg tilgang til garderoben og skapet. Inngangsbilletten til Chocholow Thermal Springs inkluderer temaområder for barn og voksne, slik at alle kan ha det bra. Besøkende har tilgang til utendørs- og innendørsbassenger, vannsklier og boblebad. Den ekstra nakensonen er ikke inkludert i inngangsprisen. Inne finner du også en bassengbar hvor du kan bestille drikke. Drikkevarer er ikke inkludert i billettprisen, men betales i tillegg, du kjøper ved å lade den mottatte klokken, og etter endt svømmetur betaler du avgiften i kassen i resepsjonen. Etter besøket kjører sjåføren deg til avleveringsstedet i Krakow.

Krakow: Zakopane-tur med varme bassenger og henting på hotellet

2. Krakow: Zakopane-tur med varme bassenger og henting på hotellet

Nyt utsikten over Tatra-fjellene på denne bestselgende dagsturen i Zakopane. Opplev de varme kildebassengene og de varme vannskliene i de beste termalbadene, kjør bergbanen Gubałówka, spaser langs Krupowki-gaten og smak lokal ost og vodka i landsbyen Chocholow Turen din begynner med en henting fra hotellet. Under reisen til Zakopane har vi to fantastiske stopp planlagt. Chochołów - en av de vakreste landsbyene i Sør-Polen hvor du finner de eldste husene bebodd av lokalbefolkningen. Du får muligheten til å lære om historien og ta noen fantastiske bilder. Når vi ankommer destinasjonen vår - Zakopane, vil guiden din forklare hvordan du bruker taubanen og gi deg alle nødvendige billetter, noe som sparer deg for tid og unngår billettkontorets køer. Hver turist tilbringer fritiden sin i sentrum av Zakopane på sin egen måte. Noen kan smake på deilige lokale krydder eller ta rolige spaserturer og beundre fjellutsikten, noen kan kjøpe suvenirer mens andre teller minuttene for å oppleve den siste attraksjonen - de varme termalbassengene hvor de kan unne seg denne salige avslapningen. De termiske bassengene i Chochołów er et av de største anleggene av denne typen i Polen. Vannets helseegenskaper har en positiv innvirkning på huden og det generelle velværet. Bassengbarene gir mulighet for et øyeblikk med avslapning med en drink. Familier som reiser med barn vil også finne noe for seg selv fordi hver inngangsbillett vi tilbyr på Chocholow Termal Baths gir tilgang til alle soner (unntatt badstuen). Ikke glem å ta med telefonen og fange uforglemmelige øyeblikk! Vi sees om bord! Velg en av de mest bookede og best anmeldte turene fra Krakow. Tusenvis av mennesker har allerede stolt på oss.

Krakow: Zakopane med varme kilder, taubane og henting på hotellet

3. Krakow: Zakopane med varme kilder, taubane og henting på hotellet

Utforsk Tatra-fjellene på en privat eller gruppedagstur fra Krakow med hotelltransport og en guide. Utforsk Chocholow, et levende museum med historiske trebygninger, og prøv regional ost og alkohol. Kjør Gubałówka-taubanen, utforsk Zakopane på egen hånd og slapp av i et termalbad. Etter henting fra Krakow, kjør til landsbyen Chocholow for å se de beste eksemplene på Goral-trehus og lære om denne karakteristiske trebyggestilen. Etterpå kan du prøve regionale godbiter, inkludert oscypek-ost og lokal alkohol i en tradisjonell gjeterhytte kalt Bacówka. Deretter tar du taubanen fra Zakopane til Gubałówka, den mest kjente toppen av de polske Tatra-fjellene. På bare 3,5 minutter kommer du til en høyde på 1122 m over havet. Fra toppen kan du nyte et panorama av Zakopane og Tatra-fjellene. På nedstigningen kan du nyte fritiden (2,5 timer) på Krupowki, Zakopanes mest kjente gate. Finn lokale butikker med produkter fra Podhale-regionen. Du kan kjøpe smykker (inkludert brosjer i det typiske hjerteformede «parzenica»-mønsteret), klær laget av ull og lær, og intrikat utskårne tresuvenirer. Til slutt kan du slappe av ved Chocholow Thermal Baths (2,5 timer) hvor 14 bassengbassenger, over 300 meter med vannsklier, saltvannsbassenger, geysirer, vannkanoner og boblebad venter på deg. Slapp av med en fantastisk utsikt over Tatrafjellene. Til slutt, bli kjørt tilbake til hotellet ditt i Krakow.

Krakow: Zakopane-tur med taubane og billett til de termiske badene

4. Krakow: Zakopane-tur med taubane og billett til de termiske badene

Dagen din starter med henting fra hotellet/leiligheten din i Krakow. På vei til Zakopane vil du besøke den idylliske, over 200 år gamle landsbyen Chochołów, kjent for sine nesten identiske trehus. Du vil lære om tradisjonene som gjør at disse historiske bygningene ser nye ut. 10 minutter fra Chochołów vil du stoppe ved en gjeterhytte for å prøve regional røkt ost - Oscypek og regional alkohol. Denne osten produseres vanligvis av sauemelk, bare i denne regionen av Polen. Den smaker best grillet med tilsetning av tyttebærsyltetøy og du vil smake den i denne formen. Deretter kommer du til Zakopane, som kalles "Polens vinterhovedstad". Om sommeren så vel som om vinteren besøkes dette stedet av mange polske og utenlandske turister. Når som helst på året har byen sin egen unike sjarm. Først tar guiden deg til taubanen til Gubałówka-fjellet, hvorfra du kan nyte en vakker utsikt over Tatra-fjellene. Deretter vil du tilbringe tid i sentrum av byen, hvor du vil gå langs Krupówki-gaten, hvor det er mange restauranter, hovedsakelig med regionalt kjøkken, samt mange butikker, suvenirer og stands med regionale produkter. Fra Zakopane tar sjåføren deg til Chochołowskie termalbad, hvor du vil slappe av i innendørs- og utendørsbassengene, i det helbredende termiske vannet som er hentet ut i dette området. Det venter på deg der vannsklier, saltvannsbassenger, geysirer, vannkanoner, badstue og boblebad. Det er også en restaurant og en bassengbar inne (kostnad ikke inkludert). Slapp av med en fantastisk utsikt over Tatrafjellene. Du vil tilbringe ca. 2,5 timer i termalbadene, hvoretter sjåføren tar deg tilbake til hotellet/leiligheten din i Krakow.

Fra Krakow: Dagstur til Zakopane og Tatra-fjellene

5. Fra Krakow: Dagstur til Zakopane og Tatra-fjellene

Oppdag sjarmen til Zakopane, den fortryllende fjellbyen som ligger i hjertet av de polske fjellene. Fordyp deg i den pittoreske skjønnheten til Chochołów og opplev den rike kulturarven den har å tilby. Unn deg de unike smakene av tradisjonell polsk mat i en rustikk fjellhytte hvor du kan nyte den herlige oscypekosten sammen med et utvalg lokalprodusert brennevin. For eventyrlystne venter den ikoniske hoppbakken Wielka Krokiew, hvor du kan se de fantastiske bragdene til fryktløse idrettsutøvere. Beundre det arkitektoniske mesterverket til Jaszczurówka, en trekirke som ligger midt i fantastiske naturomgivelser. For å heve opplevelsen din, ta en spennende tur på Gubałówka-taubanen og nyt panoramautsikten over de majestetiske Tatra-fjellene. Enten du søker utendørseventyr, kulturell fordyping eller bare en fredelig ferie, tilbyr Zakopane og attraksjonene rundt en uforglemmelig blanding av skjønnhet, tradisjon og spenning.

Krakow: Zakopane og Tatra-fjelltur med hotellhenting

6. Krakow: Zakopane og Tatra-fjelltur med hotellhenting

Ta en dag ut fra Krakow og sett kursen 100 km sørover til vinterhovedstaden i Polen. Utforsk det regionale markedet i Zakopane, gå Krupowki-gaten og opplev byen når du vil. Se autentisk bolig i Chocholow og beundre Tatra-fjellene ved å kjøre et taubanetog opp Gubalowka-bakken. Reis til vinterbyen Zakopane. Utforsk som du vil og finn mange severdige attraksjoner som den profesjonelle hoppbakken. Gå gjennom den travle Kripowki-gaten og prøv regional mat. Finn helligdommen til Vår Frue Fatima, Jaszczurowca-kapellet, og utforsk den gamle kirkegården. Gå rett utenfor byen til landsbyen Chocholow og beundre de tradisjonelle trehusene. Smak på en autentisk høylandsost kalt 'Oscypek' og nyt den sjarmerende magien til denne skjulte skatten. Klatre ombord på en fantastisk skråningsbane og nå toppen av Gubalowka-bakken, 1126 meter høy. Ta en fantastisk utsikt over Tatra-fjellene, de høyeste toppene i hele Polen.

Krakow: Zakopane og termalbad med valgfri lunsj

7. Krakow: Zakopane og termalbad med valgfri lunsj

Utforsk Zakopane, skihovedstaden i Polen og landest mest populære feriested. Se landsbyen Chocholow, med tradisjonelle trehus som ble bygget av fjellfolkene for mange år siden. Se de vakre og historiske trekapellene.  Krupowki er hovedgaten i Zakopane. Møt lokalbefolkningen og se hva landsbylivet har å tilby når du kjøper suvenirer. Ta en tur opp i fjellet Gubalowka med kabelbanen, og opplev de vakre naturomgivelsene. Fra toppen av fjellet får du vakker utsikt over Tatrafjellene. Se hoppbakken, som brukes i verdenscupen. Slapp av i det varme vannet i Chocholowska-badet, som er den største termiske komplekset i Podhale. Bad i det naturlige vannet, som kommer fra en dybde på nesten 3600 meter under bakken, og nyt den praktfulle utsikten. 

Fra Kraków: Dagstur i Zakopane og valgfritt termalbad

8. Fra Kraków: Dagstur i Zakopane og valgfritt termalbad

Oppdag høydepunktene i Zakopane på denne dagsturen fra Krakow. Ta Gubałówka-taubanen for å beundre panoramautsikten, rusle ned den sjarmerende Krupówki i sentrum av byen, prøv lokal mat og slapp av med en valgfri tur til termalbadene. Forlat Krakow og oppdag skjønnheten i Tatrafjellene. Nyt en av de vakreste utsiktene i Zakopane ved å ta taubanen til Gubałówka. Beundre utsikten over High Tatras etter å ha besøkt hytta og smakt lokal ost og vodka. Besøk Krupówki, den mest populære promenaden i hjertet av vår vinterhovedstad, hvor du kan prøve lokale retter fra tradisjonelle restauranter (kostnad ikke inkludert). Føl atmosfæren i fjellregionen og nyt sightseeing, shopping og avslapping ved foten av Tatra-fjellene. Etter turen i Zakopane kan du ta en pause for å hvile og slappe av i termalbadet. Nyt utendørs og innendørs bassenger, sklier, boblebad og mye mer i hjertet av fjellene.

Krakow: Zakopane Tour taubane med ostesmaking på hotell

9. Krakow: Zakopane Tour taubane med ostesmaking på hotell

Røm byen og tilbring en dag med å utforske det polske landskapet i komforten til et privat kjøretøy. Se tradisjonelle trehus, se Tatras-fjellkjeden fra toppen av Gubałówka-høyden, og smak tradisjonell røkt sauemelk-ost. Begynn turen med en henting fra et sted du velger i Krakow. Hopp ombord i et luftkondisjonert kjøretøy og sett kursen mot et av de mest pittoreske stedene i Polen, Zakopane og Tatrafjellene. Når du er i Zakopane, går du rett til Krupówki-gaten som ligger i sentrum av byen. Utforsk de mange butikkene, restaurantene og kuriositetsbutikkene som ligger langs denne gågaten. Ved enden av Krupówki-gaten finner du ditt neste stopp på turen, stasjonen for taubanen Gubałówka Hill. Hopp på en av taubanene og nyt fantastisk utsikt over Zakopane og de omkringliggende fjellene mens du tar deg opp Gubałówka-høyden. Når du er på toppen, kan du beundre den fantastiske utsikten over de polske Tatra-fjellene. Få mest mulig ut av denne fantastiske beliggenheten og nyt et glass gløgg eller en forfriskende drink mens du nyter utsikten. Besøk Jaszczurówka-kapellet, en trebygning som ligger i utkanten av Zakopane, og se Wielka Krokiew, den største og mest kjente hoppbakken i Polen. Siste stopp på turen er landsbyen Chochołów. Beundre den uvanlige arkitektoniske stilen til de berømte trehusene og se Bacówkach, de tradisjonelle husene der Oscypek eller røkt ost produseres. Lær hvordan denne lokale spesialiteten lages og prøv ulike typer for å oppdage de forskjellige smakene som skapes av røykenivået.

Fra Krakow: Dagstur til Zakopane med taubane og smaksprøver

10. Fra Krakow: Dagstur til Zakopane med taubane og smaksprøver

Ta panoramautsikt over Tatra-fjellene på denne heldagsturen fra Krakow. Besøk den sjarmerende byen Chochołów og smak tradisjonell lokal ost og alkohol. Tilbring litt fritid i Zakopane og ta taubanen til toppen av Gubałówka. Gå til trebyen Chochołów hvor du kan se den tradisjonelle trearkitekturen. Etterpå kan du nyte lokale råvarer av ost og alkohol. Når du ankommer Zakopane, går du ombord på taubanen og reiser opp til Gubałówka-høyden. Opplev en fantastisk utsikt over Tatra-fjellene som er dekket av snø frem til mai. Nyt fritiden i det travle hjertet av Zakopane på Krupówki-gaten i sentrum. Beundre arkitekturen til det 120 år gamle trekapellet "Jaszczurówka". Avslutt turen med en kjøretur tilbake til hotellet ditt.

79 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Zakopane

Zakopane

Flere reisetips for Zakopane

Vil du vite mer om aktiviteter i Zakopane? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Zakopane

Well organised tour, nice to be picked up at the apartment. Monika was very nice and helpful and was making sure that we all had a good time. She was giving all information in a friendly way with a big smile which made us feel well and welcome. We had a stop at a local place where we got grilles cheese and cherry wodka, then to Zakopane and a beautiful view of the Tatra mountains. A walk in Zakopane and after that the thermal baths. Thanks to Monika who made our day so nice!

Fantastisk opplevelse, flott utsikt over Tatra-fjellene, fantastisk kundeservice, ville gjort det igjen. 5 stjerner.