Ting å gjøre Zakopane

Utforskere kan finne vintersport, eventyr og en inngangsport til Tatrasfjellene i denne feriebyen.

Ofte stilte spørsmål om Zakopane

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Zakopane?

Flere reisetips for Zakopane

Vil du vite mer om aktiviteter i Zakopane? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Zakopane

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 438 vurderinger

hentingen til å begynne med var i tide og komforten for reisen var førsteklasses. Når det gjelder zakopane, er det et vakkert sted å besøke. Vi startet vårt besøk med vår tur på taubanen uten å vite hva vi kan forvente på toppen, og vi ble imponert over den spektakulære utsikten og mengden av fasiliteter og boder som er tilgjengelige samt mengden av forskjellige aktiviteter du ville være i stand til å gjøre. Vi gikk deretter en tur rundt i sentrum som var vakkert velholdt med mange forskjellige boder, butikker og restauranter å besøke. så på vår reise tilbake tok sjåføren oss med på en liten omvei slik at vi kunne stoppe ved et utkikkspunkt med spektakulær utsikt

Well organised tour, nice to be picked up at the apartment. Monika was very nice and helpful and was making sure that we all had a good time. She was giving all information in a friendly way with a big smile which made us feel well and welcome. We had a stop at a local place where we got grilles cheese and cherry wodka, then to Zakopane and a beautiful view of the Tatra mountains. A walk in Zakopane and after that the thermal baths. Thanks to Monika who made our day so nice!

Flott opplevelse! Noen dager før ble vi kontaktet via SMS for å organisere møtet i detalj. Sjåføren var super vennlig og hjelpsom. I løpet av turen underholdt han oss med noen kuriositeter om territoriet og det polske språket. Ved ankomst Auschwitz begrenset han seg ikke til transport, men fulgte oss gjennom sikkerhetskontrollene og forklarte hvor og hvordan de guidede turene begynte. Service som anbefales på det varmeste :)

Vi er glade for all omsorgen og oppmerksomheten som Dominika og Marcel hadde med oss under hele turen. Kommunikasjonen var entydig, og de var tilgjengelige til enhver tid for å svare på spørsmål og justere de nødvendige detaljene. Utmerket fagperson formidlet fred og trygghet. Vi hadde en fantastisk tur. Jeg anbefaler det på det sterkeste fordi jeg vil at alle skal ha en fantastisk tid i Polen som vi hadde.

Meget god service, veldig vennlig og hyggelig sjåfør. Vi hadde en veldig bra dag. Vi anbefaler denne siden.