Legg til datoer

Ting å gjøre Zaandam

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
50 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Zaandam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Zaandam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Zaandam er:

Flere reisetips for Zaandam

Vil du vite mer om aktiviteter i Zaandam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Zaandam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 372 vurderinger

En virkelig berikende utflukt for å lære mer om Nederland hvis du tilbringer noen dager i Amsterdam og ikke har mye tid til å utforske landet videre. Guiden forklarer gjennom hele reisen (tur/retur med buss) og under ankomsttid til stedet. Etterpå blir besøkene på tresko- og ysteriet korte, klare og konsise. Veldig interaktiv, så du forstår hva de forklarer deg selv om det ikke er språket du kontrollerer. Jeg anbefaler å betale de ekstra €5 for inngang til møllen, da du bedre forstår kostnadene ved å lage mel. Den eneste ulempen (selv om vi visste hva vi forventet ved å ta det korte besøket) er at ledig tid, hvis du ønsker å ta et stort antall bilder, kan være knapp... Vær oppmerksom på guidens anbefalinger, angående det nøyaktige punktet å lage et fint bilde. Legg spesielt merke til guiden vår (jeg husker at han sa at navnet hans på spansk er Francisco), siden det har vært veldig hyggelig å tilbringe tid med ham.

Til tross for det forferdelige været var dette en fantastisk tur og vel verdt å bli gjennomvåt for. Guiden la til morsomme små kommentarer gjennom hele turen og ga noen gode fakta underveis. Treskolagingen var flott å se på, og det samme var osteproduksjonen og smakingen. Vi klarte å komme oss inn i to av vindmøllene og våget oss til toppen av den ene, selv om det harde været var imot oss å gjøre mye mer, kan jeg trygt si at jeg gjerne vil gjenta denne dagsturen hvis jeg skulle få sjansen til å gå tilbake til Amsterdam om sommeren. Treneren var ren og komfortabel frem og tilbake. Turtiden på 3,5 timer inkluderer en halvtimes reisetid hver vei.

Vi elsket denne turen! Zanse Schans var vakker. Guiden vår var veldig vennlig og kunnskapsrik. Vi likte å se hvordan treskoene ble laget og plukket opp noen nydelige suvenirer. Ostesmakingen var også morsom, men jeg må innrømme at vi virkelig elsket sjokoladebutikken og den varme sjokoladen vi fikk der! Vi elsket også geitene som var i nærheten av ostestedet.

Aktiviteten var veldig underholdende og møllene var vakre og best av alt den personlige behandlingen av guiden og selskapet fordi vi hadde et problem med å komme til møtepunktet og de kom for å hente oss uttrykkelig slik at vi ikke skulle miste ekskursjonen. Vi takker for det. De var veldig snille

Byen er veldig vakker, full av ting å gjøre. Du kan se innsiden av en vindmølle fra innsiden, som til og med fungerer i dag! Landskapene og husene er veldig typiske, veldig fine å ta bilder. Turistguiden var veldig hjelpsom da jeg ringte og sa at det ville være noen minutter for sent.