Legg til datoer
Ting å gjøre

Zaandam

Ofte stilte spørsmål om Zaandam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Zaandam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Zaandam er:

Hvilke omvisninger i Zaandam har ekstra tiltak mot COVID-19?

Flere reisetips for Zaandam

Vil du vite mer om aktiviteter i Zaandam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Zaandam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 13 222 vurderinger

Anbefales!! Vi bestilte turen en dag i forveien. Vi fant enkelt møtepunktet på sentralstasjonen og bussen startet i tide. De tre guidene var super hyggelige og morsomme. Det ble forklart hvor vi skulle, hva vi kunne forvente og resten av reisen kunne vi lære mye om Nederland/Amsterdam og området rundt via hodetelefonene. Super organisert. Dessverre var ikke den annonserte ostesmakingen så stor. Vi gledet oss veldig, men osten var fritt tilgjengelig i små boller, slik at alle kunne rekke inn så ofte de ville. Merk deg, dobbeltdekket var fullt opptatt - så definitivt 70/80 personer. Det var noen få åpenbart lite hygieniske personer og barn som tok en håndfull, så vi valgte frivillig å smake. Vi er veldig glade for at vi gjorde turen. Vi var på så vakre steder som vi ellers ikke ville ha kommet til på vår korte ferie!

En veldig hyggelig tur på mer enn 5 timer i nabolandene til Amsterdam etter min mening mye vakrere og mer karakteristisk. Perfekt organisasjon for hva vår erfaring var. Familie på 2 voksne og 2 barn på 4 og 9 år. Jeg tok det all inclusive og det er verdt det. Turen har engelsk og spansk som offisielt språk, så i de forskjellige demonstrasjonene vil de ikke snakke italiensk, men den veldig hyggelige og hjelpsomme lokale guiden Aleandro snakker italiensk diskret og ga oss alle nødvendige forklaringer og var veldig bra spesielt med barn. I bussen er det en lydguide på italiensk som følger deg i bevegelsene som uansett er maks 30 minutter hver vei.Stra anbefales

Innholdsrik tur med dyktig guide.

Guidet tur med 3 aktiviteter. Egentid på slutten er kortere enn man aner. Mest fordi det er en fin tur med masse info. Guiden vekslet mellom 3 språk. Og med glimt i øyet og god humor holdt Didrik oss alle underholdt hele turen. Tydelig at de ansatte koste seg på jobb så anbefaler virkelig turen eller firma generelt.

Turen var deilig! Vennen min som reiste med meg hørtes lite imponert ut da jeg fortalte ham hva vi gjorde, men etter turen var han ganske komplimentert av opplevelsen. Ostesmakingene var favorittdelen vår, og vi elsket absolutt tiden til å spasere gjennom Marken.

Very nice tour. You get to see more of Netherland, and experience the countrys spesialities.