Opplevelser i
Yorkshire og Humber

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Yorkshire og Humber

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Yorkshire og Humber?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Yorkshire og Humber er:

Hvilke omvisninger i Yorkshire og Humber har ekstra tiltak mot COVID-19?

Flere reisetips for Yorkshire og Humber

Vil du vite mer om aktiviteter i Yorkshire og Humber? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Yorkshire og Humber

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 151 vurderinger

Turen var flott, men nettstedet og annonsene mangler informasjon.

Nettstedet ditt får det til å høres ut som om det er forbudt å kjøre på bussen på andre holdeplasser langs rutene, og det er ingen rutetabell for å si når bussen skal være på andre holdeplasser hvis du går av. Jeg var på BBC Media City og ville starte min tur der. Jeg ble ført til å tro av nettstedet ditt at dette ikke var mulig, og jeg visste bare hvilke bånd bussen forlot Alber Square. Det er en Hop ON Hop OFF-buss, så du må gjøre det klart at det er det du kan gjøre. Hop av på et sted og gå tilbake !!!!!

Nydelig informativ tur til Manchester.

Vi likte turen, utrolig hva du ser ovenfra, god klar kommentar. På de negative setene ganske små og veldig harde. Besøkende fra utlandet snakket høyt hele veien gjennom, tok 2 seter opp og la buggyen sin på den, sjåføren skal ha indikert hvor nede de kunne ha lagt den ettersom ovenpå var full og de to setene var nødvendig. Vi vil anbefale det, jeg har gitt brosjyren til en venn, så mange vet ikke at denne bussen eksisterer.

Kjempefin tur

Turen var veldig fin, litt tid på forskjellige steder, og at vi hadde fint vær, gjorde turen ennå bedre. Tror guiden het Max, han var veldig flink til å fortelle, meget kunnskapsrik. Kunnskap om alt i nærområdet, fortalte om alt vi kjørte forbi, og svarte på spørsmål fra passasjerene. Blid og spøkefull, og det samme var sjåføren, tror det var kona. Flink sjåfør.

Meget bra busstur for å orientere seg i byen og samtidig ta seg fram enkelt til alle severdigheter som det er mange av. Og ikke minst lære om de forskjellige severdighetene underveis. Kan anbefales.

Relaxed and interesting. Comfortable travel with nice views from bus and suitable breaks to explore the towns and sights. You get to see parts of Yorkshire that you wouldn’t otherwise have seen.