Våre mest anbefalte ting å gjøre i Yolosa

La Paz: Terrengsykkel nedover verdens farligste vei

1. La Paz: Terrengsykkel nedover verdens farligste vei

Den dramatiske og naturskjønne "World's Most Dangerous Road", lokalt kjent som "Death Road", "Camino de la Muerte" er en eventyraktivitet du må gjøre i Sør-Amerika. Dine høyt utdannede engelsktalende guider og mekanikere vil gi deg all den hjelpen du trenger for å komme deg ned trygt, komfortabelt og med fantastisk tid. Guidene dine har kjørt denne veien i over 20 år, og vet hvordan de skal få det gjort med størst mulig sikkerhet. Kjør opp fra La Paz, Bolivia, og begynn å sykle ved vindfylte La Cumbre i 4700 meters høyde. I denne høyden får du fantastisk utsikt over en rekke snødekte topper. Herfra går du raskt nedover en kronglete asfaltvei blant fjelltopper, beitende lamaer, alpakkaer og små landsbyer. Stopp for forfriskninger, bilder og hvile underveis, desto bedre for å gi deg tid til å nyte naturen: høye klippevegger, dramatiske fall og enda grønnere vegetasjon. Dette vil gi deg tid til å forberede deg på den neste betagende delen av turen. Gå enda lenger ned, og etter en kort bølgende del av veien kommer du inn i selve jungelen og den mest utfordrende delen av turen. Denne beryktede smale grusveien er skåret prekært inn i fjellsiden og går ned 2000 meter i høyden. Kjør videre gjennom tåke, lav sky og støv. Når slutten nærmer seg, blir det gradvis varmere og støvere. Når du ankommer bunnen i Yolosa, vil du være varm, skitten og oppstemt, etter å ha erobret Death Road uten frykt. Rett rundt hjørnet vil du besøke La Senda Verde Animal Refuge for å nyte en lunsjbuffé og nyte det storslåtte landskapet og dyrene i Yungas. Mens du er der, har du sjansen til å se noen av regionens innfødte dyr, inkludert hundrevis av aper, en andinsk brillebjørn, capibara, fugler og mye mer. Ditt besøk hjelper tilfluktsstedet å opprettholde deres utrolige arbeid med å redde dyr fra det svarte markedet. Mange glade ryttere har sagt at dette var den beste opplevelsen på turen til Bolivia. Selv om du ikke har mye erfaring, vil guider, sykkel og coaching få deg trygt ned og føle deg fantastisk for å ha gjort det. Det er virkelig ingen utforkjøring som dette i verden.

La Paz: Death Road guidet terrengsykkeltur med lunsj

2. La Paz: Death Road guidet terrengsykkeltur med lunsj

Terrengsykkelturen til Coroico starter tidlig om morgenen fra La Paz by. Deretter går du med transport til "La Cumbre" (1 time fra La Paz), som er startpunktet på 4.700 moh. TURBESKRIVELSE Etappe 1: Dette er en 22 km nedoverbakke på asfaltvei. Ved politikontrollen (etter 45 min.) betaler alle turister Bs. 50 for inngangen til nasjonalparken. Denne første delen er for deg å utvikle selvtillit og bli vant til sykkelen. Ikke bekymre deg, sikkerhetsbilen er alltid bak gruppen og vi har stopp for vann, bilder og sykkelsjekker. Etappe 2: "Death Road" ca. 10 km. alltid i en kompakt gruppe (sikkerhet først!!!) og også snacks med sjokolade, frukt og mer. Etappe 3: Omtrent 32 km. det starter med et fossefall!! Til slutt er slutten av turen i Yolosa, så neste stopp er på et hotell med dusjer, svømmebasseng og en lunsj også. Omtrent kl. 17.00 er det på tide å gå tilbake til La Paz og kjøre gjennom den nye veien. SYKKEL BESKRIVELSE Sykkel: Helfjæringssykkel med hydrauliske skivebremser.

La Paz: 4-dagers Death Road & Salt Flat Bike Tour

3. La Paz: 4-dagers Death Road & Salt Flat Bike Tour

Utforsk den vakre naturen, historien og kulturen til La Paz på denne spennende flerdagsturen til noen av de mest kjente og fantastiske severdighetene. Første dag - Start terrengsykling tidlig om morgenen klokken 07:30. Etter å ha klargjort sykkel- og sykkelutstyret med full oppheng (hjelm, hansker, jakke, bukser) er du klar til å starte eventyret. Etappe 1: Utvikle selvtillit og bli kjent med sykkelen på denne 22 km nedoverbakke asfaltveien. Ved politikontrollen (etter 45 min.) betaler alle besøkende Bs. 50 for inngangsbillett. Sykle med et lett sinn, da sikkerhetsbilen alltid er bak gruppen og nyt stoppestedene for vann, bilder og sykkelsjekker. Etappe 2: Dykk inn på turen på “Death Road” ca. 10 km., som alltid er i en kompakt gruppe og etterfulgt av en pause for snacks. Etappe 3: Begynn den siste delen av dagen med å se en vakker foss og ca. 32 km. før du ankommer Yolosa. Til slutt kan du slappe av på et hotell med dusjer, svømmebasseng og lunsj. Nyt nye fantastiske severdigheter rundt klokken 16.00. mens du går tilbake til La Paz og kjører langs en ny vei. Bli satt av ved busskontoret (La Paz til Uyuni), og sørg for å ta med bagasjen når bussen går kl 21.00. Andre dag - Ankomst til Uyuni City kl. 07.30 og ha ledig tid til å besøke den fantastiske byen. Start deretter omvisningen klokken 10:30 hvor du vil besøke Train Graveyard, Colchani (saltgruvearbeidernes verksteder ved siden av saltleilighetene), håndverk laget av salt og tekstilkunst laget av lama- og alpakkafiber. Deretter Ojos de Agua Salada, et hotellmuseum laget helt av salt, verdens flagg, Dakar-monumentet og Isla Incahuasi. Poser deretter for et morsomt perspektiv og proporsjonsforvrengte bilder, tatt på bakgrunn av den slående hvite overflaten på saltflatene. Gå til et romslig område på slutten av dagen for den unike opplevelsen av å se en vakker solnedgang, spre dens blendende farger over saltleiene, og til slutt, ankomme Ajencha by for å spise middag der du skal overnatte på hostellet. Tredje dag - Start klokken 07.00 med en mettende frokost, og besøk deretter Ollagüe, den steinete veien "El Pasito Tuntun", de berømte Cañapa-, Hedionda- og Chiarcota-lagunene der flamingoer kan sees. Til slutt, gå inn i "Eduardo Avaroa National Reserve", hvor du kan se Desert of Siloli, Rock Tree og den enorme Red Lagoon for å se flere rosa flamingoer i deres naturlige habitat. Overnatt på et hostel i Huayllajara. Fjerde dag - Start tidlig rundt kl. 05.00 for å besøke: Sol de Mañana Geyser, et bad i Hot Springs Polques, Dali-ørkenen, Green Lagoon og White Lagoon ved foten av Licancabur-vulkanen. Deretter går du tilbake til Bolivia-Chile-grensen (Hito Cajon), hvor guiden din vil hjelpe deg med grensekryssingen klokken 10:30, og til slutt ankommer San Pedro de Atacama klokken 14.00.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Yolosa

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Yolosa

Utforsk alle

Flere reisetips for Yolosa

Vil du vite mer om aktiviteter i Yolosa? Trykk her for full oversikt