Legg til datoer

Yacimiento Punta Mujeres

Yacimiento Punta Mujeres: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Maspalomas: Lei en Chopper elscooter for 2

1. Maspalomas: Lei en Chopper elscooter for 2

Utforsk øya uavhengig og uten stresset med å holde tritt med en turgruppe med denne enkle utleien. De elektriske scooterne i Harley-stil er en praktisk og miljøvennlig måte å enkelt utforske den sørlige delen av Gran Canaria med din partner, familie eller venner i løpet av ferien – bare et førerkort kreves. Bekymret for å gå seg vill i gatene, eller trenger inspirasjon til de beste stedene å besøke? Det er ikke noe problem - du vil motta et papirkart med mobiltelefonstøtte som viser deg forskjellige ruter du kan følge. For eksempel kan du oppdage de spektakulære sanddynene med gylden sand ved Maspalomas, et naturreservat. Eller du kan besøke Maspalomas botaniske park, som dekker et område på 12 000 kvadratmeter og har mer enn 500 tropiske plantearter. Et annet interessepunkt er den utrolige oasen Maspalomas, også kjent som "Charca", en liten lagune som brukes som et trekkmål for nesten 40 fuglearter. Det anbefales å fullføre din fantastiske opplevelse ved å besøke Meloneras-promenaden, regnet som den vakreste promenaden sør på Gran Canaria og med utmerket utsikt over havet.

Maspalomas: Tur på el-scooter Chopper i solnedgang/morgen

2. Maspalomas: Tur på el-scooter Chopper i solnedgang/morgen

Start opplevelsen din ved å møte guiden på utleiesenteret, hvor du får utdelt elscooteren din. Deretter legger du ut på omvisningen, for å oppdage den fantastiske solnedgangen med panoramautsikt til Playa del Inglés. Du reiser langs sykkelstien Campo Internacional til du kommer til det gamle Maspalomas fyrtårn. Ved å velge alternativet for morgenturen vil du ha 1 times ledig tid til å besøke det gamle Maspalomas-fyret og dets interessante etnografiske museum som ligger inne i fyret. Ved å velge alternativet for solnedgangsturen, vil stoppet ved fyret være kort på maksimalt 10 minutter. Ferden går videre til det mest eksklusive området i sør – den vakre promenaden i Meloneras. Her kan du nyte en fantastisk havutsikt til solnedgangen. Deretter parkerer du elscooteren din i 15 minutter for å slappe av litt, før du koser deg med en alkoholfri drink på en av de mest eksklusive VIP-barene i Meloneras.

Maspalomas: Lei bysykkel med barnesete eller barnesykkel som ekstrautstyr

3. Maspalomas: Lei bysykkel med barnesete eller barnesykkel som ekstrautstyr

Lei en bysykkel og begi deg ut på en selvguidet og personlig rundtur på Gran Canaria med bysykkel, et praktisk og miljøvennlig alternativ for å oppdage den sørlige delen av øya. Du kan leie sykkel fra 9 timer til 7 dager. Du kan sykle på strandpromenaden og sykkelstiene på Gran Canaria Sør uten trafikk og uten fare! Med en bysykkel kan du nå ulike severdigheter som Maspalomas' sanddyner, fyrtårnet, den botaniske hagen, oasen, Melorenas-stranden og San Agustin. Prisen på syklene varierer avhengig av alder og høyde: 1) Babystol egnet for: 1 - 6 år gammel: Maksimal babyvekt 22 kg / maksimal babyhøyde 1,10 meter. 2) Barnesykkel uten gir som passer for barn : 7 - 9 år hjul 16"/18"/20"/22 " høyde 105 cm - 135 cm 3) Voksen- og barnesykkel med gir egnet for personer: 10 - 80 år hjul 24 " / 26 " / 28" / høyde 135 cm - 195 cm Leieprisen inkluderer : 1 lås, 1 kurv, veihjelp. Hjelmer er kun inkludert for barn under 16 år. Under hele turen får du gratis veihjelp i tilfelle havari eller punktering. Begynn eventyret ved de spektakulære, gylne sanddynene i Maspalomas, et naturreservat siden 1987, og sykle langs hele kystlinjen langs sanddynene med bysykkelen din. Deretter kan du besøke Maspalomas botaniske park, som har et areal på 12 000 kvadratmeter og huser mer enn 500 tropiske plantearter. En annen severdighet er oasen i Maspalomas, kjent som Charca, en liten lagune som fungerer som vinterdestinasjon for 40 arter trekkfugler, hvorav 23 arter hekker her. Fortsett turen og besøk det gamle fyrtårnet i Maspalomas, som har vært i drift siden 1980 og ble erklært som et kulturminne av regjeringen i 2005. Som avslutning på denne fantastiske opplevelsen kan du ta turen til Meloneras-promenaden, som regnes som den vakreste og mest luksuriøse strandpromenaden sør på Gran Canaria, med fantastisk utsikt over havet. Hvis du er interessert i historie og arkeologi, kan du besøke det gamle arkeologiske stedet "Punta de las Mujeres", som er av urfolksopprinnelse. Stedet er ofte befolket av en fredelig og ufarlig koloni av Gran Canaria-øgler, en endemisk art som av mange regnes som et ikon for øya.

Maspalomas: Scooter 125 cc Utleie på Gran Canaria

4. Maspalomas: Scooter 125 cc Utleie på Gran Canaria

Oppdag Maspalomas på en scooter 125 cc som passer for 2 personer. Utforsk Maspalomas sanddyner, Playa del Ingles, Meloneras og mye mer, mens du drar nytte av komforten til et tohjuls kjøretøy som er enkelt å kjøre. I løpet av leieperioden får du en hjelm og gratis assistanse i tilfelle havari eller punkteringer (ikke hovedstaden i Las Palmas). Du trenger ikke å bekymre deg for å gå deg vill eller ikke vite hvor du skal dra, siden guidene dine gir deg et nyttig kart med forskjellige ruter som vil lede deg til noen av de beste severdighetene på øya. Oppdag de fantastiske Maspalomas-dynene og det gamle Maspalomas-fyret. Besøk Maspalomas botaniske hage for å observere innfødte fugle- og plantearter. Utforsk de sørlige delene av øya, som Puerto Rico, Puerto de Mogan eller Playa de los Amadores.

Gran Canaria: Utleie av elektrisk scooter kick start

5. Gran Canaria: Utleie av elektrisk scooter kick start

Lei en rask elektrisk scooter som et praktisk og økologisk alternativ til buss- eller bilreiser rundt Gran Canaria. Uten lisens kreves, kan du hoppe rett på og dra på tur så lenge du er over 16 år, alltid i følge med foreldre. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå deg vill eller ikke vite hvor du skal dra – du vil bli utstyrt med et nyttig papirkart og mobilstøtte for telefonen din med forskjellige ruter som tar deg til noen av de beste severdighetene på øya. Oppdag de spektakulære gylne sanddynene i Maspalomas. Besøk Maspalomas botaniske park, som har mer enn 500 tropiske plantearter, eller den utrolige oasen Maspalomas, en liten lagune som brukes som vinterhekkeplass for nesten 40 forskjellige arter av trekkfugler. Stopp ved det gamle Maspalomas fyrtårn, et naturskjønt beskyttet kulturelt landemerke.

Maspalomas: El-sykkeltur på sørkysten med tapassmaking

6. Maspalomas: El-sykkeltur på sørkysten med tapassmaking

Utforsk den sørlige kysten av Gran Canaria på elektrisk sykkel. Se de mest spektakulære severdighetene og oppdag øyen med en flerspråklig guide. Dette 4-timers eventyret begynner med et besøk ved Maspalomas-dynenes naturreservat, et lite ørkenområde som består av gyldne sanddyner. Stopp ved den botaniske hagen i Maspalomas for en kort spasertur for å se lokal flora. Sykle deretter langs Atlanterhavet, passér Meloneras-stranden og Pasito Blanco havnen. Stopp for å beundre en av de få bananplantasjene på den sørlige delen av øyen. Følg promenaden til du kommer til det gamle fyret i Maspalomas, som har fungert siden 1890 og er erklært et monument av historisk interesse av Kanariøyenes regjering Du ankommer den gamle fiskerlandsbyen «El Pajar». Stopp for å besøke landsbyen og dens vakre vulkanske strand. Etterpå kan du nyte en lunsj (for folk som velger alternativet med tapas inkludert) med lokal mat med utsikt over havet. Benytt så sjansen til å beundre «La Charca», en liten lagune i nærheten av Maspalomas-dynene. I dette vernede området er det opptil 40 arter av trekkfugler – et ideelt sted for fugletitting. Merk følgende: Turen er ikke i terrenget.

Maspalomas: El-sykkel sightseeing solnedgangstur eller morgentur

7. Maspalomas: El-sykkel sightseeing solnedgangstur eller morgentur

Beundre de mest spektakulære panoramautsiktene på Gran Canaria på en e-sykkeltur, og nyt et uforglemmelig utendørseventyr. Du kan velge å ta den 4-timers morgenturen, eller du kan velge å prøve alternativet for 3-timers solnedgangstur. Første stopp: Maspalomas sanddyner. Beundre de imponerende sanddynene i dette naturreservatet og en rekke innfødte planter. Andre stopp: besøk den vakre Maspalomas botaniske hage og lær å gjenkjenne de endemiske plantene og kaktusene på Kanariøyene. Deretter kan du prøve deg på litt fugletitting ved Maspalomas-oasen. Hør lokal historie mens du utforsker det arkeologiske området Punta Mujeres fra din ekspertguide. Fortsett deretter til det gamle Maspalomas fyrtårn, et nasjonalt monument som ligger på det sørligste punktet på øya. På solnedgangsturalternativet vil besøket til fyret vare maksimalt 10 minutter. Bare hvis du velger alternativet Morning Tour vil du ha en times ledig tid til å besøke det gamle Masapalomas-fyret og dets interessante Ethnogracio-museet som ligger inne. Deretter svinger du inn på Meloneras-promenaden og sykler ved havet før du hopper av sykkelen i 20 minutter for å slappe av. Gå inn i en kul bar med havutsikt og prøv deilig brus.

Maspalomas: El-sykkeltur med kamelridning

8. Maspalomas: El-sykkeltur med kamelridning

Bli med på denne 4-timers eventyrturen og opplev Maspalomas på sykkel, og kryss deretter sanddynene med en kamel. Nyt en morsom tur som er egnet for alle aldre. Oppdag området langs en rolig gågate med en lokal guide. Først sykler du til den botaniske parken i Maspalomas. Stopp for en kort spasertur for å se noen av de 500 plantearter i parken. Etterpå rir du på en kamel gjennom sanddynene i Maspalomas, for å besøke de mest spektakulære delene av dette naturreservatet. Stopp for å beundre oasen, en liten lagune hvor fuglene hekker. Underveis får du også se statuen av Christopher Columbus og Maspalomas fyr. Besøk den berømte promenaden i Meloneras som regnes som den vakreste sør på Gran Canaria. Stopp på et arkeologisk sted for å se hus som ble bygget av de første innbyggerne på øya, før den spanske erobringen. Etter å ha besøkt promenaden, stopp for en brus på en bar med panoramautsikt til havet. Tilbaketuren følger sykkelveier gjennom Parque de la Paz, tilbake til det opprinnelige utgangspunktet.

De beste severdighetene i nærheten av Yacimiento Punta Mujeres

Flere reisetips for Yacimiento Punta Mujeres

Vil du vite mer om aktiviteter i Yacimiento Punta Mujeres? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Yacimiento Punta Mujeres

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 89 vurderinger

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Vi bestilte e-scooterne som en familie på 5 i 3 timer og hadde det veldig gøy! På stedet ble scooterne og rutene forklart oss i detalj. Vi var i stand til å utforske området med scooterne, ta en stopp på stranden i mellom og ellers nyte turen. Det var virkelig morsomt.