Legg til datoer

WONDR Experience

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for WONDR Experience

Vil du vite mer om aktiviteter i WONDR Experience? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om WONDR Experience

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 523 vurderinger

I utgangspunktet bare en haug med rom med rekvisitter for bilder, de fleste rekvisitter kunne trenge en god rengjøring, og alle hånddesinfeksjonsstasjonene er tomme, jeg følte meg ganske ekkel etterpå. Hvis du bor på et herberge, er det kuponger for en gratis drink på slutten. Personalet var hyggelig og hjalp til med å ta bilder også, spesielt hvis du er alene som jeg var. De har noen kule kameraer satt opp rundt i rommene, men ta med telefonen din for å lage innhold på begge.

Vi elsket undring, spesielt ballgropen! Vi var uheldige at det var et par jenter bak oss som skyndte oss gjennom opplevelsen og gjentatte ganger gikk inn i bildene vi tok, men selv da likte vi opplevelsen. Vertene var nydelige og tok til og med bilder for oss, hjalp oss med rekvisitter og passet på veskene våre som var for store for skapene. Jeg vil anbefale dette til hvem som helst

Morostund ! Du vil definitivt bruke en time. Den eneste ulempen er at du kan skrive ut bilder fra kameraene i rommet på slutten. Men du kan ikke redigere bildene dvs. beskjær dem for å passe inn i kanten, slik at mange av bildene våre ikke var brukbare. Annet enn det er det bra.

Det var så interaktivt og så gøy. Vi kommer definitivt til å komme igjen

Avslappende kjølte fotomaskiner som Is kool ville gjøre igjen