Legg til datoer

WONDR Experience

WONDR Experience

WONDR Experience: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Amsterdam: Billett til WONDR Immersive Playground Experience

1. Amsterdam: Billett til WONDR Immersive Playground Experience

Klomaskiner, karaokeboder, tusen discokuler og Europas største ballgrop? Sjekk, sjekk, sjekk. WONDR har alle ingrediensene som er nødvendige for en uforglemmelig dag fylt med glede og latter blant venner og familie! Ta en pause fra voksenlivet og slipp ut barnet som bor inni deg på et sted som handler om å gi slipp og ha det gøy. Og etter at du har opplevd alt? Len deg tilbake og slapp av i den nye Galaxy Café, hvor du kan nyte de deiligste snacks og glitrende cocktailer mens du ser gjennom alle de morsomme bildene og gifene som sendes til deg fra vårt innovative kamerasystem som lar deg ta bilder av høy kvalitet gjennom hele opplevelsen.

Amsterdam: Roller Dreams 80-tallsbillett til rulleskøytebanen

2. Amsterdam: Roller Dreams 80-tallsbillett til rulleskøytebanen

Bestill billett til Roller Dreams' rulleskøytebane fra 80-tallet, Amsterdams nyeste pop-up-opplevelse der musikk, dans og rulleskøyter samles i et fantasifylt discoparadis. Nyt tilgang til Roller Bar hvor du kan kjøpe drinker. Gå inn i en hypnotiserende verden av glitter og neonlys og bli transportert til 80-tallets rulleskøytescene, hvor musikken er fantastisk og ser enda bedre ut. Gjør deg klar til å groove i den mest magiske rullebanen du noensinne har sett. Møt verten din og samle et par ferske, splitter nye skøyter, og gå deretter til det glitrende dansegulvet. Prøv noen bevegelser under neonlysene og groove til en morsom blanding av musikk, dans og rulleskøyter.

Amsterdam: WONDR Experience og Roller Dreams Combo-billett

3. Amsterdam: WONDR Experience og Roller Dreams Combo-billett

Begynn opplevelsen med et stopp på WONDR, Amsterdams ultimate lekeplass. Utforsk denne fascinerende verdenen av kreativitet og fantasi, og slipp ut barnet i deg. Dykk ned i et hav av rosa marshmallows og kast deg ut i en gigantisk blå ballbinge før du utforsker over 15 unike opplevelser. Mens du leker, kan du dra nytte av det profesjonelle kamerasystemet som fanger opp dine fjollete positurer og perfekte dykk. Etter endt dag kan du få bildene og videoene sendt direkte til e-posten din. Når du har fått nok av barnlig undring, kan du ta turen til Roller Dreams. Ta på deg rulleskøyter og ta en tur på skøytebanen til lyden av funky disco under glitrende neonlys. Når du trenger en pause fra skøyteløpingen, kan du gå til baren og ta en forfriskende drink før du fortsetter 80-tallsopplevelsen.

3 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av WONDR Experience

Flere reisetips for WONDR Experience

Vil du vite mer om aktiviteter i WONDR Experience? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om WONDR Experience

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 523 vurderinger

Det var moro for alle. Jeg fikk til og med ta med meg den 7 måneder gamle babyen min. Det var en stor opplevelse for ham også. Jeg fikk ikke lov til å ta med meg barnevogn, men det var ikke noe problem i det hele tatt takket være transportøren min. Den ble holdt trygt låst. Super hyggelige ansatte som alltid og overalt var klare til å ta bilder med mobiltelefonene våre eller bruke fotomaskinene der for oss. Omtrent 2 timer senere kan du se og laste ned bildene av boksene på nettet; det er viktig å skrive inn e-postadressen din der. Det var en flott opplevelse :)

Var der med kjæresten min. Vi elsker å ta bilder. Ideell for individuelle bilder. Personalet er super vennlige og stiller spørsmål direkte for å ta bilder. Så vi hadde virkelig mange bilder der til og med begge kunne sees. På slutten spiste vi i kafeteriaen, det var også flott. Super deilig mat. Pris-ytelse-forholdet var greit, du gjør det ikke hver dag.

Det var et flott besøk, settene er utrolige og er fantastiske. Et 100 % Instagrammable univers. Vi hadde det gøy og nøt hvert rom. Personalet sto til tjeneste for å ta bildet vårt. Barn har adgang på stedet, selv om getyourguide ikke selger billetter for de under 18 år. Jeg anbefaler +++

Det var en strålende opplevelse! Noe utenom det vanlige. Brakte tilbake barndommen min med å leke og le med vennene mine. Et veldig interaktivt område med mange fotomuligheter og muligheten til å bli barn i noen timer!

Flotte rom! Med mye fantasi er det skapt små fantastiske verdener her, som inviterer deg til å slippe deg løs og vekke barnslig glede i deg. :) Vi lo mye, tok flotte bilder og hadde det veldig gøy!