Legg til datoer

Windsor
Dagsturer til

Dagsturer til
24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Windsor

Windsor

Flere reisetips for Windsor

Vil du vite mer om aktiviteter i Windsor? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Windsor

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 944 vurderinger

Dette var min første busstur i Storbritannia, og det vil definitivt ikke være min siste med Sasha - vår reiseguide. Hun var engasjerende og delte kunnskap på en interessant og underholdende måte. Sasha vevde en historie fra begynnelse til slutt som holdt alle involverte. Denne turen er for folk som ønsker å få med seg essensen av stoppene i motsetning til å bruke lange perioder på hvert stopp. Reisen føltes ikke lang og var trygg.

Debra og Greg var helt fantastiske på vår dagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford! Dagen gikk veldig fort, og du ser mye på hvert sted. Du må bevege deg raskt for å få mest mulig ut av hvert nettsted; vi hadde bare omtrent en time og femten minutter på hvert stopp. Likevel vil jeg anbefale denne turen til alle som ønsker et glimt av engelsk landsbygd og tre historiske steder!

En fin dag. Akkurat nok tid til å bli kjent, selv om man ønsker å bruke mer tid på hver side. Det gjenstår til neste. Guiden Saul og sjåføren er utmerket. Godt arrangert og imøtekommende. For å forbedre for selskapet, sender de ikke akkurat det som er inkludert i pakken som man kjøpte eller i det minste er det forvirrende.

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Denne ekskursjonen var fantastisk. Bussturene var ikke for lange, alt var perfekt organisert, og hvert besøk var interessant. Guiden vår Richard ga kommentarer gjennom hele og ga oss mye informasjon, både på engelsk og fransk. Han var veldig oppmerksom på vårt velvære under hele ekskursjonen.