Våre mest anbefalte ting å gjøre i Windsor

Windsor: 40-minutters båttur tur/retur

1. Windsor: 40-minutters båttur tur/retur

Avreise fra Windsor Promenade i hjertet av Windsor, og reis oppstrøms til Boveney Lock og Weir. Nyt en unik utsikt over Windsor Castle, Eton College, Mill House, Windsor Racecourse og Brocas Meadows. Nyt utsikten over slottet fra elven, utvilsomt den fineste som finnes, noe som gjør denne turen utmerket for de som besøker Windsor for første gang. Lengden på turen gjør den populær blant barn, med Home Park like ved å tilby utmerkede lekeplasser og piknikfasiliteter. Spesielt egnet for de som pakker mye inn i reiseruten sin, siden båtene går ofte i løpet av dagen.

Windsor Castle: Inngangsbillett

2. Windsor Castle: Inngangsbillett

Windsor Castle ble oppført i det 11. århundre av Vilhelm Erobreren, og er verdens eldste og største bebodde slott. Det har blitt ombygd av en rekke konger og dronninger, inkludert Henry II, Charles II og George IV. Billetten gir adgang til slottet, inkludert de overdådige statsleilighetene, som er innredet med noen av de flotteste skattene fra den kongelige samlingen. Blant mesterverkene er malerier av Holbein, Rubens og Van Dyck, samt nydelige engelske og franske møbler. I vintermånedene inkluderes de overdådige, private leilighetene som ble opprettet av George IV, kjent som semistatsrommene, i besøksruten. Inngangsbilletten inkluderer adgang til St. George's Chapel (unntatt på søndager). Dette er en av de vakreste kirkebygningene i England, og 10 monarker ligger begravet her, inkludert Henry VIII og Charles I. Det er mye å se og gjøre på Windsor Castle. Beregn derfor god tid for å få mest mulig ut av besøket, som sannsynligvis tar mellom 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen av en bratt bakke, og besøksruten dekker lange avstander. Derfor anbefales komfortable sko.

London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

3. London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

Utforsk flere av de beste høydepunktene rundt London på denne dagsturen med buss fra London. Opplev elegansen til Windsor Castle, lås opp mysteriene til Stonehenge, og beundre den georgiske arkitekturen i byen Bath. Besøk et godt bevart romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle står stolt på en frodig skogkledd ås med utsikt over Themsen. Slottet dateres tilbake til normanniske tider, med vidstrakte hageanlegg og det runde tårnet, så det er lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig i Royal Windsor. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige statsleilighetene, som er hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Besøk også St. Georges kapell, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker, inkludert Henry VIII. Videre får du også se dronning Marys dukkehus, en utrolig konstruksjon komplett med fungerende heiser, innlagt vann, strøm og ekte vinflasker, alt i miniatyr. Mystiske Stonehenge Vandre rundt stedet som er på UNESCOs verdensarvliste og bli betatt av den unike stenformasjonen. Stedet befinner seg på Salisbury Plain, med 40 tonns steiner som har stått siden deres ankomst for 5000 år siden. En overflod av teorier omgir Stonehenge. Alt fra et religiøst tempel til en astronomisk klokke, og selv et gravfelt fra bronsealderen. Bestem deg for hva du selv skal mene, idet du oppdager historien til dette mystiske monumentet. Bath Bath ligger vakkert til ved bredden av elven Avon og var den første byen i England som kom på UNESCOs verdensarvliste. Beundre det nydelige Bath Abbey fra 1400-tallet, den fantastiske georgianske arkitekturen og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bad Bath er kjent for sine romerske bad og her finner vi de best bevarte romerske spaene fra antikken. Dykk ned i dybden av historien til dette magiske monumentet, som var mirakuløst skjult helt frem til 1870-tallet, og beundre dens arkitektoniske prakt.  Ankomst tilbake i London rundt kl. 20:00.

LEGOLAND Windsor Resort: Inngangsbillett

4. LEGOLAND Windsor Resort: Inngangsbillett

Hvilket barn drømmer ikke om å bli ridder, utforsker, testsjåfør, eller pilot, og å gå inn i en fascinerende eventyrverden? På LEGOLAND® Windsor Resort er det over 55 ritt og attraksjoner hvor barn kan fly gjennom trekronene for å unnslippe fryktinngytende drager, ri spennende stryk med Viking-flåten, bli med LEGO® dykkere på et magisk, undersjøisk eventyr på Atlantis Submarine Voyage eller nyte Storbritannias eneste LEGO® Star Wars™Miniland Model Display.   Legolandparken har mye å tilby for familier med barn mellom 3 og 12 år på jakt etter eventyr - nok for flere dager med moro og action. LEGOLAND-opplevelsen fortsetter selv etter parkens stengetid i det utrolige LEGOLAND Hotel, hvor besøkende kan tilbringe natten i et soverom med tema. Utforsk den utrolige resorten på ferie. LEGO® Ninjago™ World er nå åpen! LEGOLAND® Windsor Resort utfordrer deg til å bli en mester i Spinjitzu til den helt nye LEGO® Ninjago™ World. Bli med dine favoritthelter på noen fantastiske treningsaktiviteter mens du forbereder deg på den ultimate testen av dine ninjaferdigheter på LEGO® Ninjago™ The Ride.

Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

5. Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

Historisk Windsor Omgitt av det herlige landskapet i Royal County of Berkshire, oppdag denne historiske, typisk engelske byen med en strålende beliggenhet ved elven. Vandre i de brosteinsbelagte gatene og bla gjennom de sjarmerende terommene og kjøpesentrene mens reiseguiden bringer historien til denne historiske byen til live. Windsor slott Gå mot Windsor Castle, som reiser seg høyt over byens skyline. Slottet har vært den britiske kongefamiliens stamhjem i mer enn 900 år og er det største kontinuerlig okkuperte slottet i Europa. Besøk State Apartments, midtpunktet i slottet og kjent for å være de flotteste leilighetene i England, deres overflod er umiddelbart tydelig. På veggene henger noen av de vakreste kunstverkene fra Royal Arts Collection, mens det kolossale Waterloo-kammeret minnes den berømte engelske seieren over Napoleon. St George's Chapel ligger på eiendommen til Windsor Castle, og er et av de fineste eksemplene på gotisk arkitektur i England. Byggingen av det nåværende kapellet begynte i 1475 under Edward IVs regjeringstid. Når du besøker, sørg for at du ser opp og beundrer steintaket, som ble lagt til av Henry VII. Kapellet har vært stedet for mange kongelige bryllup inkludert TRH jarlen og grevinnen av Wessex, hertugen og hertuginnen av Sussex, og HKH prinsesse Eugenie og Mr Jack Brooksbank. Innenfor kapellet er gravene til 11 monarker, inkludert dronning Elizabeth II, George VI, Henry VIII og Charles I.

Fra London: Halvdagstur til Windsor inkludert billetter

6. Fra London: Halvdagstur til Windsor inkludert billetter

Oppdag den vakre byen Windsor på en halvdagstur fra London. Nyt den vakre reisen til Windsor og utforsk det ikoniske Windsor Castle med en inngangsbillett. Du kan utforske slottet, områdene rundt og mer, før du returnerer til London. Slapp av på bussen, på vei til den historiske byen Windsor. Ved ankomst går du inn i Windsor Castle, for å oppdage den offisielle residensen til kong Charles III, i ditt eget tempo. Lær om historien til slottet, fra dets opprinnelse på 1000-tallet, etterfulgt av normannernes erobring av England, ledet av Vilhelm I. Vandre rundt på den vakre eiendommen og se slottets imponerende arkitektur fra utsiden. Returner til London med buss tidlig på ettermiddagen, slik at du får masse tid til å nyte resten av dagen etter dine egne planer. 

Fra London: Omvisning av Windsor, Stonehenge og Oxford

7. Fra London: Omvisning av Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyt en hel dag med engelsk kulturarv ved å besøke det utsøkte Windsor Castle, det fengslende Stonehenge og den vakre universitetsbyen Oxford. På denne dagsturen som har avgang fra London får du rask omvisninger av disse unike stedene, ledsaget av interessante kommentarer fra guiden din underveis. Start dagen på en av de offisielle residensene til HM kong Charles III, Windsor Castle. Besøk de praktfulle State Apartments som fortsatt brukes til statlige anledninger og kongelige mottakelser (hvis alternativet er valgt). Ta deg tid til å utforske slottsområdet og St. George's Chapel fra 1300-tallet, hvor du kan beundre et av de vakreste eksemplene på kirkearkitektur fra middelalderen i England. Fortsett deretter til de oppreiste steinene i Stonehenge, som stadig omgis av mystikk og står som et utrolig stykke menneskelig ingeniørkunst. Utforsk den forhistoriske steinsirkelen og lær om de forskjellige teoriene rundt konstruksjonen (hvis alternativet er valgt). Fortsett til universitetsbyen Oxford, kjent som «de drømmende spirenes by». Byen har vært et høysete for utdanning siden 1249 og er et idyllisk sted å utforske på en fascinerende tur til fots.

London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

8. London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

Ta en dagstur fra London for å se det berømte Windsor Castle, den mystiske steinsirkelen Stonehenge og den vakre georgianske byen Bath, med mulighet for å inkludere adgangsbilletter på turen. Nyt transport med buss og guidede turer på alle steder. Start på Windsor Castle, hjemmet til kongefamilien i 900 år. Du får se den storslåtte residensen, som fortsatt blir brukt til statsbesøk og kongelige mottakelser. Utforsk slottområdet og St. George's-kapell fra det 14. århundre, et av de vakreste eksemplene på kirkearkitektur fra middelalderen i England. Kapellet er også gravsted for konger og dronninger, inkludert Henry VIII og hans tredje kone Jane Seymour. Fortsett gjennom kulturlandskapet i Wiltshire til Stonehenge. Den gamle steinsirkelen Stonehenge er et mystisk monument og det viktigste forhistoriske stedet i England. Kjør deretter vestover til Bath, en vakker georgiansk by med honning-farget arkitektur og de berømte romerske badene. Nyt en panoramautsikt over noen av de fineste arkitektoniske severdighetene kjent i Europa, inkludert Bath-kloster, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms og den berømte Pulteney-broen. Velg alternativet med å utforske de romerske badene, bygget rundt termiske kilder, som har forsynt badet med kildevann i over 2000 år.

Fra London: Heldagstur til Windsor, Oxford og Stonehenge

9. Fra London: Heldagstur til Windsor, Oxford og Stonehenge

Legg ut på en heldagsomvisning til Windsor Castle, Stonehenge og Oxford fra London. Ta den sceniske ruten gjennom det frodige engelske landskapet i en komfortabel buss med klimaanlegg. Første stopp på denne turen er Windsor Castle. Med sine vidstrakte hager og runde tårn, er det lett å se hvorfor dette slottet er dronningens foretrukne helgeresidens. Få en fascinerende privat titt på de overdådige Statsleilighetene, hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Du kan også besøke Dronning Marys dukkehus og St. George's Chapel - det siste hvilestedet for gamle monarker, inkludert Henry VIII. Deretter går turen til spektakulære Stonehenge. Du kommer aldri til å glemme ditt første glimt av det forhistoriske monumentet, som reiser seg mot silhuetten på Salisbury Plain. Teoriene om Stonehenges mystiske opprinnelse florerer. Var det ment som et religiøst tempel? En astronomisk klokke? En gravplass i bronsealderen? Gjør opp din egen mening mens du utforsker dette unike landemerket. Ditt siste stopp for dagen er den sjarmerende universitetsbyen Oxford. Her kan du nyte en spasertur på egen hånd. Spaser gjennom de fascinerende gårdsplassene til fakultetene, og de brosteinsbelagte gatene i denne historiske universitetsbyen. Omvisningen avsluttes omkring kl. 19:15 i London.

London: London-passet med tilgang til 80+ attraksjoner

10. London: London-passet med tilgang til 80+ attraksjoner

Se alt London har å tilby med London-passet. Med sin rikdom av historie og kultur har London alltid mye å tilby besøkende. London-passet er en komplett sightseeingpakke som gir adgang til mer enn 80 attraksjoner, omvisninger og museer. Få adgang til et stort spekter av de beste landemerkene og attraksjonene inkludert Tower of London, London Zoo, Windsor Castle og mange flere.  Nyt et dagspass for å benytte deg av en hopp-på hopp-av-buss med over 60 stopp over hele London, inkludert Buckingham Palace, Tower of London, St. Paul's katedral, Tower Bridge, Trafalgar Square og Piccadilly Circus. Passet er gyldig en hel arbeidsdag over 3 ulike ruter. Du vil også få tilgang til spesielle London Pass-fordeler, inkludert rabatter i gavebutikker ved utvalgte attraksjoner. London-passet gir adgang til over 80 attraksjoner, inkludert: POPULÆRE ATTRAKSJONER • Utsikten fra Shard • Tower of London • Dagsbillett til hopp-på hopp-av-buss • Elvebåt på Themsen (Uber-båt av Thames Clippers - 1-dags hopp-på hopp-av-båt) • Windsor Castle (kun ettermiddagsinngang) • Westminster Abbey • London Bridge Experience • Tower Bridge-utstilling • ZSL London Zoo • St. Paul-katedralen • Kensington Palace Severdigheter: • Shakespeare's Globe Theatre • Royal Albert Hall • Royal Observatory Greenwich • Old Royal Naval College • The Painted Hall • Cutty Sark • Kew Gardens • Hampton Court Palace • Apsley House • Benjamin Franklin House • Eltham Palace • Golden Hinde • Wellington Arch • Chelsea Physic Garden MUSEER og GALLERIER • London Transport-museet • Foundling-museet • Household Cavalry-museet • Charles Dickens-museet • Guards-museet • Cartoon-museet • Estorick Collection of Modern Italian Art • Wernher Collection at Ranger's House • Håndvifte-museet • London Canal-museet • London Museum of Water and Steam • Hagemuseet • Museum of Brands, Packaging, and Advertising • Queen's Gallery (midlertidig stengt) • Pollock's Toy Museum • The Postal Museum OMVISNINGER og OPPLEVELSER • ArcelorMittal Orbit • Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium) • Chelsea FC Stadium-omvisning • Tottenham Hotspur FC Stadium-omvisning • Twickenham Stadium-omvisning og Rugby-museet • Wembley Stadium-omvisning og mer! Merk: Attraksjoner og omvisninger kan noen ganger bli endret. Sjekk den digitale guiden som er inkludert på bekreftelseskupongen før reisen for å se den fullstendige listen over inkluderte attraksjoner, åpningstider og reservasjonsinstruksjoner, når dette er aktuelt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Windsor

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Windsor

Alle aktiviteter

65 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Windsor

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Windsor

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Windsor?

Flere reisetips for Windsor

Vil du vite mer om aktiviteter i Windsor? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Windsor

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 202 vurderinger

Debra og Greg var helt fantastiske på vår dagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford! Dagen gikk veldig fort, og du ser mye på hvert sted. Du må bevege deg raskt for å få mest mulig ut av hvert nettsted; vi hadde bare omtrent en time og femten minutter på hvert stopp. Likevel vil jeg anbefale denne turen til alle som ønsker et glimt av engelsk landsbygd og tre historiske steder!

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Veldig praktisk og sparer penger og tid. Tilgangen til attraksjonene fungerte uten problemer og som annonsert uten kø. !!! Vær forsiktig med attraksjonene, noen er kun for voksne, f.eks minigolf ??? Angivelig fordi det tilbys alkohol. Vi syntes det var rart og fant dessverre ikke ut av det før vi sto foran inngangen. Ungene var skuffet.

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!