Legg til datoer
Opplevelser i

Wiltshire

Ofte stilte spørsmål om Wiltshire

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Wiltshire?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Wiltshire er:

Flere reisetips for Wiltshire

Vil du vite mer om aktiviteter i Wiltshire? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wiltshire

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 11 803 vurderinger

Stonehenge-turen er et must hvis du besøker Storbritannia, det er et fantastisk sted og vi likte det. Alt ganske bra, det eneste men er avkjørselen fra London ved Victoria stasjon. Fra den samme plattformen gikk flere utflukter overalt samtidig og alle var overfylte der og ventet på at de skulle ringe til den tilsvarende utflukten. Flere dro ut til Stonehenge samtidig og første gang sendte de oss til en buss som ikke var vår, men de plasserte oss automatisk på den rette. Hvis de snakker engelsk, vil de kunne overleve dette første kaoset, fordi oppmerksomheten var korrekt til enhver tid og de er alltid villige til å hjelpe deg, så det er ikke noe problem.

Komfortable seter med AC. Sjåføren vår, selv om den ikke var en del av jobbkravet hans, ga oss fortsatt historie og mange vitser i begynnelsen av turen mot stedet og mot slutten. Du betaler i utgangspunktet for turen dit og billetten din, men hvis du ikke vil håndtere en 2,5 timers offentlig transport og bekymre deg for hvor du skal gå på/av, er denne turen absolutt verdt det. FYI-ingen wifi eller bad, så sørg for å bruke toalettet og laste ned filmer før du går ombord.

Veldig fin dag! Bussturen (komfortabel og luftkondisjonert) er lang, men vi bodde 2 timer der, noe som er nok. Avgangen er godt organisert og instruksjonene er klare og godt etablert. Jeg er veldig fornøyd, jeg hadde ingenting å gjøre bortsett fra å skrive ut oppsummeringen og møte opp i tide, så det var flott

En fantastisk opplevelse! En drøy busstur hver vei, men det er jo lite å få gjort noe med! Og en fabelaktig morsom bussjåfør gjorde turen til en lek! Takk, bussjåfør Ben! Selve Stonehenge var veldig bra, godt organisert, og på tross av mange mennesker, gikk alt veldig fint! Anbefales!

Ekskursjonen er veldig godt organisert. Victoria Coach Station-avkjørselen er et veldig behagelig og praktisk møtepunkt for å ankomme. Timene de forlater oss i Stonehenge er godt beregnet for å besøke tempelet veldig bra og lære om stedets historie. Jeg anbefaler denne ekskursjonen.