Legg til datoer

Wild Wadi Water Park

  • Adgangsbilletter
  • Bykort
4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Wild Wadi Water Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Wild Wadi Water Park? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wild Wadi Water Park

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 473 vurderinger

Veldig enkel å bruke (bortsett fra appen, som noen ganger gjør "tantrums") og sparer mye penger ... Bare les detaljene om de forskjellige aktivitetene godt, for hver har et spesifikt sted og måter å brukes på.. Men siden advarer deg om dette! Vi gjorde 3 store aktiviteter (Aquarium Explorer, Hop on-Hop off-buss og Alfaris-cruise fra Dubai Creek), alle veldig hyggelige ... Bare vær forsiktig, fra hvordan det er skrevet ser det ut til at cruiset inkluderer fontenene under Burj Khalifa , men det var ikke sant ... En separat billett måtte til! Vi var i alle fall heldige fordi ombordstigningsstedet tillot oss å se Dubai Festival Mall, også det med Fountain Show, og det er et veldig fint, men bortgjemt område, hvor du ikke ville gå hvis du hadde en noen dager som vårt tilfelle...

Fungerte som sjarm! Vi gjorde 3 aktiviteter, dessertsafari, wild wadi badeland, ski-dubai. På alle steder gjenkjente vi passene og det var ikke noe problem. Sparte noen gode penger ved å gjøre dette. Mitt råd er å ta en god titt på kostnadene for aktiviteten og spare passet til de dyre aktivitetene som fornøyelsesparker eller utflukter. Mange av attraksjonene som fontenepromenaden er "underpriset" for verdien av 3 aktivitetspasset.

Flott badeland. Ikke enormt, men nok til å holde oss i gang.

Et ganske lite badeland sammenlignet med andre vi har besøkt rundt om i verden, men dette er den eneste jeg har sett hvor det er gummiringer som tar deg opp skliene så vel som ned - en fantastisk idé for de som har problemer med å gå opp mange trinn, men vil fortsatt nyte spenningen ved turene. Også å ha flow-rytteren (kroppssurfing) uten ekstra kostnad er utmerket.

Flotte aktiviteter som er super dyre uten pass.

Aktiviteter er normalt veldig dyre i Dubai. Ta dette passet, det vil redusere regningen din med flere hundre euro. Når du kommer dit, ta passet til kjøpesenteret i Dubai og book alt du trenger å bestille. Jeg anbefaler dette passet 1000 ganger.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja