Wild Wadi Water Park

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Wild Wadi Water Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Wild Wadi Water Park? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wild Wadi Water Park

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 354 vurderinger

Passet var veldig bra, vi hadde det også i 2019 da vi var i Dubai i 5 dager. Det eneste var med kinoen som den gang var i City Mall og nå på Palm Island hvor det er veldig, veldig vanskelig å komme dit (VENNLIGST ENDRE IGJEN) bare med taxi og vi ble ført inn i en svart SUV og vi spurte umiddelbart hvor mye det ville koste var det ikke noe svar på, vi var 4 ... Ankom sa han en pris på 80 dirham som vi ikke ville betale for en 3-minutters kjøretur, totalt overdrevet til sammenligning, vi kjørte 27 kilometer med taxi og betalte 50 dirham, han påpekte at han truet oss med politiet vi sa vær så snill så le umiddelbart under hele greia var det en politimann i sivilklær og la merke til alt til slutt vi selvfølgelig ikke betalte prisen som ble bedt om fordi de ikke fortalte oss prisen på forhånd, og de måtte ha den, men ikke henne. Ellers gikk alt superbra, igjen og igjen

Flott badeland. Ikke enormt, men nok til å holde oss i gang.

Et ganske lite badeland sammenlignet med andre vi har besøkt rundt om i verden, men dette er den eneste jeg har sett hvor det er gummiringer som tar deg opp skliene så vel som ned - en fantastisk idé for de som har problemer med å gå opp mange trinn, men vil fortsatt nyte spenningen ved turene. Også å ha flow-rytteren (kroppssurfing) uten ekstra kostnad er utmerket.

Et fint badeland, som kommer videre i årevis. Det er ikke så mange lysbilder, men en som er veldig lang. Dessverre må du vente lenge. Det er et lite badeland, hvis du vil ha flere valg av lysbilder - du ville ha det bedre på Atlantis. Wild Wadi Water Park er nok for mindre barn for en dag. Det er ikke billig heller!

Flotte aktiviteter som er super dyre uten pass.

Aktiviteter er normalt veldig dyre i Dubai. Ta dette passet, det vil redusere regningen din med flere hundre euro. Når du kommer dit, ta passet til kjøpesenteret i Dubai og book alt du trenger å bestille. Jeg anbefaler dette passet 1000 ganger.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja