Wien
Slotts- og palassturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Wien

Vil du vite mer om aktiviteter i Wien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wien

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 860 vurderinger

Ingenting for spennende, men et innblikk i hvordan hestene blir ivaretatt

Vi besøkte stallen etter at vi hadde sett showet, det var en ventetid i hovedinngangen der andre mennesker også sto i kø for andre arrangementer så det ble travelt til tider. Vi ble gruppert med en god engelsktalende guide og tatt med inn på arenaen og deretter rundt i hovedstallen, vi ble bedt om å IKKE ta bilder og fikk bare lov til det i takrommet. Vi kunne se hestene fôre i sine individuelle staller og guiden ga oss en kort kommentar om hestene som svarer på spørsmål mens vi gikk gjennom, du fikk følelsen av at vi var i veien da brudgommene prøvde å gå deres daglige rutine med grupper av mennesker som står rundt. Under ingen omstendigheter fikk du lov til å røre hestene, men opplevelsen generelt var interessant og informativ.

Guidene var veldig informative og hyggelige. Det eneste problemet jeg hadde var til tross for gjentatte advarsler og guidene som minnet alle om ikke å ta bilder i visse områder var det noen som åpenbart ignorerte dette og en person forsøkte å ta på en hest. Guiden vår forklarte i detalj hvorfor disse reglene skulle håndheves strengt. Det må være en annen ansatt eller guide som spesielt ser på gruppen for å sikre at reglene blir strengt håndhevet.

Det var en perfekt tur med informasjon som pakketuristen ellers aldri ville fått. Fru Maria Husa designet det fantastisk, tydelig i uttalelsen om ikke å overbelaste forelesningen med historiske data, aldri kjedelig, og svare på alle deltakere i gruppen. Hun forlenget turen med 30 minutter etter at forsinkelsen ble forsinket på grunn av en medisinsk hendelse fra vår side. Grad 1+, kan anbefales når som helst.

Guiden vår, han er virkelig god. Han har gjort det bra å oversette det på engelsk til oss. Det er hovedsakelig tysktalende turister fra vår gruppe og fem av oss på engelsk, men han har klart å forklare alt i detalj. Likte turen og hadde mer innsikt i smug og gamle boligområder. Det var 2 timer godt brukt. Jeg anbefaler denne turen hvis du har ekstra tid i Wien.

Hadde en flott runde på slottet med Eddi som guide. Godt fortalt historie, inkludert et klokt blikk og gode refleksjoner rundt en del av historien.