Wien
Shows & Musicals

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Wien Show og musikaler

Hva er andre ting å gjøre enn Show og musikaler som er verdt å besøke i Wien?

Flere reisetips for Wien

Vil du vite mer om aktiviteter i Wien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wien

Den klassiske konserten var virkelig vakker! Vi valgte det som slutten på vårt besøk i Wien. Plassert bak St. Stephen's Cathedral, var Mozarthaus lett å finne og veldig lett å komme til ved hjelp av offentlig transport. Organisasjonen var upåklagelig. I begynnelsen kunne du henge opp jakken i garderoben foran konsertsalen. Konsertsalen var et lite flott rom med flotte malerier på veggene. Akustikken var utmerket. De fire musikerne bidro virkelig til at man virkelig fikk gåsehud enkelte steder. De var perfekt matchet og man kunne også merke at de liker å lage musikk :-) det var veldig hyggelig å se. Det var underholdende – ikke for kort og ikke for langt. Innimellom var det en ti minutters pause, hvor man kunne kjøpe seg en drink i foajeen. Bare stolene var litt ukomfortable, men det tåler du noen ganger. Jeg vil anbefale det til alle som besøker Wien!

Hvis du kjøpte billetter på nettet ... kan du omgå den lange linjen som tetter oppføringen ... men du må fremdeles bytte online kupong for en billett når du klemmer av folkene i døren og vi kan komme inn på billettkontor. Billetten vil si å holde seg i 20 minutter..som de endres hvert 20.-30. minutt ... vi bodde 1,5 time og ble imponert over hvordan forskjellige hester utførte ganske forskjellige øvelser ... så det lønner seg å holde seg lenger

Konserten er svært tilgjengelig for et publikum som ikke er vant til denne typen fremføring (takket være underholdningen). vi har tilbedt.

Alt var godt gjort, med full informasjon og oppdateringer om arrangementet. Billetten ventet på oss da vi kom til å bytte kupong.

Meget hyggelig og koselig sted. Konserten var veldig bra.