Wien
Natur og eventyr

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Wien

Vil du vite mer om aktiviteter i Wien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wien

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 891 vurderinger

Hvis du kjøpte billetter på nettet ... kan du omgå den lange linjen som tetter oppføringen ... men du må fremdeles bytte online kupong for en billett når du klemmer av folkene i døren og vi kan komme inn på billettkontor. Billetten vil si å holde seg i 20 minutter..som de endres hvert 20.-30. minutt ... vi bodde 1,5 time og ble imponert over hvordan forskjellige hester utførte ganske forskjellige øvelser ... så det lønner seg å holde seg lenger

Flott opplevelse. Vanligvis holde seg borte fra denne typen tur, men med sin historie måtte prøve den ekstremt jevn likte hele opplevelsen både min kone og jeg opplevde vår første tur på et hjul og elsket det flott utsikt mye plass til å bevege seg rundt. Gode minner om en flott film.

Vi gjorde den private turen til Melk, Hallstatt og Salzburg 1. juledag, og selv om det regnet, snødde det og det var kaldt, det var fantastisk. Sjåføren som var guide var veldig snill og vennlig, jeg ville gitt ham en ti. Uten tvil anbefaler jeg denne private turen til alle.

Jeg anbefaler definitivt 72-timersbilletten, jeg gjorde all min sightseeing med trikk, jeg er over hele Wien ... selv på Central Cemetery er det en buss som tar en tur, og du kan bruke billetten til det ... .. .. Jeg har selvfølgelig allerede planlagt hjemmefra.......

Hadde en flott runde på slottet med Eddi som guide. Godt fortalt historie, inkludert et klokt blikk og gode refleksjoner rundt en del av historien.