Wien
Flyplasstransport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Wien

Vil du vite mer om aktiviteter i Wien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wien

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 598 vurderinger

Wienkortet er en flott måte å utforske Wien og bruke lokal offentlig transport. Etter min mening er kombinasjonen av student / skoleeleverabatt og en e-scooter imidlertid mer verdt. Det tilbyr imidlertid et veldig godt alternativ for alle som ikke kan falle tilbake på en slik rabatt

Jeg anbefaler definitivt 72-timersbilletten, jeg gjorde all min sightseeing med trikk, jeg er over hele Wien ... selv på Central Cemetery er det en buss som tar en tur, og du kan bruke billetten til det ... .. .. Jeg har selvfølgelig allerede planlagt hjemmefra.......

Vi glemte å hente Wien Citycard på flyplassen, og vi kunne bare hente det på noen få steder. Det hadde vært mer praktisk hvis det var flere steder å hente kortet. Rabattene som fulgte med kortet var i orden. Vi brukte den ikke fordi du fortsatt måtte betale mye.

Valuta for pengene

Definitivt nyttig i 72 timer, og kan bruke Wien City-kortet på busser, trikker og metro. Det eneste det ikke dekker er gebyret for å reise over den lille grensen, billetter til dette må e kjøpes separat og de koster bare 1 euro 80 cent hver.

Slapp kø ved automater

Kjøpte hjemmefra. Printet ut. Vekslet inn på infoskranke på flyplassen. Helt supert å slippe køer ved automatene. Godt nettverk med trikk, buss og undergrunn.