Opplevelser i
Wien

Fordyp deg i historisk overflod, utsøkt arkitektur og noen av Europas koseligste kaféer.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager?

  Du rekker å se de store severdighetene i Wien på tre eller fire dager, men om du har muligheten er det verdt å reservere et lenger opphold for å fullt ut se alle de flotte høykulturelle opplevelsene som venter!

 • Hvordan kommer jeg meg rundt?

  Kollektivtilbudet i Wien er fantastisk. Med busser, trikker, tog og ganske nye t-banelinjer vil det å leie en bil være mer styrete enn det er verdt. Det er billig å ta taxi, og det er også veldig enkelt å sykle, derfor kan sykkelleie være av interesse om du ønsker det!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Tysk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +43
 • Beste tiden å dra
  Når som helst i løpet av året!

Flere reisetips for Wien

Vil du vite mer om aktiviteter i Wien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wien

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 39 095 vurderinger

It is always a good experience to listen to professional chamber musicians. We did like the reportoar, Air of Bach and Schubert Der Tod und die Mädchen. That was highlights. And the acoustic was amazing. Nice to hear strings without amplifier. Fantastic !

Beskrivelsen for hvor billettene skulle hentes var ikke god. Selv etter å ha spurt om hentestedet var der hvor konserten var fikk vi ikke et godt svar. Billettene burde kunne hentes via nett og ned til mobilen.

Billettene bør kunne hentes ned til mobil. Forklaring på hvor de måtte veksles inn var dårlig. Sendte mail til getyourguide, men svaret var ubrukelig.

Som turist er dette en god mulighet til å få en oversikt over severdighetene i byen. Da kan du fortsatt bestemme hva du vil se nøyaktig.

Flott slott og en fin guiding inne på slottet. Vi valgte å gå i hagen på egenhånd