Legg til datoer

Westminster pir

Flere reisetips for Westminster pir

Vil du vite mer om aktiviteter i Westminster pir? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Westminster pir

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 7 581 vurderinger

Hyggelig en times tur til Greenwich og tilbake med underholdende og informativ kommentar, god utsikt i alle retninger, komfortable sitteplasser, grei bar / kafé-service og rene toaletter. Noe forvirring ombord om dagens revisjoner av timeplanen, noe som betydde at vi fikk gale råd om avgangstid for retur, men dette var ikke noe stort spørsmål til slutt.

Kjempespennende guiding nedover Themsen!

Vi dro med båt fra Westmnster Embankment til Greenwich, som har gitt navn til null-meridianen. Vi gikk i gangtunellen under Themsen, det var artig! I etterkant angret vi på at vi ikke tok oss opp til Observatoriet hvor "ballen" slippes kl 13! Guidene på båtene var kjempeflinke guider og fortalte mange artige historier på turen både opp og ned.

Båten var i tide. Det var rent. Reisen var jevn. Litt støt mens de la til kai. Guiden/kapteinen ga mye informasjon om hva vi passerte. 1 stjerne trukket fra siden det er litt misvisende å si at turen kan ta 1-2 timer når jeg googlet den for å prøve å få informasjon, mens den faktisk var på 30 minutter.

Flott tur på Themsen fra Westminster. Underholdende guide. Litt plunder med å komme seg fra Greenwich med DLR, men det gikk etter noen togbytter.

Amatør guude, som ga et morsomt stand up show med god guiding