Legg til datoer

Westminster Abbey

131 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Flere reisetips for Westminster Abbey

Vil du vite mer om aktiviteter i Westminster Abbey? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Westminster Abbey

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 14 899 vurderinger

Det tillot oss å besøke mange av Londons attraksjoner på 2 dager. I rekkefølge, omvisning på 80+ attraksjoner med en guide som BARE er på engelsk (det ville være bedre å spesifisere), Westminster Abbey, Tower Bridge, vi seilte på Themsen, tok Hop-on Hop-off-bussen, besøkte Kensington Palace , besteg The Shard og besøkte Southwark Cathedral. Bare Shard Climb og Londons 80+ attraksjonstur krever reservasjon

Tootbus Hop On Hop Off Tour i London var en topp opplevelse. Alt gikk veldig bra fra bestilling av billetter til slutten av vår 72 timers tur. Jeg ville gjort alt på samme måte igjen, dvs. bestille alle billetter i Tyskland og kan anbefale leverandøren.

Sjekk alle attraksjonene godt fordi det er der det står at du har tilgang til madame toussand eller Sherlock Holmes-museet, og når du kommer til attraksjonen sier de at det ikke er sant. Bortsett fra at den raske tilgangen til det den gjør inkluderer

Passet er veldig praktisk og enkelt å bruke. Sjekk at den er kompatibel med besøket ditt. Vi har tillatt oss å gjøre noen besparelser som ikke er ubetydelige.

The guiding was excellent. The only thing I missed was that it was much about Daniel Craig, and not that much of Sean Connory- bur that is about my age.