Westminster Abbey

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Fotografering er ikke tillatt

  Det er ikke lov å ta bilder på kirkeområdet, bortsett fra i klosterhagen. Det er tydelig skiltet og skulle du være i tvil, bør du spørre en av de ansette før du begynner å knipse i vei.

 • Minnesmerker

  Det er flere som ikke er gravlagt i Westminster Abbey, men som likevel har et minnesmerke her. Blant dem er Brönte-søstrene, Martin Luther King Jr. og William Shakespeare.

 • Kleskode

  Dette er en kirke og det forventes at besøkende kler seg passende når de skal til Westminster Abbey. Ta av deg hodeplagg når du går inn og dekk til skuldre og knær.

 • Bagasje

  Store kofferter og bager kan ikke tas med inn i bygget. Det anbefales at du låser dem inn i et oppbevaringsskap på en av Londons store togstasjoner.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Westminster Abbeys åpningstider varierer, så sjekk tidene på internett før du kommer.
 • Pris
  Billetter til Westminster Abbey koster 20 GBP for voksne, men det finnes også familiepakker og andre billettyper. Audioguider er inkludert i inngangsbilletten.
 • Behøver jeg en guide?
  En guide vil være til stor hjelp når du skal utforske London og Westminister Abbey! De kan kan lett peke ut de mest kjente historiske personenes graver og minnesmerker.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metroen til St. James's Park eller Westminster. Du kan også sjekke bussrutene, for det er flere av bussene som stopper like i nærheten.
 • Flere tips

  • Det er lurt å ha på seg gode sko, for gulvet er generelt ganske ujevnt.

  • Det er mulig å få en omvisning tilrettelagt for funksjonshemmede, du finner mer informasjon på nettsiden DisabledGo.

Flere reisetips for Westminster Abbey

Vil du vite mer om aktiviteter i Westminster Abbey? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Westminster Abbey

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 715 vurderinger

Tim var en stor vert for den 3 timers vandreturen. Massevis av fakta og historier som var morsomme og flotte selv for de som har bodd eller jobbet i London i årevis. Så var vi på egen hånd med billetter til taubanen (ikke sikker på hvorfor, men vi hadde bare enkeltbilletter som betydde kø for å kjøpe retur i regnet). Så går turen over kuppelen. Heldigvis hadde det sluttet å regne og utsikten var strålende og godt informert. Matt var fantastisk og opplevelsen er godt planlagt. En herlig dag - takk

Verdt pengene. Jeg nøt virkelig hver del av det, og det føltes som om jeg kjente London umiddelbart etter denne heldagsaktiviteten. Jeg så landemerker som jeg ikke ville ha i tilfelle jeg ikke hadde bestilt aktiviteten. Cruiset var en veldig hyggelig touch til det. Vi gjorde hele bussturen om morgenen. Vi kom på cruiset rundt kl. 13.00 og fortsatte deretter halve turen med buss igjen til kl. 16.00 da vi hadde plass til London Eye.

Godt organisert aktivitet london eye/elvecruise/ open top busstur. Personalet hjelpsomme og vennlige. Elvecruise var fantastisk. Personalet var kunnskapsrike og morsomme. Gjorde turen veldig interessant. Vil anbefale på det sterkeste. Hadde en blanding med billettdatoer og kundeservice ordnet det uten problemer. Vel verdt pengene. Hadde en veldig hyggelig dag. Takk til alle.

Helt genialt, så verdt å investere i pakkeløsningen. alle var så hjelpsomme og snille. Min personlige favoritt var båten, informasjonen var så interessant og skipperen som leverte den var morsom og informativ, men 12-åringen min elsket London Eye. Bare en flott måte å se de ikoniske nettstedene på.

Var i utgangspunktet skeptisk til prisen på London Pass, men var overbevist om noe annet den første dagen. Det lønner seg virkelig å kjøpe passet. Har sett på noen steder jeg ikke hadde kommet til uten passet og beskrevet alt veldig tydelig med adresse og T-banestasjon!