Westminster Abbey

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Bykort
110 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Flere reisetips for Westminster Abbey

Vil du vite mer om aktiviteter i Westminster Abbey? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Westminster Abbey

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 11 982 vurderinger

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Fin busstur, fra det åpne taket kan du se alt godt. Praktisk kart inkludert (tilgjengelig om bord) slik at du vet hvor bussholdeplassene er og hvor du kan gå av og på for severdigheter. Du får også ørepropper slik at du kan følge forklaringen eller hvis de ikke sier noe på en stund, kan du høre på musikk. Vi hadde et cruise som anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig å gå litt på Themsen. Med en hyggelig reiseleder fortalte vi noe om bygningene vi ser underveis. Du får valuta for pengene!

Vakker vandretur for å se høydepunktene i London fra utsiden, samt for å få noen flere anekdoter og kuriositeter. Dessverre ikke på italiensk. Veldig bra og entusiastisk guide, absolutt verdt det hvis du drar til London og har lite tid. Har du derimot noen dager på deg, er det greit å orientere seg og fokusere på de punktene som interesserer deg mest for et senere individuelt besøk.

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!