Legg til datoer

Westerkerk
Aktiviteter for par

Aktiviteter for par

Våre mest anbefalte Westerkerk Aktiviteter for par

Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

1. Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

Slapp av på et kanalcruise gjennom de UNESCO-verdensarvlistede kanalene fra Amsterdams gullalder. Se byens høydepunkter som Magere Brug-broen, Red Light District og den gamle havnen. Du har muligheten til å velge et standard cruise eller et cruise med ubegrenset smakfull nederlandsk ost, vin og annet drikke. I løpet av cruiset forteller den lokale skipperen deg om den lokale historien, mens du seiler forbi severdighetene i Jordaan-distriktet og Magere Brug-broenpå Amstelelven. Beundre utsikten til deler avRed Light District, de tidligere slusene og den gamle havnen. Ta bilder av den staselige arkitekturen til Sjøfartsmuseet og detprestisjetungeboligområdet Gouden Bocht. Seil forbi historiske steder som Anne Franks hus. Still gjerne guiden spørsmål om byen, be om anbefalinger om ting å gjøre og steder å spise.

Amsterdam: Kanalcruise om kvelden

2. Amsterdam: Kanalcruise om kvelden

Oppdag den unike skjønnheten av Amsterdam om kvelden på et kveldscruise. Beundre lysene, broene og kanalhusene, og se en ny side av byen. Gå om bord på cruiset og start omvisningen din. Se de staselige varehusene fra 1600-tallet i den nederlandske hovedstaden gli forbi. Beundre de hundrevis av broene og ikoniske bygningene langs kanalene mens du cruiser gjennom byen og beundrer den opplyste Magere Brug. Nyt den vakre utsikten og lytt til en lydguide med informasjon om byen. Se det beste Amsterdam har å by på og fordyp deg i byen om kvelden mens du nyter sjarmen av et cruise med en familiedrevet bedrift. Opplev en annerledes atmosfære i byen under nattehimmelen. Legg til en snackboks til bestillingen din og nyt noen snacks og drinker mens du cruiser. Kos deg med chips, popcorn, stroopwafels og saltede peanøtter med en brus, øl eller et glass vin mens du seiler gjennom Amsterdams kanaler.

Amsterdam: Kanalcruise med byens høydepunkter

3. Amsterdam: Kanalcruise med byens høydepunkter

Lær om den levende historien til Amsterdam fra de historiske vannveiene, på et 1-times kanalcruise som tar deg forbi mer enn 100 høydepunkter. Kommentarene om bord forteller om byens fremvekst på 1200-tallet, og frem til handelsmennene fra Det nederlandske ostindiske kompani som førte til den såkalte «gullalderen». Opplev Amsterdam og gå ombord i båten ved Stromma sentralstasjon eller Stromma Rijksmuseum i sentrum, og seil fra IJ-brygga. Se noen av dagens moderne arkitektur, mens du cruiser rundt den sydlige delen av moteriktige Amsterdam-Noord. Severdighetene du ser avhenger av avgangsstedet og båtruten kan variere. Seil forbi gamle lagerbygninger, brygger og verft. Cruise under fortryllende broer fra fortiden og nåtiden. Se århundrene smelte sammen mens du opplever Amsterdam i sin reneste form – som en havneby. Underveis vil du passere mange av Amsterdams mest berømte severdigheter, og oppdage hvorfor UNESCO erklærte byens kanaler et verdensarvsted.

Amsterdam: Guidet sykkeltur i sentrum

4. Amsterdam: Guidet sykkeltur i sentrum

Oppdag severdighetene i Amsterdam sentrum med en ekspertguide som kjører ved din side. Du lærer om byens kultur, ser viktige historiske steder og kjente hotspots samt mindre kjente lokale favoritter.  Start reisen din nær sentralstasjonen, passer det imponerende A'DAM-tårnet og sykle over til de vestlige øyene som har flere sjarmerende vindebroer, gamle lagerbygninger og elegante kunstnerstudioer.  Fortsett langs Brouwersgracht-kanalen og besøk de trendy bydelene Jordaan og 9 Staatjes flankert av uavhengige butikker, koselige kafeer og hippe spisesteder. Mens du sykler lengre inn til sentrum, kommer du til nabolaget Grachtengordel og passerer Westerkerk (Western kirke) og historiske Anne Franks hus.  Føl atmosfæren fra musikk- og gateartister rundt torget Leidseplein, et travelt teaterdistriktet med et yrende natteliv.  Etter mye spenning kan du nyte en hyggelig pause i Vondelpark, den største parken i Amsterdam og den mest kjente i Nederland. Når du føler deg gjenoppladet, kan du sykle rundt museumskvarteret og gjennom de smale gatene i det bohempregede nabolaget De Pijp.  Kryss ikoniske Magere Brug (mager bro), en trebro over elven Amstel, og ankom den berømte Artis Zoo, som fører inn i det maritime kvarteret.  Beundre den imponerende kopien av et 1700-talls nederlandsk øst-indisk kompaniskip i Salt-havnen, før du sykler tilbake til stedet turen begynte.

Amsterdam: Billett til Van Gogh-museet og kanalcruise

5. Amsterdam: Billett til Van Gogh-museet og kanalcruise

Kombiner en tur til det verdenskjente Van Gogh-museet med en spektakulær 1-times cruise gjennom det historiske kanaldistriktet. Van Gogh-museet har den største samlingen av Vincent Van Goghs verk i verden. Det er en av de viktigste museene i Nederland og har blitt besøkt av millioner av mennesker. Det finnes ingen bedre måte å fullføre en morsom dagstur til Van Gogh-museet, enn med et spennende båtcruise. En halvdel av pakken inkluderer et besøk på Van Gogh-museet, som har verdens største samling av malerier, tegninger, skisser og brev fra den berømte nederlandske maleren Vincent van Gogh. Med nesten 2 millioner besøkende i året, det er det nest mest besøkte museet i Nederland og definitivt noe du må se. Van Gogh-museet har over 200 malerier, 400 tegninger og 700 brev av kunstneren. Noen av de mest berømte delene i samlingen inkluderer Potetspiserne (1885), Skull of a Skeleton with Burning Cigarette (1886), Solsikker (1889), og Mandelblomster (1890). Den andre halvparten av pakken omfatter et Amsterdam kanalcruise. Amsterdams vakre sentrum er oppført som et UNESCOs verdensarvsted, og det er ingen bedre måte å utforske det enn med en Amsterdams kanalcruise. Det morsomme 1-times kanalcruiset tar deg gjennom byens viktigste kanaler, forbi praktfulle kirker fra 1600-tallet, herskapshus, båthus og broer. Du kan se alle de beste severdighetene, inkludert Westerkerk kirke, Negen Straatjes-distriktet og Magere Brug på Amstel-elven. Cruiset har en GPS-guide med informasjon på flere forskjellige språk, og båtene er utstyrt med panoramavinduer for å sikre at du nyter en fantastisk utsikt over byen.

Amsterdam: Kulturell indre bytur på tysk eller engelsk

6. Amsterdam: Kulturell indre bytur på tysk eller engelsk

Besøk kjente steder i Amsterdam sentrum og få en oversikt over byen på denne vandreturen dedikert til kultur og historie. Dra nytte av tips hver eventyrlystne reisende trenger å vite og få det beste ut av reisen din. Finn ut hvilken mat du bør smake og hvilke distrikter som kan oppdages uavhengig på sykkel. Lytt til guiden din som forteller deg hvilke arkitektoniske design som var populære tidligere, og få en ide om innbyggerne i Amsterdam. Hør historier om hvordan kjøpmenn, selgere og de fattige levde i middelalderen, hvorfor kunstverdenen blomstret opp i den gylne æra, hvordan andre verdenskrig har forandret byens innbyggere og hvordan det føles å leve i byen. tolerant, flerkulturell by i dag. Start turen i hjertet av byen på Dam-plassen, der Amsterdam ble grunnlagt. Turen fører deg forbi det kongelige palasset i Amsterdam, New Church Nieuwe Kerk, og forbi det tidligere hovedpostkontoret, til Torensluis Bridge. Se et av de minste husene i byen og lær mer om kolonitiden ved statuen av Multatuli på Torensluis-broen. Spaser forbi romantiske hus ved kanalen og kryss Spui-plassen for å komme til Amsterdams perle – Begijnhof. Med inngangen skjult i en smal sidegate, venter denne helt spesielle hofjen på at du skal bli oppdaget. På vei tilbake til Dam-plassen vil du se elven som byen skylder navnet sitt til: Amstel. Byturen ender ved nasjonalmonumentet som opprinnelig ble bygget for å minnes ofrene for andre verdenskrig, men som nå er et minnesmerke for alle ofre som mistet livet i enhver krig over hele verden.

Amsterdam: Rijksmuseum inngangsbillett og kanalcruisekombinasjon

7. Amsterdam: Rijksmuseum inngangsbillett og kanalcruisekombinasjon

Kombiner 2 opplevelser i Amsterdam som du ikke bør gå glipp av, og bli med på et kanalcruise og til det legendariske Rijksmuseum. Beundre de vakre kanalbåtene og handelshusene fra vannet, på et 1-times båttur som tar deg langs noen av de historiske vannveiene. Kanalene ble gravd ut under den nederlandske gullalderen på 1600-tallet, og ble erklært et UNESCO verdensarvsted i 2010. Nyt utsikten til de dekorative fasadene til bygningene langs kanalene og beundre alle de forskjellige gavletypene, som for eksempel klokke-, pipe- og halsgavlene. Kjør forbi ikonisk arkitektur, inkludert Magere Brug over elven Amstel, det legendariske hjemmet til Anne Frank - dagbokskriveren fra 2. verdenskrig, den imponerende Westerkerk og den gamle havnen i Amsterdam. Gå deretter i land og dra fordel av forbi-køen-adgang til Rijksmuseum. Se mesterverk av nederlandske mestere fra det 17. århundre, inkludert Rembrandts «Nattevakten» og Vermeers «Melkepiken».

Amsterdam: Kanalcruise på tysk med ubegrenset drikke

8. Amsterdam: Kanalcruise på tysk med ubegrenset drikke

Naviger gjennom de verdensberømte Amsterdam-kanalene på et naturskjønn cruise. Gå forbi sjarmerende hjem og historiske landemerker mens guiden din gir interessante fakta om dem på en engasjerende måte. Alle våre guider er tyske, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon. Len deg tilbake og nyt utsikten mens du nipper til ubegrenset med øl, vin eller brus. Begynn reisen på en liten båt som tar deg gjennom de vakre kanalene i Amsterdam. Lytt til viktige anekdoter om severdighetene mens du nyter en oppdagelsesreise på vannet. Gå forbi hus fra 1600-tallet, pittoreske broer (inkludert Amsterdams berømte "Syv broer", de klassiske kanalene og flere viktige severdigheter som gir deg et godt inntrykk av Amsterdams stemning. La guiden din fortelle turen på en lidenskapelig måte mens du nyter ubegrenset med drinker om bord. Len deg tilbake og nyt den avslappede atmosfæren, la severdighetene i byen imponere deg. I tillegg er båten utstyrt med en elektrisk motor, som gir mulighet for en stille og miljøvennlig reise.

Amsterdam: Guidet kveldscruise med bar om bord

9. Amsterdam: Guidet kveldscruise med bar om bord

Ta et kveldscruise gjennom Amsterdam. Se utsikten over byen fra kanalen fra en åpen båt. Ikke gå glipp av et kveldscruise i Amsterdam og muligheten til å lære om byens historie og kultur. Hør historier om gamle Amsterdam, så vel som fortellinger om moderne liv i den nederlandske hovedstaden, fra kapeteinen og vertinnene om bord. Ta deg en drink i baren og nyt den mens du cruiser forbi kjente landemerker og sjarmerende kanalhus. Seil under opplyste broer og få følelsen av at du seiler gjennom et eventyr. Nyt en mer personlig tur med en liten gruppe mennesker. Still gjerne spørsmål og få anbefalinger for hva du kan gjøre under resten av oppholdet i Amsterdam.

Amsterdam: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt & City Tour

10. Amsterdam: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt & City Tour

Bli kjent med Amsterdam i ditt eget tempo med denne interaktive skattejakten du kan spille på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. Nyt et ideelt utendørs for par, grupper, familier og barn. Last ned appen til telefonen din og gå over til Amsterdam Centraal for å starte spillet. Fullfør en utfordring basert på stedet for å flytte til neste spennende sted. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å løse gåtene. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. La appen guide deg til hver destinasjon mens du lærer interessante fakta. Ta en pause når som helst for å ta en pause eller bruke mer tid på sightseeing. Du kan begynne å spille når som helst, timeplanen er veiledende. Start turen fra Amsterdam Centraal, sentralstasjonen i Amsterdam. Besøk Basiliek van de Heilige Nicolaas med sitt vakre interiør og eksteriør og utforsk Beurs van Berlage mens du lærer historien. Fotografer Oude-kirken, en av Amsterdams eldste kirker. Beundre Amsterdams Dam-plassen, bygget av den berømte arkitekten Jacobus Oud. Se på det imponerende palasset som venter på deg. Bli fotografert med kjente mennesker i Madame Tussauds museum og beundre Westerkerk med sin unike estetikk. Se Anne Frank-monumentet og bli minnet først og fremst om lidelsene til Anne Frank og sekundært om ofrene for andre verdenskrig. Til slutt, stopp innom de berømte 9 Streets, prikken over i-en på denne unike turen.

13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Amsterdam

Amsterdam

Ofte stilte spørsmål om Westerkerk Aktiviteter for par

Hva er andre ting å gjøre enn Westerkerk Aktiviteter for par som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Westerkerk

Vil du vite mer om aktiviteter i Westerkerk? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Westerkerk

Femke, maximek og diedemick, var de snilleste menneskene i Amsterdam, dette var vår siste stopp og tur, vi kunne ikke bedt om en bedre avslutning på turen vår, helt et must, ost var ganske fantastisk og vin også, fikk mye informasjon andre har ikke fortalt oss det, 100 % anbefalt

We had beautiful weather on our trip, and the guides were so cute and had good knowledge of Amsterdam. Our skipper was steady and calm! Cheese was very good and the wine likewise I will highly recommend this boat trip to everyone

Turen på båten med ost og vin var virkelig flott. Vi hadde det veldig gøy og lærte mye om Amsterdam. Guidene våre Morgane og Albert var veldig kule, veldig morsomme, supervennlige og veldig imøtekommende. Rett og slett flott!

Credit to Morgan and Bob Love from the Norwegian group..

Nice and funny guide. Great way to experience Amsterdam.