Wenzelsplassen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Wenzelsplassen: Opplevelser og billetter


Flere reisetips for Wenzelsplassen

Vil du vite mer om aktiviteter i Wenzelsplassen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wenzelsplassen

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 458 vurderinger

Ekspressomvisning i byen sterkt anbefalt. Takk til Moses for hans tålmodighet, siden han hjalp oss og endret reservasjonen vår to ganger for å tilpasse den til vår forespørsel. Stor profesjonell. Det eneste jeg ikke likte var de gjenbrukte hodetelefonene ... det er fint på den ene siden, for da blir de kastet og de er mengder ubrukelig plast, men ikke veldig hygieniske ... bedre ta noen hjemmefra.

Flott tur, flink guide og bra opplegg, men bestill uten henting

Veldig bra opplegg og vi hadde en kjempe god og behagelig guide på turen. Det eneste vi kunne sette minus på var at vi hadde bestilt henting ved hotellet. Det trenger man ikke bestille! En person kom og hentet oss og fulgte oss til bussen i sentrum av byen. Dette kunne vi klart selv. Så vi angrer på dette valget. Men vi hadde en fin tur og fikk sett mye sammen med kjekt følge.

Hvis du har veldig lite tid til Praha, gir denne turen deg en god oversikt over de viktigste severdighetene i byen og en appetitt på mer. Avgangspunktet er lett å finne, og lydturen på bussen er tilgjengelig på over 20 språk. Selv om båndet ikke alltid er synkronisert med den faktiske posisjonen, får du mye informasjon om Tsjekkia, Praha og mange severdigheter.

Helt kul ting !!! Alt gikk perfekt, og vi hadde det veldig gøy! Bestilles som en del av en firmatur til Praha. Alle syntes det var flott, selv om det virkelig var utmattende. En ting er tydelig - ingen vil fryse her ;-)). Sterkt anbefalt - vi vil gjøre det igjen når som helst1

Veldig bra tur kjempe hyglig guid vi Hvar en liten grupe på bare fire personer veldig Finn tur og fint vær