Wembley Stadion

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem kule hendelser som har funnet sted på Wembley Stadium

Den originale Wembley Stadium ble bygget i 1923 og siden den gang har den vært en ikonisk arena både for musikk og sport. Her har du litt informasjon om Wembleys fargerike fortid.

 • Fotball

  1. Fotball

  Wembley Stadium ble opprinnelig bygget som en fotballarena og har huset flere store FA Cup-finaler og andre store kamper.

 • OL i London

  2. OL i London

  London ble valgt som OL-by i 1944, men mesterskapet ble avlyst på grunn av andre verdenskrig. Etter krigen, i 1948, ble det endelig avholdt OL i London og på Wembley Stadium. Lekene ble kalt Austerity Games, “spare-lekene”, på grunn av etterkrigstidens gjenreising og rasjonering.

 • 3. Live Aid

  Dette er en av de mest ikoniske øyeblikkene i musikkens historie. Den 16 timer lange konserten som ble holdt i London og i Philadelphia samtidig i 1985, er kjent for å være 'dagen som forandret verden'.

 • 4. Queen Live på Wembley

  Etter Live Aid, i 1986, kom bandet Queen tilbake til Wembley for å spille to kvelder på rad. Disse ikoniske sceneshowene ble også bandets siste konserter før Freddie Mercury døde.

 • 5. Michael Jacksons BAD-turne

  Jackson knuste alle rekorder og solgte billetter til fullsatte konserter i Wembley Stadium, hele syv netter på rad. Totalt kom det 504.000 mennesker for å høre konserten.

Planlegg besøket ditt

 • Åpningstider

  I tillegg til å være åpent når det er sports- eller musikkarrangement året rundt, er Wembley Stadium også åpent for turister syv dager i uken. Omvisninger starter hver time fra kl. 10.00 - 16.00. Du bør bestille billett på forhånd.

 • Hva koster billettene?

  Det er forskjellige priser på ulike arrangement i Wembley Stadium. Forhåndskjøp av billetter til de guidede turene koster 17 GBP for voksne, 10 GBP for barn og pensjonister, og 45 GBP for en familie på fire personer. Om du kjøper billetter direkte på selve besøksdagen koster en voksenbillett 19 GBP, og billett for barn/pensjonist koster 11 GBP- Det er heller ikke mulig å få familierabatt.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Den første omvisningen starter kl. 10.00 og deretter går det en ny hver hele time frem til kl. 16.00. Dette gjelder hver dag hele året, med mindre det skjer noe spesielt på arenaen.
 • Pris
  Forhåndsbestilte billetter til Wembley Stadium koster 17 GBP for voksne, 10 GBP for barn og pensjonister og 45 GBP for familier (2+2). Det er litt dyrere derom du kjøper billettene ved inngangen.
 • Behøver jeg en guide?
  Det vi helt klart hjelpe og det kan være lurt å sjekke ut våre bestselgende turer.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta linjene Jubilee eller Metropolitan til stasjonen Wembley Park. Du kan også ta Bakerloo og London Overground-linjene til stasjonen Wembley Central.
 • Flere tips

  • Omvisningene varer i 75 minutter, men du bør sette av minst 90 minutter til besøket totalt.

  • Det er ikke tillat å ta med seg mat og bagasje på omvisningene.

Flere reisetips for Wembley Stadion

Vil du vite mer om aktiviteter i Wembley Stadion? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wembley Stadion

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 010 vurderinger

Var i utgangspunktet skeptisk til prisen på London Pass, men var overbevist om noe annet den første dagen. Det lønner seg virkelig å kjøpe passet. Har sett på noen steder jeg ikke hadde kommet til uten passet og beskrevet alt veldig tydelig med adresse og T-banestasjon!

3 valg: Thames cruise, besøk til Wesminster Abbey og London eye; flott utsikt fra båten, klosteret er vakkert og London eye kl. 18.00 med en opplyst utsikt over London er flott

Flott opplevelse for store og d som ikke er helt små. Om en ikke er glad i fotball, har en uansett utbytte av en tur her. Arkitektonisk, historisk og sagnomsust!!

Har prøvd å få guiden din to ganger nå, og begge gangene har det vært fint enkelt. Enkelt fordi du bare må vise guiden din, og så er du klar for opplevelsene

Bra pris / ytelsesforhold. Rask behandling av stedene du vil besøke. Alt fungerte bra. Sterkt anbefalt.