Wembley Stadion

  • Omvisninger
  • Bykort
3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Wembley Stadion

Vil du vite mer om aktiviteter i Wembley Stadion? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wembley Stadion

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 060 vurderinger

Alt gikk bra. Men det er ingen raskere tilgang. Du bør se på forhånd hva du vil se og regne ut om det er billigere på denne måten eller med passet. Ellers er alt bra. Det er også bra at passet er gyldig i to år. Hopp på hopp av, vi likte det ikke i London. Siden alt er tett sammen, trenger du ikke denne stasjonen. Du har heller ikke lært mye. Det er bedre byer hvor en tur er verdt.

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Veldig bra pasning med effektive jentekuttere. Bare vis qr-koden til kupongen som er tilgjengelig i reservasjonene til applikasjonen den første dagen og deretter i reservasjonsloggen de påfølgende dagene. Forklaringene rundt bruken av passet må forbedres fordi vi går oss mye bort. Vi måtte be om hjelp fra katten, som reagerte veldig raskt og høflig.

4 aktiviteter: besøk til Tower of London, besøk til London med buss, guidet omvisning i Harry Potter London og hard rock kafémåltid.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!