Legg til datoer

Wawel-slottet

Reis tilbake i tid til middelalderens Polen ved dette tidligere høysetet for kongelige makt.

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Flerdagsturer
90 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 90

Flere reisetips for Wawel-slottet

Vil du vite mer om aktiviteter i Wawel-slottet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wawel-slottet

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 552 vurderinger

Dessverre overså guidene på det avtalte møtepunktet oss og det gjorde vi også, da de ikke bar noe skilt eller noe sånt. Da forespørselen i en båt ikke lyktes, ringte vi, nådde guidene og gikk tilbake til møtepunktet. Turen med den lille skuta var veldig fin og siden vi bare var fem stykker var det også veldig individuelt. Båten var ren og moderne i design. Dessverre er det ingen informasjon om hva du kan se i fjæra, men utsikten og lysene er veldig stemningsfulle.

Jeg kjørte til Krakow fra Zakopane. Situasjonen på veien gjorde at jeg ble forsinket. Forsøk på å kontakte arrangøren ved å bruke telefonnummeret på billetten mislyktes. Noen minutter etter planlagt starttidspunkt for turen ringte guiden min meg. Jeg beskrev problemet, vi klarte å utsette tidspunktet for sightseeing og etter å ha nådd Krakow møttes vi på det angitte stedet.

Fin tur, ikke for lang og langt, men det er en fin forandring å gjøre innimellom. Absolutt anbefalt å gjøre på kvelden, da kan du se solnedgangen over vannet. Båten var også komfortabel, men musikken i det overbygde området var ikke særlig hyggelig for meg, så hvis du vil se mye og høre lite, ville jeg satt meg oppe og utenfor!

God morgen, veldig interessant tur, guiden ga oss mye interessant informasjon og var veldig tålmodig med gruppen vår som kom sent. Jeg vet allerede at Wawel ikke er selve slottet, men hele bakken ... besøk det kongelige slottet, dvs. kamre, ikke å fly opp bakken med vått hode som vinden og +12 utenfor.

Meget godt bevart og kort sagt et underverk.

Meget interessant. Jeg skal slutte som snekker etter denne turen, man inser at man ikke kan noen ting når man ser hva andre har bygget oppigjennom årene og i tillegg med det utstyret de hadde. Dekor og detaljer, sverd, kanoner og rustninger. Må bare besøkes. Dyktige guider som kan fager sitt