Legg til datoer

Wawel

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Vannaktiviteter
159 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 159

Flere reisetips for Wawel

Vil du vite mer om aktiviteter i Wawel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wawel

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 707 vurderinger

Synd at natten faller raskt for desember, men besøket ble belastet med følelser med en guide som snakker veldig bra fransk og kjenner eccellementl historien til Krakow og Polen dramaene som etterlater oss avtrykk av håp fordi Polen er gjenoppbygget gjenopplever og historien er spennende takk anna du svarte på spørsmål som virket ubesvart hvorfor folk river dem fra hverandre mens de levde i harmoni du bcp brakte oss Anna jeg satt igjen med andre ideer så ille vi valgte natten fordi jeg hadde ønsket å se det bedre, jeg vil komme tilbake til Polen takk anna

Hyggelig besøk, litt å gå, men tiden flyr veldig fort. Den franske guiden var veldig bra. Bare avtalen planlagt 11:35 ble flyttet til 12:25 vi ble ikke varslet tror jeg på grunn av min sene bestilling dagen før. Den angitte avtalen brukes bare til å samle billetten hans som tidligere er kjøpt av et tredjepartsfirma i ditt sted, etter at han vil veilede deg akkurat dit du må gå for starten av turen.

Jeg kjørte til Krakow fra Zakopane. Situasjonen på veien gjorde at jeg ble forsinket. Forsøk på å kontakte arrangøren ved å bruke telefonnummeret på billetten mislyktes. Noen minutter etter planlagt starttidspunkt for turen ringte guiden min meg. Jeg beskrev problemet, vi klarte å utsette tidspunktet for sightseeing og etter å ha nådd Krakow møttes vi på det angitte stedet.

Det var bra denne lille båtturen .. vi var bare to, så vi kunne dra nytte av det gode været for å observere byen Krakow under solen .. vi spiste lunsj før vi tok av rett ved havnen ... eneste negative poenget er at forklaringene var på engelsk ... Og vi starter bare fransk ...

Alex guiden var veldig kunnskapsrik. Mye å se. Det var mulig å ta en halvtimes pause, men det er ikke nødvendig Alt gikk bra. En god måte å se mer av byen og spare på beina. Passer for alle som liker å sykle. Jeg anbefaler!