Washington Square Park: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

New York City: Gangsters and Ghosts 2-timers gåtur

1. New York City: Gangsters and Ghosts 2-timers gåtur

Ta en to-timers guidet spasertur gjennom noen av NYCs mest kjente nabolag og oppdag historiene deres om gangstere og spøkelser fra byens fortid. Five Points, Chinatown, Little Italy og Greenwich Village var kjent som visedistriktene på 1920- og 30-tallet. Se stedene der gangstere som John Gotti og Lucky Luciano pleide å feste, inngå avtaler og utføre trusler. Besøk hjemsøkte steder og gamle åsteder på en omvisning ledet av historikere. Uhyggelige historier om spøkelser og gangstere i NYCs gater vil bli delt underveis. Stopp ved The Five Points, kjent for å være vertskap for New Yorks mest beryktede gjenger, Chinatowns «Blood Alley», hjemsøkte hus i West Village, og de mange restaurantene der mafiamord fant sted i Little Italy. Gå inn i St Patrick-basilikaen med Gudfar. Turen er familievennlig med hyppige stopp.

New York: Spøkelsestur i Greenwich Village

2. New York: Spøkelsestur i Greenwich Village

Utforsk den mørke siden av Greenwich Village på en spøkelsestur etter mørkets frembrudd. Lær om det beryktede Hanging Tree når du går inn i hjertet av Washington Square Park og ser triumfbuen, mens guiden forteller historier som får det gå kaldt ned over ryggen på deg. Deretter går du videre til Brown Building, stedet for den beryktede Triangle Shirtwaist Factory-brannen, hvor ofrene fremdeles drive omkring den dag i dag. Spaser opp 5th Avenue og stopp ved Church of the Ascension, som er hjemsøkt av kunstneren John Lafarge. Se Manhattans mest hjemsøkte hus, på 14 West 10th Street, tilholdsstedet for 22 ånder og åsted for flere drap. Dra inn i hjertet av West Village, passer hjemmet til Emma Lazarus og et av de vakreste bibliotekene i New York City.  Hør om spøkelset til en tidligere ordfører på 12 Gay Street, og passer det berømte Stonewall Inn, hvor opptøyene som var starten på for de homofiles rettigheter. Kryss Christopher Street for å besøke den beryktede Chumleys speakeasy (ulovlig brennevinsutsalg).

New York City: Guidet sykkeltur med byens høydepunkter

3. New York City: Guidet sykkeltur med byens høydepunkter

Oppdag New York City med en 15 km lang sykkeltur gjennom byen som aldri sover. Bli med en profesjonell New York-guide som tar deg med til noen av byens mest fascinerende landemerker. Guiden din, en høyt anerkjent, profesjonelt lisensiert New York City-guide, tar deg gjennom mange av høydepunktene i denne travle byen. Turen starter rett ved Brooklyn Bridge på Manhattan-siden og tar deg med til Battery Park, Little Italy og Chinatown før du kjører opp til Washington Square Park. Derfra kjører du langs Hudson Greenway. Se hvor Sully Sullenberger som kjent landet et fly på Hudson-floden. Se det nyoppførte Vessel og Highline.

New York City: 2-timers omvisning i Greenwich Village

4. New York City: 2-timers omvisning i Greenwich Village

Utforsk New Yorks mest bohemske område på en 2-timers omvisning i Greenwich Village. Oppdag hvorfor nabolaget har rykte på seg å være en magnet for intellektuelle, kunstnere og beatpoeter. Møt guiden din på hjørnet av Waverly Place og 6th Avenue, og gå i fotsporene til Henry James og Edgar Allan Poe. Lær om kunstnere som Jackson Pollock, som har vært med på å gi nabolaget sin identitet. Hør historiene til radikale tenkere som Upton Sinclair og John Reed, som debatterte i røykfylte kafeer. Føl på energien til «The Village», mens du spaserer fra Washington Square Park til favorittstedene til Dylan Thomas, Jimi Hendrix og Lenny Bruce. Hør historier om hvordan Beat-generasjonen blomstret her og avdekk noen av New Yorks mest sjeldne severdigheter, inkludert byens minste stykke av privat eiendom. Opplev Jones Street, hvor Bob Dylans platecover "The Freewheeling Bob Dylan" ble tatt og se den første integrerte New York-klubben Cafe Society. Lær om fremveksten av de homofiles rettigheter på Stonewall Inn og se bygården som brukes i "Friends". Beundre det eldste trehuset i «The Village» og avslutt omvisningen på 77 Bedford Street, det tidligere hjemmet til Issac Hendricks, samt Cherry Lane Theater, det eldste Off Broadway-teateret i New York City som er i kontinuerlig drift. Avslutt omvisningen på 7th Avenue South og Christopher Street, rett foran tog 1.

NYC: Dyker Heights og NYC Holiday Lights-tur med luksusbuss

5. NYC: Dyker Heights og NYC Holiday Lights-tur med luksusbuss

Legg ut på et juleeventyr i hjertet av New York City med en guidet buss- eller SUV-tur. Utforsk det julepyntede juleparadiset Dyker Heights, med stopp ved ikoniske landemerker som World Trade Center, Brooklyn Bridge Park og Rockefeller Center Christmas Tree. Vi starter turen i Midtown, hvor vi kjører gjennom Chelsea og Meatpacking District og hilser på World Trade Center. Deretter cruiser du forbi den historiske New York Harbor, der Titanic ble lagt til kai. Forbered deg på det fortryllende skuespillet i Dyker Heights - et helt nabolag forvandlet til et blendende festlig eventyrland. Ta bilder med Frihetsgudinnen i Brooklyn Bridge Park, kryss Manhattan Bridge og avslutt turen ved det ikoniske juletreet i Rockefeller Center. La guidene dine og byens glitrende lys få deg i julestemning og gjøre sesongen magisk.

Greenwich Village-tur

6. Greenwich Village-tur

Begynn din 2-timers tur på hjørnet av 6th Avenue og Waverly Place, og lær om historien til Greenwich Village. Gå til Edgar Allan Poe-huset og Washington Square Hotel. Utforsk Washington Square Park, et tidligere keramikerfelt, og lær hvordan dette området ble reisemålet for musikere og demonstranter. Besøk Brown Building, stedet for Triangle Shirtwaist Factory Fire i 1911, en begivenhet som førte til den amerikanske arbeiderbevegelsen. Gå opp McDougal Street, og se Cafe Wha, Cafe Reggio og Comedy Cellar. Finn ut hvor den beste pizzaen i NYC selges. Spaser ned Christopher Street og besøk Stonewall Inn, hvor et opprør i 1969 startet America's Gay Rights Movement.

NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village Walking Tour

7. NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village Walking Tour

New York City er kjent for sitt kjas og mas, og har vært boligområdet for mange av USAs mest historisk betydningsfulle mennesker. For hvert skritt du tar i denne betongjungelen, er det en god sjanse for at du kommer over noe som har en historie som du aldri har hørt før. Gjennom denne tette byen fylt med generasjoner av historiske hendelser, er det ett område med et ekte rykte for paranormal aktivitet: Greenwich Village. Kom og utforske den mørke siden av Greenwich Village på denne spennende spøkelsesturen av US Ghost Adventures. Byen har blitt oversvømmet med en historie som er fascinerende, tragisk og merkelig. Legg ut på en livsendrende opplevelse og utforsk en side av New York som få er modige nok til å se. Gjennom hele turen vil du besøke 9 hjemsøkte steder i og rundt Greenwich Village mens du ser historiske steder som er hjemsted for noen av de merkeligste historiene du noen gang har hørt. Du vil møte Jefferson Market Library, hvor arkitektonisk nysgjerrighet fanger øyet på grunn av det unike tårnet. Hvis du ser nærmere etter vil du imidlertid se en mørk fortid, siden denne bygningen en gang fungerte som et fengsel for Manhattans kvinnelige kriminelle, og også var den første nattretten. Etter det vil du besøke stedet for Triangle Factory Fire, en tragisk hendelse som førte til at nesten 150 mennesker døde. Du vil avslutte med å besøke Mark Twain House og en hjemsøkt restaurant, hvor spøkelser fra 200 år siden har blitt sett konsekvent siden 1910. Mens du er i Mark Twain House kan du se om du kan få et glimt av den berømte forfatteren som går rundt i en hvit drakt, som mange vitner hevder å ha sett.

NYC: Privat tilpasset omvisning med sjåfør og guide

8. NYC: Privat tilpasset omvisning med sjåfør og guide

Din sjåfør og topprangerte NYC-guide plukker deg opp i en luksuriøs minivan med panoramatak. De vil gi deg sin ekspertise innen planlegging, så du kan skape din egen tilpassede omvisning og besøke de stedene du ønsker å se mest. Kanskje de inkluderer Central Park, Frihetsgudinnen, Empire State Building eller de hundrevis av andre like fascinerende attraksjonene. Uansett hva som er på din bucket liste, vil du forlate the Big Apple med uforglemmelige minner.  Viktige steder å vurdere i New York: - Times Square - Strawberry Fields - SoHo - Brooklyn Bridge - Saint Paul's Chapel - Central Park - Greenwich Village - Little Italy - Wall Street - The Dakota - Washington Square Park - Chinatown - Ground Zero - Empire State Building - Rockefeller Center - Fifth Avenue - Flatiron Building - Chelsea og Highline Park

New York City: En dag på Manhattan sykkeltur

9. New York City: En dag på Manhattan sykkeltur

Tråkk av under Manhattan Bridge og følg East River Esplanade mot Southport Seaport. Lær historien til shippingindustrien før du drar til Battery Park for å få fantastisk utsikt over Frihetsgudinnen og Ellis Island. Sykle Hudson River Greenway for å komme til Riverside Park. Deretter kan du utforske Upper West Side og ta en matbit i Time Warner Building eller fra en av de mange gateselgerne under et 30-minutters matstopp. Sykle den 6 mil lange sløyfen i Central Park for å oppleve attraksjonen på best mulig måte, og ta en rask tur gjennom Midtown Manhattan mot Times Square og Empire State Building. Stopp ved Rockefeller Plaza og St. Patrick's Cathedral underveis. Gå inn i West Village for å besøke Washington Square Park. Kjør gjennom East Village og inn i SoHo før du går gjennom Little Italy og China Town. Nå østsiden av Manhattan og få vakker utsikt over Long Island før turen slutter!

New York: City Highlights Self-Guided Audio Driving Tour

10. New York: City Highlights Self-Guided Audio Driving Tour

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 14,5+ kilometer lange turen dekker det viktigste i New York City på 14-16 timer. Når den er lastet ned, begynner omvisningen i New York City på 764 Doris C Freedman Pl. Derfra vil du dra sørover til Trump Tower og høre om tidligere president Donald J. Trumps organisasjons hovedkvarter. Fortsett å kjøre og du vil se St. Patrick's Cathedral på venstre side - en fantastisk romersk-katolsk katedral midt i denne moderne byen. Etter det kommer du til Rockefeller Center - kjent for sitt berømte observasjonsdekk, "Top of the Rock". Da kommer du over Times Square - kanskje det mest besøkte turistmålet i verden. Når du fortsetter å kjøre, vil du se og høre om noen mer ikoniske landemerker, som Empire State Building og Madison Square Park. Visste du at Madison Square Parks historie går tilbake til slutten av 1700-tallet da den ble brukt som en keramikermark og en militær paradeplass? Når du fortsetter å kjøre, vil du høre mye om byens historie og turisme gjennom tiårene. Canal Street er neste, etterfulgt av City Hall Park. Derfra kan du fortsette på Pearl Street og høre om den infrastrukturelle utviklingen som har funnet sted i byen gjennom årene. Manhattan Bridge nærmer seg. Manhattan Bridge er en av de tre ikoniske broene som forbinder den pulserende bydelen Manhattan med sjarmerende Brooklyn. Neste er Brooklyn Bridge. Det er en hengebro som spenner over East River, og forbinder bydelene Manhattan og Brooklyn i New York City. Herfra går du til finansdistriktet i New York. Det er det historiske og symbolske hjertet av New York Citys finansindustri, hjemmet til New York Stock Exchange, Federal Reserve Bank of New York og American Stock Exchange, blant mange andre finansinstitusjoner. Hvis du bestemmer deg for å ta en tur, sørg for å bruke vår Wall Street Self-Guided Walking Tour. Fremover er Battery Park. Parken er oppkalt etter artilleribatteriet som var stasjonert der på slutten av 1700-tallet for å forsvare byen. Anbefaler på det sterkeste at du tar Battery Park Self-Guided Walking Tour. Neste kommer One World Trade Center, også kjent som Freedom Tower, er hovedbygningen til World Trade Center-komplekset, som ligger i finansdistriktet på Lower Manhattan i New York City. Etter det kjører du langs Hudson River og kommer til en av byens nyeste parker - Little Island. Når du kommer til slutten av turen, vil du også høre om byens pågående kamp mot naturkreftene. Til slutt kommer du til Columbus Circle. Columbus Circle er et viktig og ikonisk landemerke i New York City, det er et must-see reisemål for enhver turist som besøker byen, og det tilbyr et stort utvalg av aktiviteter og landemerker. Turen din avsluttes her.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Washington Square Park

Alle aktiviteter

29 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Washington Square Park

Utforsk alle

Flere reisetips for Washington Square Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Washington Square Park? Trykk her for full oversikt