Ting å gjøre Warszawa

Polens hovedstad er en historiebok under åpen himmel, fra middelalderbydelen til samtidsmuseene.

Ofte stilte spørsmål om Warszawa

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Warszawa?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Warszawa?

De beste dagsturene og utfluktene fra Warszawa er:

Auschwitz

Flere reisetips for Warszawa

Vil du vite mer om aktiviteter i Warszawa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Warszawa

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 4 235 vurderinger

Jeg må innrømme... Jeg bestilte denne turen mer på grunn av nyheten i ideen om et vodkamuseum. Partneren min også, var ikke så mye i humør da vi ankom. Men 1,5 time senere etter at turen var fullført og vi drikker hjemmelaget salt og karamell vodka-drinker i cocktailloungen på taket, og vi var så glade for at vi bestilte turen! Det er veldig interessant her om historien til vodka som også er sammenvevd med polsk historie og hvordan vodkaproduksjon og -forbruk har endret seg gjennom årene. Selvfølgelig slutter ingen vodka-tur uten å smake, og selv om jeg ikke likte et par av vodkaene, fikk vi grundige instruksjoner om hvordan man smaker forskjellige typer vodka, forskjellen mellom forskjellige kornsorter som brukes, og viktigst, hvordan luke ut dårlig vodka fra god når du kjøper i en butikk. ELSKET denne turen og kan definitivt anbefale den!

bellissima esperienza, guida ottima che spiega molto bene il processo alle spalle della vodka. niente da dire riguardo la degustazione, siamo stati guidati passo passo e abbiamo potuto assaporare correttamente i tre diversi tipi di vodka. consiglio assolutamente l'esperienza e mi raccomando la puntualità, altrimenti vi faranno aggiungere al vostro gruppo anche se ha già iniziato perdendo molte informazioni utili

Veldig fin opplevelse - anbefales når du er i Warszawa. Turen gir et veldig godt innblikk i historien om opprinnelsen til polsk vodka. Det er gitt mange detaljer om produksjonen og klassifiseringen av de enkelte smakene. TOPP!

Veldig bra og en kjempegod og virkelig trivelig guide. Anbefales på det sterkeste Nydelig maitog alle var fornøyde.

Nydelig sted. Historie hyggelig presentert. Ren nytelse :)