Warszawa

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Warszawa

Flere reisetips for Warszawa

Vil du vite mer om aktiviteter i Warszawa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Warszawa

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 977 vurderinger

Denne beskjeden sto i gult felt bed bekreftelse på bestilling :»Alt i orden så langt. Vår lokale partner kontakter deg med mer detaljert informasjon på e-post eller telefon dagen før aktiviteten finner sted».Denne beskjeden kom ved bestilling . Da jeg ikke hadde fått ny Mail kl 21 kvelden før prøvde jeg å sende en Mail om dette, men fikk da min Mail i retur med beskjed at mailadresse ikke eksisterte. Fikk Mail seint på kvelden før turen kl 22. Der sto det start nedtelling , når og kl slett vi skulle hentes samt ref Nr . Nederst på siden stod denne beskjeden igjen i er gult felt : lt i orden så langt. Vår lokale partner kontakter deg med mer detaljert informasjon på e-post eller telefon dagen før aktiviteten finner sted. Ble veldig skeptisk og var høyst usikker på om det kom til å bli tur eller om jeg hadde blitt lurt

Svært fin måte å opplev Warszawa. Guiden Gawel var dyktig og hyggelig. Vi hadde også et flott vær selv om det var i slutten av oktober. Ruten gikk gjennom parker og mange kjente og ukjente steder. Fikk sett mye på kort tid!

Rimelig og bra! En i gruppen hadde mistet mobilen på flyet så sjåføren måtte vente en halvtime på oss. Det gjorde han med god tålmodighet og smil om munnen!

Fantastisk tur i eventyrisk gammel kommunistbil.

Pawel var kunnskapsrik, morsom og superflink i engelsk. Fikk se og lære masse spennende. Både historielæreren og tenåringssønnen var fornøyd!

Flott arrangement hvor vi ble tatt godt imot og tilbudt velkomstdrinker med og uten alkohol. Konserten var nydelig.