Opplevelser i
Warner Bros. Studio London

Hjem til alt i Harry Potters univers, her kan du handle i Diagonallmenningen, nyte en smørterøl og diskutere rumpeldunk.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De magiske høydepunktene i Harry Potter-studioet

Gomper har kanskje ikke adgang til Galtvort i den ordentlige Harry Potter-historien. Men alle Harry Potter-fans vil elske en tur til Warner Brothers Studio, hvor alle filmene ble tatt opp. Her er fem magiske høydepunkt fra Harry Potter-universet som venter på deg.

 • Ta Galtvortekspressen

  1. Ta Galtvortekspressen

  Stig om bord i den virkelige Galtvortekspressen som ble brukt i filmene og gjenopplev Harrys magiske tur til Galtvort. Dette gjelder kun for de som vet hvordan man kommer seg til plattform 9 3/4 så klart.

 • Opplev Galtvort

  2. Opplev Galtvort

  Besøk filmsettet: Om du alltid har hatt lyst til å gå gjennom storsalen, snoke i Humlesnurrs kontor eller henge i Griffingenes fellesrom, nå har du sjansen!

 • Opplev magien bak magien

  3. Opplev magien bak magien

  Hvordan får de Harry til å forsvinne når han tar på seg usynlighetskappen? Ser taket i Storsalen virkelig ut som himmelen? Her kan du få vite alle hemmelighetene bak filmenes magiske filmtriks.

 • Møt de magiske skapningene

  4. Møt de magiske skapningene

  Mer enn 200 magiske skapninger ble laget til filmene. Her kan du blant annet hilse på husalvene, gnomene i Trollmannsbanken og si hei til Gygrids venner Bukknebb og Argarapp.

 • Se kostymene

  5. Se kostymene

  Hva er vel en trollmann uten kappe, tryllestav og gryte? Disse og utallige andre rekvisitter og kostymer kan du se her.

Planlegg besøket ditt

 • Pass på at du får deg et aktivitetspass

  Du får passet gratis ved informasjonsskranken ved inngangen. Er du her med barn bør du definitivt ta med deg et. Passet inneholder morsomme aktiviteter som å fange Gullsnoppen og et kort som kan stemples på ulike steder på stuidoturen. I tillegg er det en fin suvenir å ta med hjem.

 • Ta Harry Potter-dobbeltdekkerbuss

  Skal du reise med offentlig transport, anbefaler vi deg å ta toget til Watford Junction. Herfra kan du nemlig ta Harry Potter-dobbeltdekkerbussen til studioet. Den er faktisk bedre enn annen offentlig transport, da den er både rimelig, går hvert tiende minutt og setter deg av rett utenfor studioet.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Klokken 09.00 til 22.00 hver dag.
 • Pris
  Billettpris varierer
 • Behøver jeg en guide?
  Nei
 • Hvordan komme seg dit?
  Tar du toget til Watford Junction-stasjonen, kan du ta Harry Potter-dobbeltdekkerbussen helt frem til studiodøra.
 • Flere tips

  • Kom 20 minutter før det tidspunktet som står på billetten.

  • Det er ikke mulig å kjøpe billetter ved inngangen, så du må kjøpe på internett før du kommer.

Flere reisetips for Warner Bros. Studio London

Vil du vite mer om aktiviteter i Warner Bros. Studio London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Warner Bros. Studio London

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 24 933 vurderinger

Selve omvisningen inne hos Warner bros var veldig bra, jeg har nå vert der 2 ganger og det var bedre denne gang. MEN busssen ut var forsinket da flere ikke hadde forstått denne med billettene, det var dårlig informert at turen totalt kun tar 7 timer som gjelder FRA du tar bussen, selv om den er forsinket, til du er tilbake igjen på startstedet. vi trodde de 7 timene var det vi hadde inne i studioet. Det var negativt, vi kunne ha nådd bussen men den gikk som avtalt fra WB tilbake, den plusset ikke på de 15 min den var forsinket fra start ergo vi nådde ikke bussen. Men en hyggelig mann der hjalp oss på neste buss Hilsen Lise Rønneberg

Helt fantastisk å besøke Warner Bros studio, Harry Potter tour. jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok turen dit, og opplevelsen var amazing. Det var mye fint å se på fra settene til Harry Potter innspillingene, og særlig starten, inngangen, var meget bra. Hit blir jeg å dra flere ganger. Skulle bare ønske at vi hadde 5 timer tilgjengelig der, istede for bare 4 timer, det var nesten litt for lite. Men touren anbefaler på det sterkeste for alle Harry Potter fans!

Kjempefint ute på Warner Bros. Studios. Bussen vi kjørte ut dit var det veldig trangt mellom setene med dårlig benplass. I hvertfall når man skal kjøre buss i 1 1/2 time i Londontrafikk. Bussen hjem igjen var nyere med bedre benplass. De spilte Harry Potter filmer både til og fra.

Det var en helt topp opplevelse, tror det er morro om man ikke er fan engang, men selvfølgelig ekstra gøy om man som meg er meget glad i Harry Potter!

Er du en harry potter nerd så er dette en drøm å oppleve. Anbefaler alle som har sett filmene om å dra å se på harry potter tour. Ekstremt bra!