Warner Bros. Studio London

Hjem til alt i Harry Potters univers, her kan du handle i Diagonallmenningen, nyte en smørterøl og diskutere rumpeldunk.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Pass på at du får deg et aktivitetspass

  Du får passet gratis ved informasjonsskranken ved inngangen. Er du her med barn bør du definitivt ta med deg et. Passet inneholder morsomme aktiviteter som å fange Gullsnoppen og et kort som kan stemples på ulike steder på stuidoturen. I tillegg er det en fin suvenir å ta med hjem.

 • Ta Harry Potter-dobbeltdekkerbuss

  Skal du reise med offentlig transport, anbefaler vi deg å ta toget til Watford Junction. Herfra kan du nemlig ta Harry Potter-dobbeltdekkerbussen til studioet. Den er faktisk bedre enn annen offentlig transport, da den er både rimelig, går hvert tiende minutt og setter deg av rett utenfor studioet.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Klokken 09.00 til 22.00 hver dag.
 • Pris
  Billettpris varierer
 • Behøver jeg en guide?
  Nei
 • Hvordan komme seg dit?
  Tar du toget til Watford Junction-stasjonen, kan du ta Harry Potter-dobbeltdekkerbussen helt frem til studiodøra.
 • Flere tips

  • Kom 20 minutter før det tidspunktet som står på billetten.

  • Det er ikke mulig å kjøpe billetter ved inngangen, så du må kjøpe på internett før du kommer.

Flere reisetips for Warner Bros. Studio London

Vil du vite mer om aktiviteter i Warner Bros. Studio London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Warner Bros. Studio London

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 28 701 vurderinger

Opplevelsen har vært stor med tanke på at jeg reiste med mine to døtre som er Harry Potter-fans. For datoene vi reiste til London var det ingen billetter til denne begivenheten hos noen turoperatør, og vi fant dem bare her på GET YOUR GUIDE, som forsikret oss om billettene fra den første timen. Vi hadde billetter uten transport, så vi var i vårt eget tempo på besøket, og det er ganske enkelt å komme dit fra London med offentlig transport (TOG) fra EUSTON stasjon (LONDON) til WATFORD JUNCTION, hvorfra en gratis buss går til WARNER-studioene BROS.

warner studio er utrolig for fans av harry potter cruiset derimot bare et møtested for å bytte billetter, men kom på stedet ingen informasjon om hvor de skulle bytte billett det var flere selskaper med en enorm kø for hver skranke plutselig mer enn 1h30 i kø for ingenting fordi ankom skranken sender personen oss til et annet selskap og igjen belote 1t i kø

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.

Godt organisert, fin buss, hyggelige guider. Oxford er et flott tillegg til HP Tour, ettersom noen få scener ble filmet der og JK Rowling også inkorporerte inntrykk fra Oxford i HP.

Det er en fantastisk opplevelse! Det er ikke nok ord til å beskrive hvor fantastisk denne siden er! Det er verdt pengene, det er verdt å utforske! 100 % anbefalt.