Warner Bros. Studio London

Hjem til alt i Harry Potters univers, her kan du handle i Diagonallmenningen, nyte en smørterøl og diskutere rumpeldunk.

  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Flerdagsturer
  • Skytteltransport
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Warner Bros. Studio London

Vil du vite mer om aktiviteter i Warner Bros. Studio London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Warner Bros. Studio London

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 33 936 vurderinger

Jeg var i tvil først, på grunn av prisen. Som de fleste, tror jeg, kjøpte jeg den fordi jeg kom for sent til den vanlige. Som det viste seg var det veldig bra. Vår guide Name Hope, var fantastisk. En ekte pottemaker, du kan snakke om alt. Skikkelig bra nerdeprat på en måte. Etter at omvisningen var over hadde vi ingen problemer med å gå inn igjen, hun tok ingen offentlig måte å komme raskere tilbake uten introen til turen, slik at vi kunne ta noen kule bilder av oss for grammet, som de sier. Tok neste buss tilbake alt bra. Stor erfaring over alt.

Turen var en bursdagsgave. Vi hadde det veldig gøy og vi fikk litt bakgrunnsinformasjon som ble formidlet på en veldig underholdende måte. Turen vår tok også lengre tid enn anslått 1,5 time, men det var veldig verdt det. Etter omvisningen kunne vi gå inn igjen på egenhånd og se alt selv, noe jeg syntes var veldig bra.

Guiden var veldig vennlig, spurte alltid hvordan deltakerne hadde det og hoppet over ulike deler av turen for folket i tilfelle helseproblemer.

Her er det bærre å forberede seg på å bruke en del penger begge turene er en opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Anbefales!

Alt var som beskrevet, fikk god tid på begge plassene.