Legg til datoer

Wall Street

  • Omvisninger
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
30 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 30

Flere reisetips for Wall Street

Vil du vite mer om aktiviteter i Wall Street? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wall Street

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 105 vurderinger

Jeg valgte et alternativ for to attraksjoner, betalte $ 64 - jeg valgte et cruise rundt Manhattan (som ikke gikk rundt Manhattan på grunn av høyt vann og broer - ingen skyld) - kom til billettdisken med bilaget mitt - krevd å betale $ 10 ekstra. For den andre attraksjonen valgte jeg 911-minnesmerket - Selv med bilaget måtte jeg vente 2,5 timer i kø for å få en billett - og ventet deretter på ytterligere 1,5 time for å gå inn i museet. Jeg valgte en guidet tur for ytterligere 20 dollar. Jeg tror ikke jeg har spart penger eller tid ved å bruke Explorer Pass. Jeg tror dette vil fungere bedre ved å kjøpe 132 $ passet og tilby alternativer for flere attraksjoner som jeg ikke hadde tid til - bra i 30 dager. Jeg betalte som $ 45 på egen hånd for å gå til toppen av Empire State Building, som var et av alternativene.

Dette var en flott tur! Bobby var en flott guide med så mye energi. Og jeg så så mye på 5 timer. Jeg gjorde hopp på og hopp av-turen dagen etter, og selv om den ikke er så utmattende, får du rett og slett ikke se hva vi så på denne turen. Jeg syntes det var flott og definitivt en flott ting å gjøre så snart du kommer til NYC. Bare en advarsel - det er slitsomt å ta en 5 timers tur i sommervarmen - jeg tror jeg tok 18 000 skritt den dagen! Men, jeg vil definitivt anbefale!

Den beste turen jeg har hatt i NYC. Jonah visste alle de beste stedene å se og den enkleste ruten for å komme dit. Jeg har definitivt fått steget opp for denne turen. Men mest av alt var mangfoldet av mat og informasjon med hensyn til kultur fantastisk. Og best av alt var jeg enda mer heldig som var i en gruppe på bare 3 personer. Og mest av alt gjorde han den mest fantastiske jobben med å få meg til å se bra ut på bilder. Jeg vil definitivt anbefale denne turen.

VI SÅ ALT!! Perfekt

Vi bestilte denne turen da vi ønsket å se alle de beste severdighetene i 1 tur. Denne turen skuffet ikke. De tuller ikke når de sier 30 toppseverdigheter. Mye å gå, men det var som å gå rundt med en haug med venner. Andre turgrupper er enorme: disse gutta begrenser antallet voksne til 10. Gjør det mer personlig og mindre en kommersiell tur. Det var strålende, guiden var strålende og gruppen var kjempegøy IKKE NØL: BESTILL DENNE TUREN!!!!

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.