Våre mest anbefalte ting å gjøre i Vrsar

Vrsar: Dolphin Watching Boat Ride

1. Vrsar: Dolphin Watching Boat Ride

Beundre Adriaterhavet med muligheten til å se Adriaterhavsdelfiner på denne båtturen i Vrsar. Dra nytte av erfarne ansatte og en kaptein som vet delfinenes bevegelser og hvordan de enkelt kan finne dem. Nyt gratis drinker og transport til båten og tilbake. Møt på brygga og gå ombord i båten for å begynne cruiset. Bli møtt med drinker før du legger ut på Adriaterhavet. Hold øye med delfiner og nyt panoramautsikten over Vrsar. Med et glass istrisk hvitvin i hånden kan du lene deg tilbake, slappe av og avslutte dagen omgitt av Adriaterhavets naturlige skjønnhet.

Fra Poreč: Båttur til Limfjorden, Rovinj og Vrsar

2. Fra Poreč: Båttur til Limfjorden, Rovinj og Vrsar

På denne turen vil du ha en sjanse til å utforske Kroatias fantastiske vestkyst og sjarmerende landsbyer. Fra de trange smugene og romantiske gatene i Rovinj til den naturlige skjønnheten i Limfjorden hvor du kan nyte lunsj servert ombord på båten. Etter å ha møtt guiden din i Poreč, starter dagen med en 1-times tur til Rovinj. Du vil ha 2 timer til å utforske her før du går ombord i en tradisjonell trebåt for å oppdage Limfjorden. Når du seiler oppover fjorden, kan du nyte en fantastisk utsikt mens du nyter en grillet fisk, kjøtt eller vegetarisk lunsj servert ombord. Nyt et glass vin mens kapteinen din tar deg med til en pirathule for et fotostopp. Lengre opp i fjorden kommer du til landsbyen Vrsar for dagens siste stopp. Slapp av på stranden, ta en svømmetur i havet, eller utforsk den sjarmerende byen før du returnerer til Poreč rundt kl. 16.30.

Vrsar: Lim Fjord Båttur med Svømming nær Pirate's Cave

3. Vrsar: Lim Fjord Båttur med Svømming nær Pirate's Cave

Kom ombord på en piratbåt og slapp av på et cruise langs den 10 kilometer lange Limfjorden som ligger mellom Porec og Rovinj . Marel på utsikt over den omkringliggende naturen fra vannet og se en piratgrotte hvor du kan kjøle deg ned i krystallklart vann. Når du er om bord, begynner du å ta deg nedover Limfjorden mens du ser fjorden. og frodig grønn vegetasjon som er hjemsted for mange arter av dyreliv. Nipp til ditt valg av hvitvin, limonade eller vann. Om ettermiddagen kommer du til Pirathulen, hvor du vil stoppe i en time. Bruk tiden til en forfriskende svømmetur i det kjølige vannet og ta en omvisning i grotten. Se hvor pirater gjemte skattene sine på den tiden. Tørk av og nyt ettermiddagssolen når du starter hjemreisen til Vrsar. Hold kameraet for hånden for å ta noen øyeblikksbilder og kjenne havbrisen i håret mens du beundrer panoramaet over kysten.

Poreč: Panoramisk morgencruise blant 20 øyer med drinker

4. Poreč: Panoramisk morgencruise blant 20 øyer med drinker

Cruise rundt 20 øyer på en båttur fra Poreč. Seil mot byen Vrsar mens du utforsker landskapet langs den vakre Istria-kysten. Vin, kaffe og andre drikker vil bli servert om bord. Start reisen fra den pittoreske havnen i Poreč, hvor du vil bli møtt av en fantastisk panoramautsikt over den fantastiske Istriske vestkysten. Når du navigerer gjennom 20 idylliske øyer, vær forberedt på utrolige severdigheter. På turen tilbake kan du beundre panoramautsikten over den historiske byen Poreč og dens halvøy. Denne turen er den perfekte måten å slappe av, nyte naturen og skape minner med venner og familie som vil vare evig.

Fra Poreč: Dagstur med båt til Rovinj med fiskelunsj

5. Fra Poreč: Dagstur med båt til Rovinj med fiskelunsj

Utforsk Istria-kysten på dette rundturscruise fra Poreč til byen Rovinj. Tilbring litt fritid på å vandre gjennom de brosteinsbelagte gatene i Rovinj. Nyt en deilig fiskelunsj ombord. Ta en stopp for å utforske Vrsar eller svømme ved Limski Kanal. Møt ved hovedhavnen i Poreč og sjekk inn før du drar på den romslige båten. Ta bilder av vestkysten av Istria mens du seiler. Stopp i Rovinj og ha litt fritid til å utforske gamlebyen og ta deg til kirken St. Euphemia på en bakketopp eller besøk en av rullesteinsstrendene. Gå tilbake til båten for en fersk fiskelunsj og en aperitiff. Avhengig av om sesongen er riktig for bading, fortsett til Limski Kanal eller Vrsar. Ved Limski Kanal kan du dykke ned i det klare vannet og utforske piratgrotten. I Vrsar kan du utforske klokketårnet og sognekirken i det historiske sentrum. Nyt panoramautsikten over Vrsar fra båten før du går tilbake til startpunktet i havnen i Poreč.

Fra Vrsar: Båttur til Rovinj og Limfjorden

6. Fra Vrsar: Båttur til Rovinj og Limfjorden

Gå ombord på båten i Vrsar og start cruiset mot Rovinj. Nyt en gratis velkomstdrink og slapp av mens båten cruiser langs sjøen. Gå av ved Rovinj og bruk 2 timer på å utforske byen. Etter at du har sett de mange vakre severdighetene i Rovinj, hopper du om bord igjen og drar til Limfjorden. Ved Limfjorden kan du besøke piratgrotten og nyte en avslappende svømmetur. Etter 40 minutter ved Limfjorden går du tilbake til Vrsar. Båtturen avsluttes rundt klokken 16.30 i Vrsar.

Vrsar: Dolphin Sunset Adventure med hurtigbåt

7. Vrsar: Dolphin Sunset Adventure med hurtigbåt

Lang ekspertise i å finne og se på delfiner på respektfull avstand vil sikre at du får en flott opplevelse. Du vil få en unik mulighet til å se de ville delfinene i deres naturlige miljø, og vi vil forklare deg hvordan du skal oppføre deg for ikke å forstyrre dem. Første del av turen er selve søket for å finne de ville delfinene i Adriaterhavet, og deretter kan du nyte å se dem. Velferden til våre Adriaterhavsdelfiner er toppprioritet for oss. Og når vi viser respekt for ville delfiner, gir de oss til gjengjeld sine beste hopp som gjør en minneverdig opplevelse selv for oss som ser dem nesten hver dag!

Poreč Panorama- og snorkletur

8. Poreč Panorama- og snorkletur

PANORAMA OG SNORKELTUR Tilgjengelig daglig Varighet: 2 timer Plass til opptil syv personer Avreise og retur fra vår sentrale beliggenhet i Poreč eller et avtalt sted Dykk ned i den majestetiske skjønnheten til Adriaterhavet på vår panorama- og snorkletur. Stup ned i det krystallklare vannet for å observere det pulserende livet i havet mens du snorkler. Nyt pittoreske kystpanoramaer gjennom hele vår båtutflukt. Planlegg din uforglemmelige panorama- og snorkletur nå, og skap varige minner i Kroatia! Inkludert: • Profesjonell guide Skipper • Drivstoff • Velg mellom flaskevann (0,5 l), iste (0,25 l) eller energidrikk (0,25 l) • MARES Combo sjøstjernemaske og snorkel • Sportsredningsvest Hva å forvente • Komfortabel avgang fra det valgte hentestedet • Beundre den fantastiske utsikten over Vrsar mens du nyter forfriskende drinker • Utforsk den fantastiske Limfjorden og snorkle i uberørt vann • Naviger i den naturskjønne Rovinj-skjærgården med ditt valg av musikk • Gå trygt tilbake til ditt forhåndsavtalte avleveringssted

Privat familie delfintur i Poreč

9. Privat familie delfintur i Poreč

PRIVAT FAMILIE DELFINTUR Tilgjengelig daglig Varighet: 2 timer Plass til opptil syv personer Avreise og retur fra vår sentrale beliggenhet i Poreč Legg ut på et minneverdig familieeventyr med vår eksklusive delfintur. Beundre majesteten til disse fascinerende skapningene i deres naturlige miljø, og skape uforglemmelige minner underveis. Våre erfarne guider gir berikende informasjon om delfiners oppførsel, og sikrer en sikker og opplysende opplevelse for alle aldersgrupper. Ikke gå glipp av dette eksepsjonelle familieeventyret - tilgjengelig hver morgen og kveld. Inkludert: • Profesjonell guide Skipper • Drivstoff • Ditt valg av flaskevann (0,5 l), iste (0,25 l) eller energidrikk (0,25 l) Hva å forvente • Nyt komfortable avganger fra det valgte hentestedet • Kos deg med fantastiske kystpanoramaer mens du nyter forfriskende drikkevarer • Opplev delfinspotting i sitt hjemlige miljø • Fordyp deg i en Vrsar-panoramatur akkompagnert av musikken du har valgt • Gå trygt tilbake til ditt forhåndsavtalte avleveringssted.

Privat panorama med snorkling og delfintur i Poreč

10. Privat panorama med snorkling og delfintur i Poreč

PANORAMA-, SNORKELING- OG DELFIN-TUR Tilgjengelig hver dag Varighet: 3 timer Plass til opptil syv personer Avreise og retur fra vårt sentrale Poreč-sted eller et avtalt sted Legg ut på et bemerkelsesverdig eventyr med vår panorama-, snorkling- og delfintur. Opplev spenningen ved å dykke ned i krystallklart vann for en snorkletur, og se lekne delfiner i sitt hjemlige miljø. Våre erfarne guider vil sørge for en spennende, trygg og hyggelig reise for alle. Hva å forvente • Nyt de fineste kroatiske opplevelsene med vår panorama-, snorkling- og delfintur. • Nyt bekvemmeligheten av avganger fra ditt valgte hentested. • Nyt den imponerende utsikten over Poreč og Vrsar mens du nyter forfriskende drikkevarer. • Oppdag den fantastiske Limfjorden og snorkle i dets uberørte vann. • Bli vitne til delfiner i deres naturlige habitat. • Nyt skjønnheten i Poreč på en panoramatur. • Gå trygt tilbake til ditt forhåndsavtalte sted. Inkludert: • Profesjonell guide-skipper • Drivstoff • Velg mellom flaskevann (0,5 l), iste (0,25 l) eller energidrikk (0,25 l) • MARES Combo sjøstjernemaske og snorkel • Sportsredningsvest Opplev luksusen til Bluline 19 Open, en banebrytende båt fra den anerkjente produsenten Bluline. Dette 19-fots fartøyet er ideelt for dagsutflukter og rolige cruise, og har en elegant design, et romslig åpent dekk og et komfortabelt sitteområde med rikelig med lagringsplass. Naviger sømløst gjennom hakkete farvann, takket være den kraftige påhengsmotoren. Forsterk båteventyret ditt med Bluline 19 Opens praktiske fasiliteter, som en badestige, solmarkise og Bluetooth-lydsystem. Legg ut på en uforglemmelig reise med Rent a Boat Porečs siste tilskudd, Bluline 19 Open. Dra nytte av vårt omfattende utstyrstilbud og gjør tiden din på vannet med Rent a Boat Poreč minneverdig.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Vrsar

Utforsk området rundt Vrsar

Utforsk alle

Flere reisetips for Vrsar

Vil du vite mer om aktiviteter i Vrsar? Trykk her for full oversikt