Ting å gjøre Volendam

Severdigheter i Volendam

Ofte stilte spørsmål om Volendam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Volendam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Volendam er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Volendam?

Flere reisetips for Volendam

Vil du vite mer om aktiviteter i Volendam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Volendam

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 11 240 vurderinger

Anbefales!! Vi bestilte turen en dag i forveien. Vi fant enkelt møtepunktet på sentralstasjonen og bussen startet i tide. De tre guidene var super hyggelige og morsomme. Det ble forklart hvor vi skulle, hva vi kunne forvente og resten av reisen kunne vi lære mye om Nederland/Amsterdam og området rundt via hodetelefonene. Super organisert. Dessverre var ikke den annonserte ostesmakingen så stor. Vi gledet oss veldig, men osten var fritt tilgjengelig i små boller, slik at alle kunne rekke inn så ofte de ville. Merk deg, dobbeltdekket var fullt opptatt - så definitivt 70/80 personer. Det var noen få åpenbart lite hygieniske personer og barn som tok en håndfull, så vi valgte frivillig å smake. Vi er veldig glade for at vi gjorde turen. Vi var på så vakre steder som vi ellers ikke ville ha kommet til på vår korte ferie!

En veldig hyggelig tur på mer enn 5 timer i nabolandene til Amsterdam etter min mening mye vakrere og mer karakteristisk. Perfekt organisasjon for hva vår erfaring var. Familie på 2 voksne og 2 barn på 4 og 9 år. Jeg tok det all inclusive og det er verdt det. Turen har engelsk og spansk som offisielt språk, så i de forskjellige demonstrasjonene vil de ikke snakke italiensk, men den veldig hyggelige og hjelpsomme lokale guiden Aleandro snakker italiensk diskret og ga oss alle nødvendige forklaringer og var veldig bra spesielt med barn. I bussen er det en lydguide på italiensk som følger deg i bevegelsene som uansett er maks 30 minutter hver vei.Stra anbefales

Amsterdam City Card var definitivt verdt det. Vi brukte trikk og metro for å komme raskere mellom de fjernere destinasjonene. Vi klarte egentlig ikke alle de inkluderte attraksjonene på 5 dager :-) Å bestille tidsluker online uten å kjøpe billetter var litt komplisert for noen museer osv. Vi ville bestille City Card igjen for vårt neste besøk til Amsterdam!

Turen var deilig! Vennen min som reiste med meg hørtes lite imponert ut da jeg fortalte ham hva vi gjorde, men etter turen var han ganske komplimentert av opplevelsen. Ostesmakingene var favorittdelen vår, og vi elsket absolutt tiden til å spasere gjennom Marken.

Very nice tour. You get to see more of Netherland, and experience the countrys spesialities.