Opplevelser i
Volendam

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i Volendam

Ofte stilte spørsmål om Volendam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Volendam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Volendam er:

Hvilke omvisninger i Volendam har ekstra tiltak mot COVID-19?

Disse opplevelsene i Volendam har ekstra tiltak mot COVID-19:

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan komme seg rundt i Volendam?

  Etterlign lokalbefolkningen og lei deg en sykkel. Sykkelleie er en billig måte å komme seg rundt i Volendam på, og samtidig være på sightseeing. For dagsturer fra Volendam kan du ta både ferger, busser og tog.

 • Hva bør jeg spise i Volendam?

  Først og fremst må du smake på all osten i Volendam. Andre lokale delikatesser er vafler, eplepaier og poffertjes (små pannekaker), bitterballen (friterte kjøttboller) og mange andre nederlandske spesialiteter!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Nederlandsk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidssone
  UTC (+02:00)
 • Landskode
  +31
 • Beste tiden å dra
  Den beste tiden å besøke Volendam på, er om sommeren. Det kan bli ganske kaldt her om vinteren, og du har størst sjanse for sol og varmt vær fra juni til august.

Flere reisetips for Volendam

Vil du vite mer om aktiviteter i Volendam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Volendam

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 7 036 vurderinger

Fin innholdsrik tur akkurat passe lang

vi var tre par som var på tur ilag en langhelg og dette var en av attraksjonene vi hadde bestilt på forhånd- noe som er veldig greit å gjøre syns vi. turen hadde flere stopper- først for å se på vindmøller i Sanse-Chanz (eller noe sånt) og demonstrasjon av hva de brukes til (og det er jo utrolig mye); deretter ut til en liten øy kalt Marken (knyttet til fastlandet med en molo) hvor vi fikk en demonstrasjon av hvordan man lager tresko. så tok vi båt over til fastlandet igjen til et lite sted kalt Volendam hvor vi besøkte et ysteri og fikk anledning å kjøpe ost (og smake for de som syntes det gikk an) og spise lunsj. vi hadde en utrolig koselig guide på turen med en humor som passet oss - Edgar het han. Det var korte demonstrasjoner som var greit å få med seg syntes vi, men også litt tid til å seg seg om i koselige gater og hus litt utenfor storbyen.

Veldig mye for pengene. Vi var heldig med været.Det var lagt opp til tid på hvert stopp til å ta bilder og spise. Fantastisk fint landskap. Guidene var hyggelige og hjelpsom. Anbefales .