Volcán Tenorio nasjonalpark: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra La Fortuna: Heldagstur til Rio Celeste

1. Fra La Fortuna: Heldagstur til Rio Celeste

Start heldagsturen din med en vakker kjøretur fra La Fortuna til Volcán Tenorio nasjonalpark. Legg ut på en 4-timers vandring som krever litt krefter, men som absolutt er verdt det. På slutten av fotturen ankommer du Rio Celeste. Elvens blå farge er resultatet av en kjemisk reaksjon mellom 2 elver med forskjellige vulkanske mineraler som flyter sammen. Dette sjeldne fenomenet skaper en eventyrlignende vakker elv. Besøk en foss og et utkikkspunkt med flott utsikt og se stedet der elvevannet endrer farge. Guiden din peker også ut det lokale dyrelivet underveis. Etter vandringen nyter du en deilig lunsj, før du kjører tilbake til La Fortuna.

Monteverde: Sky Walk, Sky Tram og Sky Trek Ziplining Tour

2. Monteverde: Sky Walk, Sky Tram og Sky Trek Ziplining Tour

Utforsk Monteverde på en ny måte ved å få et nytt perspektiv på skogen gjennom Sky Walk, SKy Tram og Sky Trek-systemet med zip-linjer for å beundre skogen fra luften. Se forskjellig flora og fauna fra luften, og beundre skyskogen, Arenal-vulkanen, Miravelles og Orosi-vulkanene. Begynn turen med Sky Walk guidet tur, som kombinerer stier og hengebroer av varierende lengde og høyde over baldakinen til Monteverde Cloud Forest. Nyt floraen og faunaen i området mens du er nedsenket i skogens baldakin, og lær av en guide som spesialiserer seg på skogen. Deretter kan du nyte Sky Tram-delen av turen, og ha muligheten til å sykle gjennom skogen med korte stopp for å observere skogens biologiske mangfold, og se vulkanene Arenal, Tenorio, Miravilles og Orosi, og beundre Nicoya-bukten og Guanacaste-sletten hvis været tillater det. For den siste delen av turen, nyt Sky Trek-systemet med zip-linjer, som kombinert dekker over 2,5 miles avstand gjennom skogen. Nyt en unik opplevelse av eventyr og adrenalin med hastigheter på opptil 40 miles per time og avstander på opptil 2500 fot og høyder på 524 fot. Absorber utsikten fra fem forskjellige observasjonstårn over skyskogens tretopper og gir panoramautsikt over omgivelsene. Prøv Sky Trek Vertigo drop, perfekt for alle som leter etter en adrenalinfylt aktivitet.

Rio Celeste: Tubing-tur med snacks og drinker

3. Rio Celeste: Tubing-tur med snacks og drinker

Opplev suset med å søle over strykene til den turkise Celeste-elven på denne tubingturen i Katira. Se fargerike fugler, aper og frosker mens du flyter trygt sammen med den medfølgende sikkerhetshjelmen og redningsvesten. Fyll på med deilig frukt og drikke som er inkludert i turen. Møt guiden din og sett deg opp med ditt velholdte rørutstyr. Sett av nedover elven gjennom tett jungel over det blå vannet. Hold øye med lokale fugler som tukaner, bjørnenakkede paraplyfugler, hakkespetter og kolibrier. Vekk din indre adrenalinjunkie mens du glir over stryk på dette familievennlige eventyret. Slapp av og få noen utrolige bilder av dette området som ligger like utenfor Tenorio nasjonalpark.

La Fortuna: Rio Celeste Hike og Don Alexis Farm

4. La Fortuna: Rio Celeste Hike og Don Alexis Farm

Oppdag et av Costa Ricas skjulte mysterier bortgjemt, nær Tenorio Volcano National Park. Gå på en 4-timers fottur gjennom den vakre regnskogen. Underveis besøker du lagunen og Los Teñideros, hvor to bekker med forskjellige mineraler og kjemiske sammensetninger møtes og endrer farge for å danne en himmelsk turkisblå. Dagens siste stopp er ved den praktfulle Rio Celeste-fossen. En kort fottur vil bringe deg tilbake til lunsj på Don Alexis Farm, hvor du kan svømme i elven og forfriske deg etter denne flotte dagen.

La Fortuna: Heldagstur i Rio Celeste

5. La Fortuna: Heldagstur i Rio Celeste

Oppdag et av Costa Ricas skjulte mysterier gjemt ved siden av Tenorios vulkan. Vi tar en 4 timers tur gjennom den vakre regnskogen. Underveis skal vi besøke Los Teñideros, et magisk sted hvor to bekker med forskjellige mineraler og kjemisk sammensetning møtes og endrer vannet til en himmelsk turkisblå farge. På siste stopp vil vi nyte den praktfulle Rio Celeste-fossen. Etter nasjonalparken stopper vi for et bilde med vår gigantiske ARBOL DE LA PAZ. En gang på veien vil vi ha en deilig costaricansk lunsj, etter at vi går gjennom gården for å sjekke kakao, ananas, mais, banan og mange flere plantasjer for å avslutte å nyte et uberørt basseng i Rio Celeste å svømme. Etter denne avslappende tiden er vi klare for å komme tilbake til La Fortuna.

Rio Celeste-vandring og dovendyrs viltliv

6. Rio Celeste-vandring og dovendyrs viltliv

Gå gjennom den tropiske regnskogen og oppdag mange bildeperfekte severdigheter underveis. Besøk "Los Teñideros", se vulkanens ovnsventiler, den praktfulle Rio Celeste-fossen og 2 dovendyrarter ved Sloth Sanctuary. En gang i Tenorio Volcano National Park vil guiden din gi en kort introduksjon, og deretter begynner turen å gå gjennom den tropiske regnskogen, hvor fauna og flora er rikelig. Under turen kan du besøke "Los Teñideros", hvor to bekker med krystallinsk vann kommer sammen og danner den forbløffende blå fargen som gir elven navnet. Kom innom vulkanens ovnsventiler som driver ut gasser med ekstremt høye temperaturer, og få sjansen til å ta en dukkert i de naturlige varme kildene. Se den spektakulære Rio Celeste-fossen. Gå til Sloths Sanctuary, hvor du vil se 2 forskjellige arter av dovendyr og dyreliv i deres naturlige habitat. Den endelige belønningen vil være et utsøkt tradisjonelt måltid på slutten av reisen.

Sloth Tour og regnskogsvandring for å se Rio Celeste-fossen

7. Sloth Tour og regnskogsvandring for å se Rio Celeste-fossen

Denne turen er den beste måten å se regnskogen, dovendyr og mer dyreliv på. Fossen er en himmelblå foss som du kan få tilgang til ved å gå gjennom regnskogen. I tillegg til turen gjennom regnskogen for å se Rio Celeste-fossen, vil vi også ha tilgang til en sommerfuglfarm som er inkludert i den typiske lunsjen vi vil ha på slutten av turen. Morpho sommerfugler vil overraske deg med sin vakre blå farge. Dovendyr, sommerfugler, tukaner, frosker, aper og annet dyreliv samt fotturer gjennom regnskogen for å se Rio Celeste-fossen vil gjøre denne turen til en av de beste opplevelsene du kan ha.

Katira: Adventure Tubing og Zipline Tour i Rio Celeste

8. Katira: Adventure Tubing og Zipline Tour i Rio Celeste

Den beste kombinasjonsturen i Costa Rica, fantastisk zip line-eventyr i Rio Celeste, det eneste eventyret i sitt slag i området. Det er en spesiell tur, med 7 linjer og fra høyden kan du observere den majestetiske elven, faunaen som fugler, dovendyr og endemiske trær i Costa Rica, vår guidede tur er utrolig, morsom sammen med vår berømte tubing-tur, et eventyr gjennom elva med stryk, adrenalin, vannbassenger for bading. Det er et eventyr du ikke kan gå glipp av når du besøker Costa Rica.

Tamarindo: Celeste-elven og Llanos de Cortez-fossen

9. Tamarindo: Celeste-elven og Llanos de Cortez-fossen

Legg ut på et eventyr og oppdag dovendyr, vakre fossefall og en ekte blåvannselv. Start med en fottur gjennom Tenorio Volcano National Park og oppdag regnskogen på en 2 timers lett til moderat fottur. Beundre Celeste-elven, en av de mest populære elvene i Costa Rica, kjent over hele verden for sin spesielle naturlige farge fra lyseblått til turkis. I tillegg til den fantastiske skjønnheten til vannet, har elven også flere termiske varme kilder og kokende gjørmepotter. Plymer av vulkanske gasser drives ut og gir noen steder utseende som kokende vann. Besøk en 98 fots foss og nyt den fantastiske atmosfæren. Etter svømmeturen fører en liten fottur deg til stedet der dovendyr er i svært lav høyde i sitt naturlige miljø, samt tukaner og rødøyde bladfrosker. Nyt en costaricansk lunsj i landlig stil med salat, ris, bønner og alternativer for kjøtt, kylling eller fisk. På vei til en av Costa Ricas vakreste fossefall, faller Llanos de Cortez-fossen med en høyde på 65 fot og en bredde på 49 fot ned i en rolig dam med en hvit sandstrand, som er perfekt for bading og soling.

Katira: Adventure Zipline Tour i Rio Celeste

10. Katira: Adventure Zipline Tour i Rio Celeste

Den beste kombinasjonsturen i Costa Rica, fantastisk zip line-eventyr i Rio Celeste, det eneste eventyret i sitt slag i området. Det er en spesiell tur, med 7 linjer og fra høyden kan du observere den majestetiske elven, faunaen som fugler, dovendyr og endemiske trær i Costa Rica. Den beste kombinasjonsturen i Costa Rica, fantastisk zip line-eventyr i Rio Celeste, det eneste eventyret i sitt slag i området. Det er en spesiell tur, med 7 linjer og fra høyden kan du observere den majestetiske elven, faunaen som fugler, dovendyr og endemiske trær i Costa Rica

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Volcán Tenorio nasjonalpark

Alle aktiviteter

23 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for Volcán Tenorio nasjonalpark

Vil du vite mer om aktiviteter i Volcán Tenorio nasjonalpark? Trykk her for full oversikt