Legg til datoer

Vltava

Tilgjengelige aktiviteter

72 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Vltava

Vil du vite mer om aktiviteter i Vltava? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vltava

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 23 399 vurderinger

Tattyana var en utmerket guide, og den seks og en halv timers turen var godt satt sammen, kort busstur, gå rundt og ned fra slottet, stopp for kaffe i det jødiske kvarteret, kort spasertur til båttur hvor vi kunne sitte og ta en drink med utsikten, deretter en kort spasertur til restauranten for en god lunsj, og avslutter med en spasertur gjennom Gamlebytorget til Václavplassen. Og det var bare syv av oss i gruppen, noe som var en skikkelig bonus - de fleste gruppene vi så hadde 20 eller 30 personer. Alt i alt, til tross for litt regn, en utmerket tur.

Vakker familieopplevelse. Du surfer faktisk i 3 timer som beskrevet i programmet. Buffet mer enn gyldig med både kalde og varme retter. Du blir møtt med et glass prosecco. Alle drikkene er betalt, til og med vannet. Oppmerksomme og vennlige personale, veldig god organisering, rent miljø, vakker levende musikk for å ramme inn alt. Jeg anbefaler det.

En håndterbar gruppe av forskjellige nasjoner med en individuell utforming av turen. Å stille spørsmål var tillatt og til og med oppmuntret. Ingen av de vanlige "drevne flokkene" med propper i øret.

Alt gikk etter planen. Bra buss med hyggelig sjåfør, flink guide, fin båttur.

Veldig nyttig for å ha tilgang til mange attraksjoner! Jeg anbefaler det