Legg til datoer

Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum & Gardens: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: 30-minutters privat helikoptertur

1. Miami: 30-minutters privat helikoptertur

Svev over Miami i en magisk 30-minutters luksushelikoptertur. Få uforglemmelig utsikt over Miamis kystlinje. Beundre paradisøyene mens du flyr over det tropiske Atlanterhavet. Avreise fra Miami Executive Airport og glir over vakre Coconut Grove og Coral Gables kystlinje mens du flyr mot Biscayne Bay. Cruise over Fisher Islands og Key Biscayne og gå i retning South Beach. Nyt en fantastisk utsikt over Miami Beach og mange ikoniske severdigheter fra sentrum, de venetianske øyene, Star og Palm Islands og havnen i Miami. Se herskapshus for kjendiser, samt sjøliv som sjøkuer, haier og delfiner.

Miami: Privat flytur med gratis drinker

2. Miami: Privat flytur med gratis drinker

Gi dine kjære gaven de fortjener ved å leie et privatfly helt til dere selv. Vil du gi en bursdagsoverraskelse? Trenger ikke lete lenger! La oss oppdage Miamis beste utsikt sammen. La oss se Miami fra et annet perspektiv. Du vil bli møtt av en av våre ansatte som vil sørge for at du forlater kontoret med et smil om munnen og en tid du aldri glemmer. Våre sertifiserte piloter vil sørge for at du lærer mye under turen. Miami har mye å tilby og mye å oppdage. Bestill hos oss i dag og nyt en livsopplevelse du alltid vil huske. Se en rekke landemerker fra et fugleperspektiv, inkludert Miami Seaquarium. Motta noen drinker mens du nyter utsikten nedenfor, før du går tilbake til bakken.

Miami: Private Helikopter Adventure

3. Miami: Private Helikopter Adventure

Tur Miami fra luften med denne private helikopterturen. Cruise over Sør-Miami og se miles av kystlinjen. Få sjansen til å se livet i havet fra helikopteret. Ta av fra Miami Executive Airport og fly over de fantastiske strendene i Biscayne Bay. Fortsett å se uhindret utsikt over Coral Gables og Coconut Grove. Gå forbi Vizcaya-museet og dets europeiske hager. Se Tahiti Beach og svep over Matheson Preserve hvor du kan se sjøkuer, delfiner og haier.

Miami: Privat tur med sightseeingfly ved solnedgang

4. Miami: Privat tur med sightseeingfly ved solnedgang

Møt din vennlige pilot på Miami Executive Airport, og fly deretter opp i den solfylte Miami-himmelen hvor sightseeingeventyret ditt venter. Under hele turen kan du beundre gløden fra solnedgangen mens den forvandler himmelen og naturen. Svev over de luksuriøse herskapshusene Pinecrest og Coconut Grove, og beundre deretter panoramautsikten over Fisher Island og den idylliske Key Biscayne. Pass over South Miami Beach neste og se den fantastiske skjønnheten til Miamis kystlinje fra dette unike utsiktspunktet. Cruise med Surfside og Bal havn før du drar tilbake forbi intracoastal vannveien. Beundre de fantastiske Palm-, Hibiscus- og Star Islands, og nyt deretter fantastisk utsikt over Miami Port, Downtown og Brickell. Til slutt kan du se Vizcaya museet og hagene før du drar gjennom Sør-Miami tilbake til flyplassen.

Miami: Luksus privat helikoptertur

5. Miami: Luksus privat helikoptertur

Ta fantastiske bilder av Miami på denne private turen i et Robinson R44-helikopter. Gli over glitrende strender, luksuriøse cruiseskip og skyskraperne i Miamis skyline i sentrum. Kommuniser enkelt under flyturen med støyreduserende helikopterheadset. Møt piloten din på Miami Executive Airport og føl spenningen ved å ta av i dette velholdte lettvektsfartøyet. Gå mot kysten og passerer over Tahiti Beach, Coconut Grove og Viscaya-museet med sine europeiske hager. Cruise over tårnene i Miamis sentrum og det eksklusive Brickell Key-samfunnet. Beundre cruiseskipene i Miami havn og få et fugleperspektiv av Fisher Island, Key Biscayne, sandstranden South Beach, Surfside og Bal Harbor. Fly hele veien opp til Sunny Isles og over til Williams Islands. Beundre Indian Creek og alle de luksuriøse herskapshusene langs Intracoastal Waterway. Ta en titt på kjendisherskapshus som ligger på Star, Palm og Venetian Islands. Se etter delfiner og sjøkuer når du passerer det klare vannet i Biscayne Bay. Se noen av South Miamis herskapshus i Coral Gables, Coconut Groves historiske nabolag og Pinecrest. Land på Miami Executive Airport på slutten av turen.

Miami: Billett til Vizcaya Museum & Gardens med transport

6. Miami: Billett til Vizcaya Museum & Gardens med transport

Len deg tilbake og slapp av med praktisk henting og avlevering på Miami Beach og Miami sentrum på denne turen til det mest ikoniske museet i Miami. Mens du er på museet kan du besøke utstillingene og eiendommen i ditt eget tempo, og ikke glem å nyte den vakre utsikten over Biscayne Bay fra bakgården. Like utenfor de godterifargede bygningene i Miamis Art Deco-distrikt og skyskrapere i sentrum ligger hagen og museet til Villa Vizcaya som du må se. Her er de tidlige dagene av den magiske byen vakkert bevart i arkitektur og ånd. Villa Vizcaya, en gang vinterresidensen til industrimannen James Deering, ble designet som en palatslig italiensk villa i den tropiske Biscayne Bay. Den inneholder en fascinerende samling av europeisk kunst, og er omgitt av fantastiske hager og utsikt over bukten som vil frakte deg til Miamis gullalder.

Miami: Privat romantisk helikoptertur med champagne

7. Miami: Privat romantisk helikoptertur med champagne

Begi deg ut på en romantisk lufttur, og beundre den magiske utsikten over Miami Beach med et glass champagne ombord i et privat helikopter. Beundre det glitrende havet, det turkise vannet og en vidstrakt hvit sandstrand mens du svever høyt på himmelen. Etter innsjekkingen på flyplassen kan du nyte en gratis flaske champagne. Deretter hopper du og din kjære ombord på ditt private helikopter, og tar med deg et glass champagne på turen. Svev over Coral Gables, Coconut Grove, Miami sentrum, Palm og de venetianske øyene på din fortryllende tur. Se de ikoniske severdighetene i Miami, inkludert South Beach og Downtown. Beundre det glitrende hvite vannet i Key Biscayne, mens du ser etter sjøkuer, delfiner, haier og fugler.

Miami: Privat bycruise på Miami Beach med fransk guide

8. Miami: Privat bycruise på Miami Beach med fransk guide

Ta en helt fransk cruisetur i Miami og velg mellom et privat 2-timers eller 4-timers alternativ. Få enestående utsikt over kysten når du passerer Miami sentrum og Millionaire's Row med et svømmestopp på veien. Gå videre til Coconut Grove og Biscayne Bay med det 4-timers cruiset. Start cruiset med en omvisning i kjendishjem på Millionaire's Row, et historisk nabolag ved stranden kjent for sine berømte innbyggere. Cruise forbi Star Island, Palm Island og Hibiscus Island. Seil deretter langs Miami sentrum, forbi Perez-museet og Miami Arena. Gå inn i Brickell River for å beundre byens skyskrapere. Med litt flaks kan du se delfiner og sjøkuer. Etter en kort svømmestopp, gå tilbake til startpunktet mens du beundrer Miamis skyline. Hvis du velger den 4-timers turen, bli kjørt til Coconut Grove etter 2 timers seiling. Ta et bilde av Vizcaya House som nå er et veldig kjent museum i Florida. Deretter kan du ta turen til Biscayne Bay med et svømmestopp, se Virginia Keys Manatee Reserve og mer.

Miami: Vizcaya Sunset Cruise

9. Miami: Vizcaya Sunset Cruise

Gå inn i luksus på et all-inclusive cruise i solnedgang mot Vizcaya. Opplev en herlig kulinarisk opplevelse med spesielt tilberedte hors d'oeuvres for å komplimentere et elegant og stadig skiftende vinutvalg. For å forbedre nytelsen din, dra nytte av en rekke både importerte og innenlandske øl. Reisen din begynner med et rolig cruise gjennom de overdådige herskapshusene på de venetianske øyene, og gir et glimt inn i fanget til luksus- og kjendishjem ved vannet. Når solen går ned, vil du være vitne til den fantastiske Miami-silhuetten, et panorama som legger til et snev av magi til opplevelsen din. Deretter kan du seile til det åpne vannet i Biscayne Bay, og følge den historiske ankomsten til James Deering til Vizcaya juledag i 1916. Når du ankommer Vizcaya, fordyp deg i elegansen og sjarmen som har prydet disse kystene i over et århundre. Kom tilbake etter en uforglemmelig reise inn i historien og den naturskjønne skjønnheten som definerer hjertet av Miami.

Flere reisetips for Vizcaya Museum & Gardens

Vil du vite mer om aktiviteter i Vizcaya Museum & Gardens? Trykk her for full oversikt