Vltava

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Vltava: Opplevelser og billetter


Flere reisetips for Vltava

Vil du vite mer om aktiviteter i Vltava? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vltava

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 10 860 vurderinger

For å sette det i kontekst - vi er irske. Dette er en må gjøre. Total verdi for pengene. Det var vårt 20 -års bryllupsdag, sjekket ut andre båtturer, men velg denne. Maten var utmerket og rikelig. Vi booket et vindusplass som var veldig behagelig, fikk et glass sprudlende vin om bord. Jazztrioen var utmerket og lagt til opplevelsen. Båt i glass. Gratis å vandre opp på toppdekk for bilder eller å ta en drink, omfattende drikkemeny og rimelige priser. Alt i alt hjalp det meg med jubileumsspesialen vår ❤!

Bare WOW! Flott musikk, veldig eksklusiv atmosfære. Vi satt ved vinduet og ekstra kostnad var vel verdt det. Hvis du er der i tide, får du et flott sted. Maten er også veldig god, vennlig personale og imøtekommende servitører fullfører tilbudet. Et spesielt høydepunkt er å komme inn i den opplyste gamlebyen i Praha!

Alt er godt organisert. Det eneste var at ruten var kortere enn forventet, men det var et trafikkproblem. Vi var fornøyd med alt annet! Middagen var god, ved inngangen ble vi spandert med becherovka, alle satt på en organisert måte. Båten er ny og komfortabel.

Veldig bra tur kjempe hyglig guid vi Hvar en liten grupe på bare fire personer veldig Finn tur og fint vær

fin, behagelig gliding over Moldau uten uformelle kunngjøringer om reiseguider og uten levende musikk.