Opplevelser i
Villefranche-sur-Mer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Villefranche-sur-Mer

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Villefranche-sur-Mer?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Villefranche-sur-Mer er:

Flere reisetips for Villefranche-sur-Mer

Vil du vite mer om aktiviteter i Villefranche-sur-Mer? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Villefranche-sur-Mer

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 716 vurderinger

Jeg foreslår at du tildeler ett hentepunkt j. Hver av dem er ettersom kjøreren ikke kan bekjempe trafikken. For å imøtekomme den tidsperioden som ble tildelt Leo var en utmerket driver og guide, den prøvde virkelig å imøtekomme, men når deltageren dukker opp sent for EA h stop, gjør det det vanskelig.

Maria var fantastisk! Hun hadde utmerket informasjon om Eze, Monaco, Monte Carlo, Grace Kelly, racerbane, Nice og mye mer. Vi dro til og med til restauranten hun anbefalte etterpå, og det var veldig bra! Parfymeturen var også interessant. Vi likte tiden vår ☺️

Irina (stavemåte?) Var flott med 2 av vårt parti. Veldig lærerikt og gir løpende kommentar. Rainer (rettskriving?) Håndterte resten av festen vår, besvarte alle spørsmålene våre og viste oss alle severdighetene. Stor dag ute.

Utmerket halvdagstur i Monaco, Monte Carlo og Eze. Turistguiden vår Maria var fantastisk! Super informativ og veldig vennlig. Du får ikke massevis av tid i hvert område, men jeg tror det er akkurat nok til en halv dagstur.

Fint å se Nice og området fra Sjøsiden. Et annet perspektiv. Ny, fin båt. God informasjon. Flotte villaer og eiendommer og yachter å se. Rikingsafari til sjøs