Opplevelser i
Villefranche-sur-Mer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Villefranche-sur-Mer

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Villefranche-sur-Mer?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Villefranche-sur-Mer er:

Flere reisetips for Villefranche-sur-Mer

Vil du vite mer om aktiviteter i Villefranche-sur-Mer? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Villefranche-sur-Mer

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 716 vurderinger

Turen var veldig bra da vi var i stand til å se mange forskjellige steder langs den franske rivieraen på en dag. Vi besøkte Cannes, Antibes, Eze, Saint Paul De Vence og Monaco i tillegg til å ha en tur rundt en parfymefabrikk. Guiden vår Xavier var veldig bra og var veldig informativ og holdt turen morsom. Det eneste negative ville være å foreslå at hvis filmfestivalen i Cannes og Monaco F1-løpet er i gang, kan det kanskje kjøres andre turer enn den jeg gjorde, da mange veier er stengt, noe som betyr at du ikke kan se Cannes og Monaco som det er. kaos på disse stedene denne helgen. Til tross for dette - guiden vår Xavier gjorde en god jobb for å finne måter rundt og fortsatt vise oss fantastiske ting, han prøvde virkelig hardt for å sikre at vi fortsatt så alt og er en flott guide!

Guiden vår Xavier Scottbi var utmerket og gjorde turen veldig hyggelig - han var kunnskapsrik, underholdende og stoppet på flotte steder for å ta fine bilder. Legg merke til at turen er ganske fullpakket, og du kommer ikke til å bruke mye tid på mange av stoppestedene - vi stoppet i 40 minutter til 1,5 timer på de fleste stopp. Vi var også skuffet over at turbyrået ikke inkluderte informasjon om at du ikke ville være i stand til å stoppe i Cannes og gå på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, spesielt når det er oppført som et stopp på turen (vi stoppet ikke i Cannes og tok bare bilder mens vi kjørte gjennom den).

Xavier var en fantastisk guide, som tok oss gjennom Cannes selv om barrikader for filmfestivalen gjorde det vanskelig, og kjørte oss på ruten til Monaco Grand Prix i tillegg til de vanlige turstedene. Dagen var lang, men vi hadde en jovial gruppe. Det viser seg at Xavier er en sanger, og vi oppfordret ham til å spille av lyden og til og med en video av sangen hans under kjøreturen til de forskjellige byene.

Maria var fantastisk! Hun hadde utmerket informasjon om Eze, Monaco, Monte Carlo, Grace Kelly, racerbane, Nice og mye mer. Vi dro til og med til restauranten hun anbefalte etterpå, og det var veldig bra! Parfymeturen var også interessant. Vi likte tiden vår ☺️

Irina (stavemåte?) Var flott med 2 av vårt parti. Veldig lærerikt og gir løpende kommentar. Rainer (rettskriving?) Håndterte resten av festen vår, besvarte alle spørsmålene våre og viste oss alle severdighetene. Stor dag ute.