Legg til datoer

Villa Borghese

Få øyet på verk av Rafael og Caravaggio i hjemmet til Borghese-galleriet og -hagene.

Flere reisetips for Villa Borghese

Vil du vite mer om aktiviteter i Villa Borghese? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Villa Borghese

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 10 546 vurderinger

Jeg kjøpte Roma Pass på forhånd, som jeg anbefaler. Jeg byttet ut kupongen på Termini-stasjonen i Roma, og det var veldig greit. Det er fantastisk å komme seg rundt i Roma med kortet. Den eneste ulempen er at materialet som følger med kortet ikke forklarer rabattene som kortet gir for de ulike attraksjonene i Roma. Et annet problem er det begrensede passet til Colosseum. Det bør være mulighet for å endre tilgangen.

Roma-passet er flott ved at det fikk meg inn på to forskjellige steder (jeg valgte Colosseum og Castel St Angelo), pluss at det gir deg ubegrenset bruk av all offentlig transport - busser, metro og trikker. Bare vær oppmerksom på at for å få din tidsbestemte inngang til colosseum må du gå online og betale ytterligere 2 euro hver for colosseum.

Roma Pass - City Card virkelig flott ting, men: 1. besøkssenteret Via dei Fori Imperiali ble ikke funnet, ingen politimann kunne fortelle oss hvor det er. Fikk kun byttet kortet på infopunktet på hjørnet av Via del Corso etter en lang spasertur. Hadde ikke gjort noe om det ikke var så varmt. En mer detaljert plan ville vært til stor hjelp.

Roma Pass er veldig praktisk og jeg brukte det til det fulle. Jeg synes det er veldig dumt at den ikke kan aktiveres på nett og at man virkelig må kjøpe billetten på stedet. Hovedsakelig fordi det bare er 3 kontorer i hele byen og de er verken på jernbanestasjonen eller flyplassen. Det gir ikke mening, for metroen er også inkludert.

Vi tok bussen sent på ettermiddagen, men det hjelpsomme og veldig snille personalet forlenget gyldigheten av billetten. Jeg likte virkelig med bussen kan du se hovedattraksjonene uten å forlate beina. turen tar ca. 1,30 minutter selv med trafikk.