Villa Borghese

Glimpse works by Raphael and Carvaggio at the home of the Borghese Gallery and gorgeous Borghese Gardens.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Villa Borghese: Opplevelser og billetter

5 ting du må få med deg i Villa Borghese

Villa Borghese-parken i Roma var en gang hagen til et overdådig gods. I dag byr parken på mange severdigheter, blant annet ligger et av Italias beste kunstgallerier her. En tur til Borghese er virkelig å anbefale, det føles litt som en ferie inni ferien.

 • Borghese-galleriet

  1. Borghese-galleriet

  Borghese-galleriet er hovedattraksjonen her og du kan se malerier av store mestre som Raphael, Bernini, Caravaggio, og mange fler.

 • 2. Dei Piccoli-kinoen

  Ved inngangen i den sørøstlige delen av parken ligger verdens minste kino. Den har bare 63 plasser og viser barnefilmer nesten hver ettermiddag.

 • 3. Globe Theatre

  Dette er en eksakt kopi av Shakespeares berømte teater Globe Theatre i London, men her er alle forestillingene på italiensk.

 • Innsjøhagen

  4. Innsjøhagen

  Er du i Roma en solfylt dag, er en tur til Villas vakre innsjøpark noe av det beste du kan finne på. Lei en båt eller mat fuglene.

 • 5. Romas dyrehage

  Romas dyrehage og biopark ligger i nordenden av parken. Høydepunktet er giraffterrassen, hvor du kan se de fascinerende, langhalsede dyrene ansikt til ansikt!

Planlegg besøket ditt

 • Når er der åpent?

  Borghese-galleriet er åpent fra 8.30 til 19.30 fra tirsdag til søndag. Mandager er det stengt, det samme gjelder også 25. desember og 1. januar. Det lønner seg å bestille billetter på forhånd, så unngår du køen.

 • Hvordan kommer jeg meg hit?

  Borghese-hagene ligger like nord for metrostasjonen Spagna på linje A. Følg østsiden av parken for å komme til muséet og galleriet.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Galleriet er åpent tirsdag til søndag fra 8.30 til 19.30. Mandager er det stengt. Det er også stengt 25. desember og 1. nyttårsdag.
 • Pris
  Voksenbilletter til Borghesegalleriet koster 11 EUR, men det finnes en rekke rabatter. Inngang til parken er gratis.
 • Behøver jeg en guide?
  Audioguider til galleriet kan du få på mange forskjellige språk for 5 EUR. Det selges også flere omvisningsturer som viser deg hagen.
 • Hvordan komme seg dit?
  Parken ligger like nord for metrostasjonen Spagna, eller like øst for metrostasjonen Flaminio.
 • Flere tips

  • Galleriet slipper bare inn 360 besøkende annenhver time og reglene for besøkstid følges nøye.

  • Det er ikke lov å ha med seg store bager inn i galleriet og store gjenstander må sjekkes før du går inn.

Flere reisetips for Villa Borghese

Vil du vite mer om aktiviteter i Villa Borghese? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Villa Borghese

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 540 vurderinger

Roma-passet var vårt pass til to dager med solid nytelse i Roma!

Vi besøkte de historiske stedene i Roma som vi ønsket å. Vår erfaring var ren magi, den eldgamle historien, ofte så spektakulært bevart! Roma er autentisk og en spesiell by. Selv handlegatene er spesielle. Dette var noen berikende og virkelig hyggelige dager i livene våre. Det eneste problemet var at det var alt for kort og absolutt grunn til å returnere!

Fantastisk guide!

Vi hadde en fantastisk opplevelse på museet, med en guide som satte stemningen fra første stund og fortalte en historie som var en rød tråd gjennom hele visningen. På grunn av at museet er stort og man bare har to timer inne, fikk vi ikke sett alt, men de viktigste verkene ble vi vist. Anbefaler denne attraksjonen!

Alt gikk knirkefritt og som angitt. I Corona-tider er det ingen køer i kassa og alle står på samme rad for "grønt pass"-kontroll.. Derfor er det ikke nødvendig å betale 10 euro ekstra. Det er ofte den eneste måten å få billetter på. Museet er definitivt verdt et besøk.

Dette var supert og guiden Fredrikeo var fantasisk flink.

Galleria Borghese må besøkes når du/dere er i ROMA. Viktig med en kunnskapsrik guide. Mange detaljer som er viktig for å få med seg historien om Borghese familien .

Vi skulle ønske guiden vår fikk mer rom. Ble ofte flere andre guider som snakket i munnen på hverandre. skulle også ønske vi kunne hatt mer enn 2 t