Legg til datoer
Opplevelser i

Vila Real-distriktet

Ofte stilte spørsmål om Vila Real-distriktet

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Vila Real-distriktet?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Vila Real-distriktet er:

Flere reisetips for Vila Real-distriktet

Vil du vite mer om aktiviteter i Vila Real-distriktet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vila Real-distriktet

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 6 692 vurderinger

For en flott dag fra start til slutt. Vi ble møtt av reiseleder Milena og sjåføren vår Rui i Porto. Informasjonen fra Milena på turen til dalen var informativ og morsom, og besøkene våre til vingårdene var virkelig interessant med gode portviner å smake på. Vi hadde det deiligste 3-retters måltid på en veldig flott restaurant hvor vinen rant!! På den siste vingården som var en slik kontrast til den store om morgenen med mer deilig portvin! Takk og vil definitivt anbefale

Flott tur med Steve! Vi hadde en gruppe på 8 kvinnelige venner som feiret en bursdag - Steve var i stand til å få turen til å føles veldig personlig, og vi hadde den beste dagen i vår korte ferie som et resultat! Steve er morsom, kunnskapsrik og engasjerende!! Bestill definitivt denne turen :))))

En travel dag mellom frokosten (av mye bedre kvalitet enn på 4 * hotellet der vi var), passeringen av alle demningene, middagsmåltidet og smaksbesøket i havnehuset, vi så ikke tiden gå Bare en ulempe: mangelen på uteservering på båten som krever enten å stå eller være inne mens solen skinte

Ricky was an excellent guide for us,6 people,all through the trip. Interesting portvine tasting and history told by the vineyard ! The lunch at The Riverside restaurant was a fantastic experience with very good food and wine and a very helpfull staff! Lovde it!

All of it was nice. The guide Milena and the busdriver was so fun, the trip and nature..the nice farms and the meal like a dinner and lots of vine all inclusive.