Ting å gjøre Vietnam

Flere reisetips for Vietnam

Vil du vite mer om aktiviteter i Vietnam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vietnam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 25 573 vurderinger

Et flott show med noen men, for eksempel det faktum at det er tillatt å komme inn når showet har startet (30 minutter for sent), lydisoleringen siden de utvendige inngangsdørene var åpne og lyden av et annet show montert utenfor filtrert inn. mangel på respekt overfor publikum og spesielt artistene. Og selv om det forbød bruken av blitsen, brukte de den gjentatte ganger uten å formane dem.

For en fantastisk opplevelse! Turen er ekstremt godt organisert og reiselederen (Ni) har en fantastisk energi som gjør den enda bedre. Mekong-deltaet er et must å se, og gården og kokosnøttbutikken er litt turistaktig, men folkene som driver dem er så hyggelige at opplevelsen blir enda bedre. Kunne ikke anbefale det nok!

Gatematturen med guiden vår Benjamin var veldig imponerende, deilig, variert og et must i Hanoi. Vi prøvde flere retter, drinker og co på 5 forskjellige steder. Benjamin er en veldig humoristisk, omgjengelig og fordomsfri fyr. Du vil ha mye moro med ham! Vi vil bestille turen igjen!

Jeg deltok med familien min. Guiden vår, Mr. Tu, var vennlig, lys, snill og ga oss mye detaljert informasjon. Tusen takk. Selv om det er en engelsk tur, anbefales det hvis du forstår enkelt engelsk.

En flott NAM-guide som snakker engelsk veldig bra utmerket mat ombord veldig hyggelig personale, en veldig fin båt vi beklager bare at den ikke varer lenger