Legg til datoer

Venezia
Tilpasset rullestol

Tilpasset rullestol

Våre mest anbefalte Venezia Tilpasset rullestol

Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

1. Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

Bli bedre kjent med Venezia, mens du utforsker skjulte og pittoreske vannveier nær Canal Grande, på en gondoltur. Lytt til kommentarer fra appen for å lære mer om byen, mens du beundrer severdighetene. Start aktiviteten din med å møte verten, som forklarer noen kuriositeter om historien til gondolen og gondolierene. Få gratis tilgang til en app med kommentarer for signtseeingen din med gondol. Mens du nyter den vakre Canal Grande, kan du beundre de fantastiske palassene som Guggenheim-museet, Gritti Palace, Santa Maria della Salute og Punta della Dogana. Oppdag det verdenskjente La Fenice-teatret og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vannveiene. På slutten av turen kan du nyte en fantastisk utsikt til Markuskirken med San Giorgio Maggiore.

Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

2. Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

Gå forbi billettkøen til Dogepalasset i Venezia, et historisk landemerke som fungerte som sete for den venetianske politiske makten i århundrer, med denne reserverte adgangsbilletten. Beundre dens gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, Nasjonalt arkeologisk museum og Marciana-biblioteket. Gå inn i Dogepalasset for å utforske setet til en 1000 år lang republikk og reise tilbake i tid til middelalderen. Gjenopplev fangenes lidelse da de krysset Sukkenes Bro. Beundre palassets imponerende struktur og utsmykning, fra dets opprinnelige fundament fra 1300- og 1400-tallet til de betydelige renessansene og overdådige maneristiske tilleggene. Beundre de rike detaljene til den praktfulle gulltrappen, og spektakulære kunstverk. Nyt også inngangen til Museo Correr på Markusplassen, en bygning som opprinnelig ble designet som bolig for Napoleon, og som senere ble den venetianske residensen til kongen av Italia.

Marco Polo lufthavn: Busstransport til/fra Venezia sentrum

3. Marco Polo lufthavn: Busstransport til/fra Venezia sentrum

Reis sømløst mellom Venezia sentrum og Marco Polo flyplass med en praktisk og pålitelig enveistransport eller returbillett, avhengig av bokalternativet ditt. Ta turen til og fra flyplassen i en komfortabel buss med klimaanlegg, unngå bryet med å forhandle offentlig transport og nyt en effektiv flyplasstransport som går ofte og regelmessig. Oppbevar bagasjen din, hopp på bussen, ta plass, slapp av og beundre utsikten over Venezia. Gå til og fra flyplassen med en ekspressbuss som gir en non-stop service til og fra sentrale Venezia; henting og avlevering i Venezia er fra Piazzale Roma. Nyt komfort om bord med kjøleventilasjon og høyhastighets WiFi om bord; dette er den raskeste og billigste måten å reise på.

Venezia: Vanntaxi fra Marco Polo lufthavn

4. Venezia: Vanntaxi fra Marco Polo lufthavn

Nyt en delt vanntaxitjeneste mellom Venezia Marco Polo lufthavn (VCE) og hoteller i sentrum av Venezia. Velg mellom en enveis- eller tur-retur-billett, og slapp av under den vakre båtturen. Reis rett etter at du har funnet bagasjen din, og bli ført over lagunen til hotellet ditt eller nærmeste tilgjengelige punkt med vanntaxi. Dette er den mest romantiske og direkte måten å reise til byen på. Du hentes eller settes av direkte på noen hoteller som ligger langs Canal Grande, som Hilton Molino Stucky. For mindre tilgjengelige stedene på de indre kanalene, får du oppgitt et møstested innenfor gangavstand fra hotellet ditt.  For JW Marriott Venice Resort & Spa, Isola delle Rose og San Clemente Island, blir du satt av i San Marco i nærheten av Marriott-hotellets skyttelbåt.

Venezia: Båttur til Burano, Torcello og Murano inkludert glassblåsing

5. Venezia: Båttur til Burano, Torcello og Murano inkludert glassblåsing

Oppdag noen av de mest kjente øyene i den venetianske lagunen på denne heldags båtturen. Reis med guiden din gjennom Venezia-lagunen på et panoramafartøy og nyt øyene Murano, Burano og Torcello. Start dagen med eventyr ved å gå ombord i en komfortabel panoramabåt mens du drar fra St. Mark's. Lær om øyene fra verten din underveis. Nyt severdighetene til denne eldgamle byen i rundt 30 minutter til du når din første destinasjon, Murano. Nyt en glassblåsingsdemonstrasjon med en glassmester ledsaget av en historisk forklaring av håndverket. Stikk innom suvenirbutikken på glassfabrikken og nyt en eksklusiv 10% rabatt på kjøpene dine. Din planlagte tid i Murano inkluderer også ledig tid til å utforske på egen hånd. La Murano stå igjen når du reiser til den nærliggende øya Burano. Se de sjarmerende og fargerike husene rundt øya, og observer blondemakerne i arbeid. Bli kjent med deres sjeldne ferdigheter som regnes som noen av de beste i verden. Stopp for en matbit mens du er i Burano og smak noen av de lokale biscottiene som er hjemmehørende på øya. Reis til siste stopp, Torcello. Nyt et 1-times besøk på øya og besøk historiske landemerker som katedralen Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djevelens bro og klokketårnet. Avslutt eventyret med en 1-times tur tilbake til Venezia og nyt den fantastiske atmosfæren til den venetianske lagunen.

Venezia: Båttur til glassfabrikken, Murano og Burano

6. Venezia: Båttur til glassfabrikken, Murano og Burano

Bli med på en båttur fra Venezia til øyene Burano og Murano. Båtturen foregår på et komfortabelt fartøy og du får litt tid på egen hånd til å utforske øyene. Dessuten får du være med på en demonstrasjon av glassblåsing. Du starter opplevelsen enten fra San Marco eller togstasjonen i Venezia (avhengig av valgt alternativ) og drar til Murano og Burano. Møt mannskapet ditt og cruise over lagunen, mens du nyter utsikten fra panoramadekket om bord. Oppdag deretter kunsten å lage glass i Murano og besøk en glassfabrikk. Lær mer om tradisjonene og prosessene bak glassproduksjon. Beundre de fargerike husene i Burano og ta en spasertur gjennom de pittoreske gatene. Om kvelden returnerer du til det opprinnelige møtestedet.

Venezia: Billett til både vann- og fastlandsbusser

7. Venezia: Billett til både vann- og fastlandsbusser

Med dette transportkortet slipper du å stå i billettkøer og bruke Venezias offentlige transporttjenester. Stig om bord på den offentlige bussbåten, kjent som vaporettoen, og utforsk byen langs kanalene. Billetten gjelder for nærliggende områder, samt for busser i Mestre og Marghera. Begynn å reise rundt i Venezia med kortet ditt ved dra til et vaporettostopp. Når du har skaffet deg billett, kan du dra ut med en av de unike vannbussene til de stedene du ønsker å utforske. Cruise rundt i byen og nyt severdighetene i 1 time eller opptil en hel uke, avhengig av billetten din. Få mest mulig ut av billetten din ved å besøke severdigheter rundt i byen, inkludert øyene rundt Venezia. Opplev magien til øyene Lido, Murano, Burano og Torcello med den praktiske billetten som gjør det enkelt å utforske Venezia. Sus over til Mestre og Marghera med en buss.

Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

8. Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

Spar tid under ditt besøk til Venezia med en forbi-køen-billett til den populære Markuskirken. Beundre de hundrevis av gylne mosaikker i basilikaen og få alle detaljer om den bysantinske kunsten fra lydguiden din. Last ned lydguiden din til mobilenheten din og gå til Markuskirken for å starte den selvguidede omvisningen din. Gå forbi de lange køene og sett på deg hodetelefonene dine. Utforsk de fem kuplene og en rekke kunstverk. Hør legender og historier i tilknytning til denne kirken, som er nesten 1000 år gammel.  Se den blendende effekten av kirkens 43 000 kvadratmeter med mosaikk. Beundre det fantastiske marmorarbeidet på gulvene. Nyt atmosfæren i bygningen som dominerer Markusplassen. 

Venezia: Four Seasons-konsertbillett i Vivaldi-kirken

9. Venezia: Four Seasons-konsertbillett i Vivaldi-kirken

Gled ørene dine med en fremføring av Vivaldis fire årstider av "I Virtuosi Italiani"-ensemblet i kirken Santa Maria della Visitazione i Venezia. Opplev følelsen av å lytte til Vivaldis musikk på stedene der den ble komponert. det er lyd, det er musikalske toner, det er kunsten til en stor barokkkomponist, men fremfor alt er det energien til dette stedet, Vivaldis kirke. Det var her Antonio Vivaldi tilbrakte førti år av sitt liv og komponerte sine praktfulle verk. Nyt inspirerte forestillinger fra Four Seasons hvor du i musikken kan fornemme høstingen av hveten, druehøsten, sommerstormene, snøen som faller om vinteren, de varme høstfargene og den lyse blomstringen av blomster om våren. Se talentfulle musikere spille i kirken der mestere som Francesco Gasparini og Antonio Vivaldi trente Choro-døtrene til å bli virtuose musikere som var kjent for sin kunst over hele Europa.

Venezia: Murano, Burano, Torcello og glassfabrikk med WiFi

10. Venezia: Murano, Burano, Torcello og glassfabrikk med WiFi

Seil over det smaragdgrønne vannet i Venezia-lagunen, på denne heldagsturen til øyene Burano, Murano og Torcello. Velg mellom et alternativ med skytteltransport fra Santa Lucia togstasjon til brygga i San Marco, eller velg alternativet med fremmøte i San Marco.  Hopp ombord på en komfortabel vanntaxi om morgenen og gli gjennom lagunen i Venezia. Beundre utsikten fra båtens panoramadekk og lytt til kommentarer fra guiden din.  Ved ankomst til ditt første stopp, Murano, kan du finne ut hvorfor øya er kjent for glasskunsten med et besøk til et glassverk. Se en dyktig håndverker under en demonstrasjon av glassblåsing. Etterpå har du omtrent 1 time på øya, for å handle i en av de mange glassbutikkene. Deretter drar du til Burano, som er kjent for sine blonder og fargerike hus. Følg guiden din til hjertet av byen. Her får 2 timer på egen hånd til å kjøpe en god lunsj, typiske venetianske aperitiffer, eller kose deg med en is på en av de mange kaféene.  Dra fra Burano til Torcello, det første i elvemunningen hvor mennesker slo seg ned. På Torcello har du 1 time tilrådighet, for å se de venetiansk-bysantinske mosaikkene ved Basilica di Santa Maria Assunta. Etterpå returnerer du til San Marco tidlig på kvelden. 

112 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Venezia

Venezia

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 24 664 vurderinger

Denne reisen gjennom teatrets historie var spektakulær! Lytt til kommentarer mens du utforsker den ikoniske La Fenice og dens underverker. Gå og se og opplev, dette er et must for enhver musiker, elsker av musikk (ekte musikk...), historiker eller operaentusiast. Et latterlig høydepunkt jeg må nevne er at de satt i hovedsalen og hørte på kommentarene på telefonen din, og de vasket/støvsuget sitteboksene over. Jeg lo hysterisk da den høylytte sweeperen fra boksene sprengte det hørbare, flate og ukontrollerte forsøket på en berømt musikalsk passasje som hørtes ut som en nybegynner fransk hornspiller som praktiserte Barberen i Sevilla, ... "Fi-ga-ro." Ord kan ikke uttrykke dette øyeblikket, hahahahah! Selv om feiemaskinen til tider var distraherende, håper jeg du får høre og oppleve denne nybegynnere med horn/feiespiller på La Fenice. Lol!

Denne reisen gjennom teatrets historie var spektakulær! Lytt til kommentarer mens du utforsker den ikoniske La Fenice og dens underverker. Gå og se og opplev, dette er et must for enhver musiker, elsker av musikk (ekte musikk...), historiker eller operaentusiast. Et latterlig høydepunkt jeg må nevne er at de satt i hovedsalen og hørte på kommentarene på telefonen din, og de vasket/støvsuget sitteboksene over. Jeg lo hysterisk da den høylytte sweeperen fra boksene sprengte det hørbare, flate og ukontrollerte forsøket på en berømt musikalsk passasje som hørtes ut som en nybegynner fransk hornspiller som praktiserte Barberen i Sevilla, ... "Fi-ga-ro." Ord kan ikke uttrykke dette øyeblikket, hahahahah! Selv om feiemaskinen til tider var distraherende, håper jeg du får høre og oppleve denne nybegynnere med horn/feiespiller på La Fenice. Lol!

La Fenice er en av de mest imponerende teatrene i verden! Turen er veldig grei, etter opptak mottar du og lydguide (ta med hodetelefoner!). Personalet ga ikke råd om hvor de skulle begynne. Vil anbefale å starte fra første etasje og deretter ta deg opp. Absolutt verdt det!

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!