Venezia Omvisninger

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
300 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 19

Ofte stilte spørsmål om Venezia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Venezia?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Venezia?

De beste dagsturene og utfluktene fra Venezia er:

Burano

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 14 743 vurderinger

I motsetning til noen kommentarer, fant vi møtepunktet relativt enkelt å finne. Google Maps er absolutt veldig nyttig for dette. Alle deltakerne ble delt inn i grupper på 5 og etter en kort spasertur med guiden, som ga interessant informasjon om byen, gikk vi inn i gondolene. Reisen føltes som om den tok omtrent 20 minutter. Fremfor alt var passasjen langs de mindre kanalene veldig imponerende, for der la man ikke lenger merke til kjas og mas i hovedgatene og kunne oppleve Venezia fra en annen side. På slutten av turen kjørte du over Canale Grande. Reisen ble ledsaget av informasjon som ble gitt via en lydenhet inkludert hodetelefoner. For en tyskspråklig omvisning måtte du skanne en QR-kode på møtestedet og laste ned en app. I dette tilfellet har du kanskje måttet ta med deg dine egne hodetelefoner hvis mobiltelefonen ikke lenger har aux-tilkobling. Vi var veldig fornøyde og vil anbefale turen.

Vakker opplevelse, å gå gjennom kanalene er vakkert, gatene der gondolieren går superstille! Det er virkelig verdt det, det eneste som kan forbedres ville være at turen egentlig varer i maks 20 minutter, før de tar en kort spasertur, snakker engelsk til oss som snakker spansk, de ga oss en guide, for oss gjorde vi ikke øve på. Det ville vært fint om de indikerte gondolturtiden godt, men jeg angrer ikke, vi ville ha litt mer

Prisen for 2 dager er rimelig. Vi hentet billettene våre fra automaten rett på flyplassen. Vi brukte virkelig billettene våre veldig ofte, kjørte vannbussen dagene. Det var veldig fint og ukomplisert. Organisasjonen i Venezia er veldig bra, selv om det er mange mennesker på veien. Her betaler du et behandlingsgebyr på 3 euro, du kan spare det og kjøpe billettene på stedet.

En sterkt anbefalt utflukt med den beste reiselederen (Frederik) jeg noen gang har hatt. Detaljerte forklaringer, regionale studier på sitt beste. God organisering, smidig prosess og mye tålmodighet. Gondolturen er en fornøyelse! Maten var akseptabel, men det var en rekke drinker. Vi vil bestille igjen... :)

Sang og Car blid. Klar i tide og viste oss de viktigste tingene