Legg til datoer
Venezia

Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
99 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 99

Ofte stilte spørsmål om Venezia Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn Kultur og historie som er verdt å besøke i Venezia?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Venezia er:

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 15 659 vurderinger

Denne reisen gjennom teatrets historie var spektakulær! Lytt til kommentarer mens du utforsker den ikoniske La Fenice og dens underverker. Gå og se og opplev, dette er et must for enhver musiker, elsker av musikk (ekte musikk...), historiker eller operaentusiast. Et latterlig høydepunkt jeg må nevne er at de satt i hovedsalen og hørte på kommentarene på telefonen din, og de vasket/støvsuget sitteboksene over. Jeg lo hysterisk da den høylytte sweeperen fra boksene sprengte det hørbare, flate og ukontrollerte forsøket på en berømt musikalsk passasje som hørtes ut som en nybegynner fransk hornspiller som praktiserte Barberen i Sevilla, ... "Fi-ga-ro." Ord kan ikke uttrykke dette øyeblikket, hahahahah! Selv om feiemaskinen til tider var distraherende, håper jeg du får høre og oppleve denne nybegynnere med horn/feiespiller på La Fenice. Lol!

Vi likte å se oss rundt i dette mest dekadente og vakre teatret. Lydguiden var veldig interessant. Som teatermennesker ville vi elsket å ha sett backstage og gå på selve scenen, men vi forstår at det er et fungerende teater og det så ut som om de var i ferd med å "komme inn."

La Fenice er en av de mest imponerende teatrene i verden! Turen er veldig grei, etter opptak mottar du og lydguide (ta med hodetelefoner!). Personalet ga ikke råd om hvor de skulle begynne. Vil anbefale å starte fra første etasje og deretter ta deg opp. Absolutt verdt det!

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!

Amazing place, easy and simple to book. A must in Venice