Legg til datoer

Venezia Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
  • Flerdagsturer
168 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 11

Ofte stilte spørsmål om Venezia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Venezia?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Venezia?

De beste dagsturene og utfluktene fra Venezia er:

Murano

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 15 659 vurderinger

Først vil jeg ikke oppfordre deg til å gjøre dette. Vi ble sittende fast på den andre siden av Venezia og var 25 minutter forsinket. Jeg husker ærlig talt ikke navnet hennes. men en kvinne sto ved inngangen og ventet på oss. Jeg hadde fortalt mannen min at vi var for sent ute, men han insisterte på å sjekke. Så snart vi gikk opp hilste hun oss ved navn. Vi var i ærefrykt over at hun ventet på oss. Hun sa at turen hadde startet, men at de ikke hadde gått inn ennå, så hun ventet på oss. Jeg vil si at hun er fantastisk og gjorde kvelden vår. Da vi kom inn i kirken, ble vi turnert av Franchesca, hun er en Midevil-arkeolog. Og du kan fortelle at kunnskapen hennes var forbløffende. Historiene hennes var fantastiske, og jeg stoler på å være nøyaktig. Hun visste bare hva hun snakket om. Hun gjorde denne turen fantastisk. Jeg vil si en hjertelig takk til begge damene for å ha gjort dette til et høydepunkt på turen vår. Alle bør spørre etter henne ved navn fordi turen hennes var fantastisk!!! Tu

Det beste vi kunne gjøre! Paula var en veldig god og absolutt kompetent reiseleder med veldig gode kunnskaper i tysk! Hun holdt tidene absolutt i tide. Paula har en meget veltalende måte å veilede på med meget god detaljkunnskap. Hun svarte detaljert på spørsmål. Øynene hennes henvendte seg direkte til deg. En toalettpause var også perfekt plassert. Vår gruppe var perfekt med 14 personer. Teknologien fungerte perfekt og man kunne følge perfekt med selv om man holdt seg litt fra hverandre. Takk til Get your Guide og Paula for disse hyggelige og interessante timene. En absolutt anbefaling!

Stedet er fantastisk og vitner om rikdommen i Greater Venezia. Ikke nøl med å ta "grand tour" i fangehullene. Dette gir et sterkere historisk preg på besøket. Vi er glade for å ha tatt lydguiden som brakte flere anekdoter til besøket. Vennligst merk: lydguiden var ikke inkludert i billetten. I desember 2022 kostet det €5/lydguide. Vi tok 1 for 2 av oss med våre egne hodetelefoner (jackplugg).

Den dagen jeg bestilte besøket trengte jeg ikke å stå i kø, jeg gikk på middagstid når folk vanligvis spiser og det var knapt noen folk inne, det var bare å komme og komme inn, så jeg elsket det. Palasset er fantastisk, jeg anser det som et viktig besøk i Venezia. Jeg hadde ikke noe problem med boten min på billettene jeg tok ut gjennom denne portalen. Jeg anbefaler det.

Vi anbefaler denne aktiviteten! Vi stod ikke i kø for å komme inn og med lydguiden er alt mer interessant! Kostnaden er €5,00 per person for sistnevnte. Høydepunktet var å besøke fengslene inkludert i palassturen!