Legg til datoer

Venezia Gondolturer

Tilgjengelige aktiviteter

94 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 1 651 vurderinger

I motsetning til noen kommentarer, fant vi møtepunktet relativt enkelt å finne. Google Maps er absolutt veldig nyttig for dette. Alle deltakerne ble delt inn i grupper på 5 og etter en kort spasertur med guiden, som ga interessant informasjon om byen, gikk vi inn i gondolene. Reisen føltes som om den tok omtrent 20 minutter. Fremfor alt var passasjen langs de mindre kanalene veldig imponerende, for der la man ikke lenger merke til kjas og mas i hovedgatene og kunne oppleve Venezia fra en annen side. På slutten av turen kjørte du over Canale Grande. Reisen ble ledsaget av informasjon som ble gitt via en lydenhet inkludert hodetelefoner. For en tyskspråklig omvisning måtte du skanne en QR-kode på møtestedet og laste ned en app. I dette tilfellet har du kanskje måttet ta med deg dine egne hodetelefoner hvis mobiltelefonen ikke lenger har aux-tilkobling. Vi var veldig fornøyde og vil anbefale turen.

Turen vår gjennom Vatikanstaten var grundig og komplett. Vatikanmuseet var utrolig overfylt, men å være en del av denne turen oppveide det meste av ventingen og håndteringen av lange køer. Turistguiden vår, Tony, var fantastisk. Han delte dine vanlige fakta om Vatikanet, men han delte også lite kjente historier om historien til det også, jeg er ikke en religiøs person, og jeg fant all Tonys innsikt fascinerende. Anbefaler denne turen på det sterkeste, og hvis du er heldig nok til å få Tony til å guide deg - den vil ikke skuffe.

Vakker opplevelse, å gå gjennom kanalene er vakkert, gatene der gondolieren går superstille! Det er virkelig verdt det, det eneste som kan forbedres ville være at turen egentlig varer i maks 20 minutter, før de tar en kort spasertur, snakker engelsk til oss som snakker spansk, de ga oss en guide, for oss gjorde vi ikke øve på. Det ville vært fint om de indikerte gondolturtiden godt, men jeg angrer ikke, vi ville ha litt mer

Til tross for HETEN hadde vi en fantastisk dag i Venezia. Tentiana (gentian på italiensk, vet ikke om det er stavet riktig) hilste pent på oss og spurte oss hva vi ville. Hun forklarte også alt som var barnevennlig for sønnen vår. Så brakte hun oss til startpunktet for gondolen. 2 timer er nok til det, mange inntrykk og historier.

Sang og Car blid. Klar i tide og viste oss de viktigste tingene