Legg til datoer

VeneziaGondolturer

Våre mest anbefalte Venezia Gondolturer

Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

1. Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

Bli bedre kjent med Venezia, mens du utforsker skjulte og pittoreske vannveier nær Canal Grande, på en gondoltur. Lytt til kommentarer fra appen for å lære mer om byen, mens du beundrer severdighetene. Start aktiviteten din med å møte verten, som forklarer noen kuriositeter om historien til gondolen og gondolierene. Få gratis tilgang til en app med kommentarer for signtseeingen din med gondol. Mens du nyter den vakre Canal Grande, kan du beundre de fantastiske palassene som Guggenheim-museet, Gritti Palace, Santa Maria della Salute og Punta della Dogana. Oppdag det verdenskjente La Fenice-teatret og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vannveiene. På slutten av turen kan du nyte en fantastisk utsikt til Markuskirken med San Giorgio Maggiore.

Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

2. Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

Utforsk kanalene i Venezia om bord på en gondol. Mens din gondolier tar deg ned bortgjemte vannveier og langs Canal Grande, forteller guiden din om byen. Lær om byens palasser, kirker og attraksjoner. Hør om byens historie og historien til gondolen og gondolierene. Underveis kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du kommer også forbi det praktfulle La Fenice-teatret og De le Ostreghe-kanalen. Fortsett videre til den viktigste kanalen i Venezia, Canal Grande. Gli mot Santa Maria della Salute-kirken, Peggy Guggenheim Collection og noen av de fantastiske, venetianske palassene som ligger langs kanalen, som for eksempel Cà Dolfin, Cà Loredan, Palazzo Grimani og mange flere. Du får dessuten se Punta de la Dogana og Markuskirken, før du returnerer til startpunktet foran Campo San Moisè. På slutten av gondolturen mottar du en QR-kode, for å laste ned et digitalt kart med 2D-bilder av Venezia fra middelalderen til 1800-tallet. Med dette gruppealternativet kan du nyte en 20-minutters spasertur fra møtestedet og en 30-minutters gondoltur. Se Biennale Cafe og fasaden til San Moisè-kirken og lær om historien til den venetianske gondoltradisjonen. Du får dessuten se Punta della Dogana og Grand Canal.

Venezia: Privat gondoltur langs Canal Grande

3. Venezia: Privat gondoltur langs Canal Grande

Gå om bord på en autentisk gondol og ta en romantisk reise langs Canal Grande i Venezia. Se de historiske severdighetene langs strandlinjen mens du glir nedover kanalen. Sett avgårde fra avgangsstedet og beundre fantastiske palasser, som Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Utforsk de hemmelige vannveiene i Venezia og nyt byens atmosfære med vennene dine eller din elskede. Reis med gondol i nærheten av Markusplassen, Teatro la Fenice, Punta della Dogana og mange andre sjarmerende palasser. Passer under en liten bro mens du oppdager de skjulte stedene som bare kan nås med gondol. Nyt kommentarer på mobilappen din mens du oppdager historiene og hemmeligheter om byen.

Venezia: Privat gondoltur for opptil 5 passasjerer

4. Venezia: Privat gondoltur for opptil 5 passasjerer

Opplev romantikken i Venezia om bord på en tradisjonell gondol for opptil 6 personer, og nyt en mer intim opplevelse, eksklusiv for din gruppe. Avreise fra Campo San Luca på et tidspunkt som passer deg. Gondolturer er tilgjengelig om dagen og om kvelden, når du kan beundre monumentene som er opplyst i kveldsmørket. Reis langs den legendariske Canal Grande for å se noen av de historiske bygningene fra vannet. Ta turen ned noen av de mindre kanalene og kom deg bort fra turistmassene. Passér de gotiske fasadene til palassene i et rolig tempo når gondolisten din fører deg gjennom det historiske sentrum om bord på byens mest tradisjonelle transportmiddel. Seil tilbake til startpunktet for avslutningen av din fantastiske gondoltur.

Venezia: Felles gondoltur over Canal Grande

5. Venezia: Felles gondoltur over Canal Grande

Del en gondoltur med opptil 5 andre personer og la en mestergondolier ta deg gjennom kanalene i Venezia. Gli grasiøst gjennom de mystiske kanalene i Venezia på en fredelig 30-minutters gondoltur. Oppdag de sjarmerende kanalene i Venezia som har forskjellige severdigheter som du kan oppleve på denne turen. Flyt nedover den ikoniske Canal Grande, gli gjennom mindre kanaler, og passér det berømte teateret La Fenice for å ta inn atmosfæren.

Venezia: Private Bridge of Sighs gondoltur

6. Venezia: Private Bridge of Sighs gondoltur

Nyt en unik omvisning i Venezia med en privat gondoltur gjennom byens fortryllende historiske sentrum. Opplev kanalene helt for deg selv mens du oppdager Venezia på en intim måte. Begynn ved St. Mark's Basin nær torget og vev deg gjennom de sjarmerende kanalene. Velg mellom turer i to forskjellige lengder. For den lengre turen, gå gjennom Rio del Palazzo, under Sukkenes Bro, ved Rio di Santa Maria Formosa og Rio di San Severo og ende tilbake der du begynte. For den mer utvidede turen, følg de samme kanalene, og legg til en tur langs Canal Grande også. Gå tilbake til avgangspunktet for å fullføre turen.

Venezia: Privat Rialtobro-gondoltur

7. Venezia: Privat Rialtobro-gondoltur

Begynn den 30-minutters turen fra avgangspunktet ved Bacino Orseolo, rett foran den berømte Hard Rock Cafè og like bak Markusplassen. Følg mindre, men utrolig vakre sekundære kanaler som Rio dei Barcaioli, der Mozart en gang bodde, og Rio dell'Ovo for å nå Canal Grande. Nyt den spektakulære utsikten over Rialtobroen fra vannet, og se imponerende palasser som Ca’ Farsetti, setet for kommunestyret. Beundre Palazzo Grimani, den største bygningen med utsikt over Canal Grande og som nå er vert for lagmannsretten. Fortsett ned Rio San Luca der den passerer Palazzo Manin, residensen til den siste dogen i Venezia, Ludovico Manin, og i dag Bank of Italys regionale hovedkvarter, før du returnerer for å avslutte igjen ved Bacino Orseolo. Start den 60 minutter lange turen med avgang fra Bacino Orseolo, rett foran den berømte Hard Rock Cafè og like bak Markusplassen. Reis nedover mindre, men vakre kanaler, på en reiserute som inkluderer Mozarts hus og Canal Grande med den fantastiske Rialtobroen. Gå under den berømte Rialtobroen og se Rialto-markedet, hvor lokalbefolkningen og besøkende liker å gå rundt og kjøpe frukt, grønnsaker og fersk sjømat. Beundre de mange imponerende palassene, som Ca' Farsetti, som er vert for Venezias borgermester, og Palazzo Grimani, den største bygningen med utsikt over Canal Grande. Cruise ned til Rio San Luca med Palazzo Manin, tidligere residens til den siste dogen av Venezia Ludovico Manin, for tiden hjemmet til Bank of Italy. Beveg deg gjennom fortryllende små kanaler i sentrum og avslutt ved samme avgangspunkt.

Dagstur i Venezia: Dogepalasset, basilikaen og gondolturen

8. Dagstur i Venezia: Dogepalasset, basilikaen og gondolturen

Få mest mulig ut av tiden din i Venezia med denne kombinasjonsturen som tilbyr en guidet tur til Dogepalasset, Markuskirken og terrassen, Markusmuseet med hopp over køen-inngangsbilletter, samt en 30-minutters gondoltur langs de sjarmerende vannveiene i byen. Nyt en guidet omvisning i Dogepalasset for å oppdage dets fantastiske rom og utallige mesterverk. Utforsk maktens haller der dogene styrte den gamle republikken Venezia. Gå deretter til Markusbasilikaen, også kjent som den gyldne basilikaen på grunn av dens praktfulle mosaikker utsmykket med rent gull. Lær historien og betydningen av de mange kunstverkene som dekorerer kirken. Beundre skattkammeret, en praktfull flere hundre år gammel samling av relikvier og dyrebare gjenstander. Besøk basilikaens terrasse med en kopi av de berømte hestene, quadrigaen til St. Mark. Fra denne spektakulære beliggenheten kan du beundre den vakreste utsikten over hjertet av Venezia: Markusplassen. Oppdag St. Mark's Museum og beundre gjenstander av ulike slag og opphav som tilhører basilikaen. Senere på ettermiddagen kan du ta en romantisk gondoltur langs de sjarmerende vannveiene i Venezia. Padle videre til den imponerende Canal Grande. Se husene til Mozart og Desdemona, La Fenice Theatre, Rio de le Ostreghe, Peggy Guggenheim Collection Palace, en fantastisk oversikt over Markusbassenget og mer. Turen din inkluderer også en bonusapp, med et digitalt kart og lydguide. Bruk appen til å utforske byen i ditt eget tempo, og lytt til fascinerende fortellinger mens du beundrer 200 av byens attraksjoner, inkludert La Fenice-teatret, Rialtobroen og mer.

Fra Rovinj: Ferge tur/retur til Venezia med kort guidet tur

9. Fra Rovinj: Ferge tur/retur til Venezia med kort guidet tur

Når du er på ferie i Rovinj, få mest mulig ut av ferien og benytt anledningen til å bli med Venezia Lines på et endagsbesøk til spennende Venezia. En 4 timers katamaranoverfart gir deg muligheten til å ha en ferie innenfor en ferie, noe som gjør din kroatiske ferie til en uforglemmelig opplevelse. Tiden på vår komfortable katamaranoverfart til Italia vil tillate oss å presentere en oversikt over dagen og gi deg et innblikk i den rike historien til La Serenissima, den mest rolige republikken Venezia! Når du har kommet inn i den venetianske lagunen, vil du oppdage en helt annen verden enn du er vant til. Kanaler er erstatninger for veier, båter erstatter biler, busser, lastebiler og alle andre veitransportmidler. Hver øy og bygning spiller en viktig rolle i mosaikken til denne rike byen. Etter å ha gått i land i havnen i San Basilio vil du sette av gårde for å oppdage underverkene til denne unike byen på nordøstsiden av Adriaterhavskysten.

Venezia: Privat Grand Canal 40-minutters gondoltur

10. Venezia: Privat Grand Canal 40-minutters gondoltur

Det beste perspektivet for å beundre Venezia er fra vannet, og en gondol er den mest tradisjonelle og unike måten å gjøre dette på. Oppdag byen gjennom en guidet tur, og opplev hvordan venetianere flyttet fra et distrikt til et annet tidligere. Din gondolreise begynner i nærheten av Hotel Bauer, noen få skritt fra Markusplassen. Naviger Grand Canal før du krysser mot skjulte indre kanaler som lar deg beundre utsikten som går ubemerket hen når du går gjennom sentrum. Beundre den majestetiske Rialtobroen, en av de eldste og mest kjente broene i Venezia. Kom over kjente bygninger, som det tragisk ødelagte Gran Teatro 'La Fenice', den majestetiske Basilica della Salute og det elegante Palazzo Contarini Fasan, med gotisk arkitektur. Gå tilbake til Markusplassen for å sette av fartøyet ditt og ta farvel med gondolieren.

Tilgjengelige aktiviteter

104 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 1 651 vurderinger

I motsetning til noen kommentarer, fant vi møtepunktet relativt enkelt å finne. Google Maps er absolutt veldig nyttig for dette. Alle deltakerne ble delt inn i grupper på 5 og etter en kort spasertur med guiden, som ga interessant informasjon om byen, gikk vi inn i gondolene. Reisen føltes som om den tok omtrent 20 minutter. Fremfor alt var passasjen langs de mindre kanalene veldig imponerende, for der la man ikke lenger merke til kjas og mas i hovedgatene og kunne oppleve Venezia fra en annen side. På slutten av turen kjørte du over Canale Grande. Reisen ble ledsaget av informasjon som ble gitt via en lydenhet inkludert hodetelefoner. For en tyskspråklig omvisning måtte du skanne en QR-kode på møtestedet og laste ned en app. I dette tilfellet har du kanskje måttet ta med deg dine egne hodetelefoner hvis mobiltelefonen ikke lenger har aux-tilkobling. Vi var veldig fornøyde og vil anbefale turen.

Turen vår gjennom Vatikanstaten var grundig og komplett. Vatikanmuseet var utrolig overfylt, men å være en del av denne turen oppveide det meste av ventingen og håndteringen av lange køer. Turistguiden vår, Tony, var fantastisk. Han delte dine vanlige fakta om Vatikanet, men han delte også lite kjente historier om historien til det også, jeg er ikke en religiøs person, og jeg fant all Tonys innsikt fascinerende. Anbefaler denne turen på det sterkeste, og hvis du er heldig nok til å få Tony til å guide deg - den vil ikke skuffe.

Vakker opplevelse, å gå gjennom kanalene er vakkert, gatene der gondolieren går superstille! Det er virkelig verdt det, det eneste som kan forbedres ville være at turen egentlig varer i maks 20 minutter, før de tar en kort spasertur, snakker engelsk til oss som snakker spansk, de ga oss en guide, for oss gjorde vi ikke øve på. Det ville vært fint om de indikerte gondolturtiden godt, men jeg angrer ikke, vi ville ha litt mer

Til tross for HETEN hadde vi en fantastisk dag i Venezia. Tentiana (gentian på italiensk, vet ikke om det er stavet riktig) hilste pent på oss og spurte oss hva vi ville. Hun forklarte også alt som var barnevennlig for sønnen vår. Så brakte hun oss til startpunktet for gondolen. 2 timer er nok til det, mange inntrykk og historier.

Sang og Car blid. Klar i tide og viste oss de viktigste tingene