Legg til datoer
Venezia

Flyplasstransport

  • Skytteltransport
31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 31

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 11 723 vurderinger

Vi bestilte den delte vanntaxien 24 timer før vi dro til flyplassen. Den eneste ulempen med bestillingen er at det ikke er noen mulighet til å angi flytid eller velge et hentetidspunkt. Men jeg fant navnet på selskapet, googlet dem og fikk en e-postadresse. Du kan også sende melding til selskapet gjennom få guiden din. De svarte veldig raskt og ba om flyinformasjonen min. Når de hadde informasjonen de trengte, informerte de meg om at de ville sende henteinformasjonen til hotellet mitt. Ved 17.00 var informasjonen sendt over, hotellet skrev ut e-posten og ga den til oss. Hentestedet var veldig enkelt på Canal Grande, plasseringen var tydelig angitt på kartet levert av vanntaxiselskapet. Vi ventet 30 minutter for tidlig for å komme i tide, taxihentingen var 09.00. Taxien ankom like etter kl. 09.00, sjåføren spurte navn og hjalp oss deretter om bord med bagasjen. Fantastisk måte å avslutte en tur og se Venezia. Rask og komfortabel på en nydelig båt.

Denne tjenesten var så enkel og ekstremt praktisk. Møtepunktet ved ankomst var enkelt, veldig enkelt å finne. Tjenesteleverandøren fulgte oss til den private delte hurtigbåttransporten (ca. 10 minutters gange), og vi ble satt av ved den private kaien foran hotellet vårt da hotellet lå ved Canal Grande. For hoteller inne blir du satt av på nærmeste punkt. Båtføreren lastet og losset bagasjen vår. For henting sendte tjenesteleverandøren en e-post med hentedetaljer (tid og sted) kvelden før avreise. Vi ble også hentet på hotellets private kai i tide. Vi bodde på Ca Sagredo. Total tid for å komme til Marco Polo var ca. 1 time, da vi hadde et par andre personer å hente, noe som gikk ganske greit. Tips: sørg for at du bestiller natttransport hvis du må hentes før kl. Jeg vil gi denne tjenesten 5 stjerner. Mer økonomisk enn en personlig privat overføring. Du trenger heller ikke å manøvrere med all bagasjen på en offentlig vanntaxi.

Dette er ikke den billigste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum av Venezia eller til overnattingsstedet ditt på, men det er den morsomste. Det er også veldig enkelt, og båtføreren er nøye med å laste passasjerene slik at de som går først av er nærmest forsiden av båten (der du går av og på).

Flott organisasjon!!! når reservasjonen er gjort, har alt blitt administrert av nettstedet! reservasjonen ble bekreftet direkte på hotellet og sjåføren møtte oss på hotellet til avtalt tid for å ta oss til flyplassen. Turen er super pen, reisen rask og veldig hyggelig.

Kapteinen møtte opp tidlig. Rask ombordstigning, var høflig og vi var de eneste som booket. Kom raskt til flyplassen. Komfortabel reise. Var litt forvirrende om hentepunktet til å begynne med, men en rask e-post og alt ble forklart. Ville brukt igjen. Takk.