Venezia
Cruises & Boat Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Venezia Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Venezia?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Venezia er:

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 12 779 vurderinger

Flott tur med guide Francesca. Hun var vennlig og kunnskapsrik. Turen var ~15 personer på en liten motorlansering - veldig behagelig. Tidspunktene for turen var gode. Glassblåsingen var fantastisk, men vi gikk utenfor håndverksbutikken for å kjøpe noen glassbiter siden butikken kostet ££££. Burano var vakker. Vi ble nesten der til lunsj, men tok drinker i stedet og kom oss tilbake til båten. Anbefaler sterkt.

This was quite enjoyable. First, I must give my admiration to our guide, who I am afraid I did'nt catch the name of. She was very knowledgeable, and showed us around the centre of Venezia! The gondola ride was an "interesting" adventure. Atleast three of us in the boat were kinda hefty, so the balancing act was a work of art for the gondolier.

Super organisert, veldig hyggelig reiseleder og til og med en overraskelse for dagens bursdagsbarn. Selv om du ikke deltar i det daglige programmet som tilbys, er det absolutt verdt å ta dagsturen til Venezia. Katamaranen er stor og ren, det er god mat og god kaffe! For ikke å glemme Ingrid, kaffebarens gode sjel, et høydepunkt i seg selv!

Vakker opplevelse, turen varte 30 minutter nøyaktig .. gondolen var veldig snill og forberedt .. de delte oss inn i grupper på 4 for å komme på gondolen, jeg var med kjæresten min og vi delte den med et annet par sicilianere, som oss , kjent der .. Jeg anbefaler det på det sterkeste

Ta god tid med deg hvis regata finner sted på ankomstdagen din, og du vil dra til Piazza San Marco. For da handler det bare om å løpe. For øyeblikket vil ikke bedre informasjon være dårlig. I ettertid har du allerede oppdaget denne informasjonen