Legg til datoer

Venezia
Cruise og båtturer

Cruise og båtturer

Våre mest anbefalte Venezia Cruise og båtturer

Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

1. Venezia: Gondoltur nær Canal Grande med lydguide-app

Bli bedre kjent med Venezia, mens du utforsker skjulte og pittoreske vannveier nær Canal Grande, på en gondoltur. Lytt til kommentarer fra appen for å lære mer om byen, mens du beundrer severdighetene. Start aktiviteten din med å møte verten, som forklarer noen kuriositeter om historien til gondolen og gondolierene. Få gratis tilgang til en app med kommentarer for signtseeingen din med gondol. Mens du nyter den vakre Canal Grande, kan du beundre de fantastiske palassene som Guggenheim-museet, Gritti Palace, Santa Maria della Salute og Punta della Dogana. Oppdag det verdenskjente La Fenice-teatret og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vannveiene. På slutten av turen kan du nyte en fantastisk utsikt til Markuskirken med San Giorgio Maggiore.

Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

2. Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

Gå forbi billettkøen til Dogepalasset i Venezia, et historisk landemerke som fungerte som sete for den venetianske politiske makten i århundrer, med denne reserverte adgangsbilletten. Beundre dens gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, Nasjonalt arkeologisk museum og Marciana-biblioteket. Gå inn i Dogepalasset for å utforske setet til en 1000 år lang republikk og reise tilbake i tid til middelalderen. Gjenopplev fangenes lidelse da de krysset Sukkenes Bro. Beundre palassets imponerende struktur og utsmykning, fra dets opprinnelige fundament fra 1300- og 1400-tallet til de betydelige renessansene og overdådige maneristiske tilleggene. Beundre de rike detaljene til den praktfulle gulltrappen, og spektakulære kunstverk. Nyt også inngangen til Museo Correr på Markusplassen, en bygning som opprinnelig ble designet som bolig for Napoleon, og som senere ble den venetianske residensen til kongen av Italia.

Venezia: Båttur til Burano, Torcello og Murano inkludert glassblåsing

3. Venezia: Båttur til Burano, Torcello og Murano inkludert glassblåsing

Oppdag noen av de mest kjente øyene i den venetianske lagunen på denne heldags båtturen. Reis med guiden din gjennom Venezia-lagunen på et panoramafartøy og nyt øyene Murano, Burano og Torcello. Start dagen med eventyr ved å gå ombord i en komfortabel panoramabåt mens du drar fra St. Mark's. Lær om øyene fra verten din underveis. Nyt severdighetene til denne eldgamle byen i rundt 30 minutter til du når din første destinasjon, Murano. Nyt en glassblåsingsdemonstrasjon med en glassmester ledsaget av en historisk forklaring av håndverket. Stikk innom suvenirbutikken på glassfabrikken og nyt en eksklusiv 10% rabatt på kjøpene dine. Din planlagte tid i Murano inkluderer også ledig tid til å utforske på egen hånd. La Murano stå igjen når du reiser til den nærliggende øya Burano. Se de sjarmerende og fargerike husene rundt øya, og observer blondemakerne i arbeid. Bli kjent med deres sjeldne ferdigheter som regnes som noen av de beste i verden. Stopp for en matbit mens du er i Burano og smak noen av de lokale biscottiene som er hjemmehørende på øya. Reis til siste stopp, Torcello. Nyt et 1-times besøk på øya og besøk historiske landemerker som katedralen Santa Maria Assunta, Attilas trone, Djevelens bro og klokketårnet. Avslutt eventyret med en 1-times tur tilbake til Venezia og nyt den fantastiske atmosfæren til den venetianske lagunen.

Venezia: Vanntaxi fra Marco Polo lufthavn

4. Venezia: Vanntaxi fra Marco Polo lufthavn

Nyt en delt vanntaxitjeneste mellom Venezia Marco Polo lufthavn (VCE) og hoteller i sentrum av Venezia. Velg mellom en enveis- eller tur-retur-billett, og slapp av under den vakre båtturen. Reis rett etter at du har funnet bagasjen din, og bli ført over lagunen til hotellet ditt eller nærmeste tilgjengelige punkt med vanntaxi. Dette er den mest romantiske og direkte måten å reise til byen på. Du hentes eller settes av direkte på noen hoteller som ligger langs Canal Grande, som Hilton Molino Stucky. For mindre tilgjengelige stedene på de indre kanalene, får du oppgitt et møstested innenfor gangavstand fra hotellet ditt.  For JW Marriott Venice Resort & Spa, Isola delle Rose og San Clemente Island, blir du satt av i San Marco i nærheten av Marriott-hotellets skyttelbåt.

Venezia: Båttur til glassfabrikken, Murano og Burano

5. Venezia: Båttur til glassfabrikken, Murano og Burano

Bli med på en båttur fra Venezia til øyene Burano og Murano. Båtturen foregår på et komfortabelt fartøy og du får litt tid på egen hånd til å utforske øyene. Dessuten får du være med på en demonstrasjon av glassblåsing. Du starter opplevelsen enten fra San Marco eller togstasjonen i Venezia (avhengig av valgt alternativ) og drar til Murano og Burano. Møt mannskapet ditt og cruise over lagunen, mens du nyter utsikten fra panoramadekket om bord. Oppdag deretter kunsten å lage glass i Murano og besøk en glassfabrikk. Lær mer om tradisjonene og prosessene bak glassproduksjon. Beundre de fargerike husene i Burano og ta en spasertur gjennom de pittoreske gatene. Om kvelden returnerer du til det opprinnelige møtestedet.

Venezia: Billett til både vann- og fastlandsbusser

6. Venezia: Billett til både vann- og fastlandsbusser

Med dette transportkortet slipper du å stå i billettkøer og bruke Venezias offentlige transporttjenester. Stig om bord på den offentlige bussbåten, kjent som vaporettoen, og utforsk byen langs kanalene. Billetten gjelder for nærliggende områder, samt for busser i Mestre og Marghera. Begynn å reise rundt i Venezia med kortet ditt ved dra til et vaporettostopp. Når du har skaffet deg billett, kan du dra ut med en av de unike vannbussene til de stedene du ønsker å utforske. Cruise rundt i byen og nyt severdighetene i 1 time eller opptil en hel uke, avhengig av billetten din. Få mest mulig ut av billetten din ved å besøke severdigheter rundt i byen, inkludert øyene rundt Venezia. Opplev magien til øyene Lido, Murano, Burano og Torcello med den praktiske billetten som gjør det enkelt å utforske Venezia. Sus over til Mestre og Marghera med en buss.

Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

7. Venezia: Forbi-køen-adgang til Markuskirken med lydguide

Spar tid under ditt besøk til Venezia med en forbi-køen-billett til den populære Markuskirken. Beundre de hundrevis av gylne mosaikker i basilikaen og få alle detaljer om den bysantinske kunsten fra lydguiden din. Last ned lydguiden din til mobilenheten din og gå til Markuskirken for å starte den selvguidede omvisningen din. Gå forbi de lange køene og sett på deg hodetelefonene dine. Utforsk de fem kuplene og en rekke kunstverk. Hør legender og historier i tilknytning til denne kirken, som er nesten 1000 år gammel.  Se den blendende effekten av kirkens 43 000 kvadratmeter med mosaikk. Beundre det fantastiske marmorarbeidet på gulvene. Nyt atmosfæren i bygningen som dominerer Markusplassen. 

Venezia: Four Seasons-konsertbillett i Vivaldi-kirken

8. Venezia: Four Seasons-konsertbillett i Vivaldi-kirken

Gled ørene dine med en fremføring av Vivaldis fire årstider av "I Virtuosi Italiani"-ensemblet i kirken Santa Maria della Visitazione i Venezia. Opplev følelsen av å lytte til Vivaldis musikk på stedene der den ble komponert. det er lyd, det er musikalske toner, det er kunsten til en stor barokkkomponist, men fremfor alt er det energien til dette stedet, Vivaldis kirke. Det var her Antonio Vivaldi tilbrakte førti år av sitt liv og komponerte sine praktfulle verk. Nyt inspirerte forestillinger fra Four Seasons hvor du i musikken kan fornemme høstingen av hveten, druehøsten, sommerstormene, snøen som faller om vinteren, de varme høstfargene og den lyse blomstringen av blomster om våren. Se talentfulle musikere spille i kirken der mestere som Francesco Gasparini og Antonio Vivaldi trente Choro-døtrene til å bli virtuose musikere som var kjent for sin kunst over hele Europa.

Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

9. Venezia: Gondoltur på Canal Grande med livekommentarer

Utforsk kanalene i Venezia ombord på en gondol. Nyt livekommentarer fra guiden din mens gondolieren tar deg nedover smale veier og langs Canal Grande. Lær om byens palasser, kirker og attraksjoner. Hør om lokale historier og historien til gondolen og gondolbanene. Under reisen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du vil også passere det praktfulle La Fenice-teatret og "De le Ostreghe"-kanalen. Fortsett til den viktigste kanalen i Venezia, Canal Grande. Ta deg til Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og noen av de fantastiske venetianske palassene som går langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani Palace og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassenget før du går tilbake til Campo San Moisè.

Venezia: Murano, Burano, Torcello og glassfabrikk

10. Venezia: Murano, Burano, Torcello og glassfabrikk

Seil over det smaragdgrønne vannet i Venezia-lagunen, på denne heldagsturen til øyene Burano, Murano og Torcello. Velg mellom et alternativ med skytteltransport fra Santa Lucia togstasjon til brygga i San Marco, eller velg alternativet med fremmøte i San Marco.  Hopp ombord på en komfortabel vanntaxi om morgenen og gli gjennom lagunen i Venezia. Beundre utsikten fra båtens panoramadekk og lytt til kommentarer fra guiden din.  Ved ankomst til ditt første stopp, Murano, kan du finne ut hvorfor øya er kjent for glasskunsten med et besøk til et glassverk. Se en dyktig håndverker under en demonstrasjon av glassblåsing. Etterpå har du omtrent 1 time på øya, for å handle i en av de mange glassbutikkene. Deretter drar du til Burano, som er kjent for sine blonder og fargerike hus. Følg guiden din til hjertet av byen. Her får 2 timer på egen hånd til å kjøpe en god lunsj, typiske venetianske aperitiffer, eller kose deg med en is på en av de mange kaféene.  Dra fra Burano til Torcello, det første i elvemunningen hvor mennesker slo seg ned. På Torcello har du 1 time tilrådighet, for å se de venetiansk-bysantinske mosaikkene ved Basilica di Santa Maria Assunta. Etterpå returnerer du til San Marco tidlig på kvelden. 

137 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Venezia

Venezia

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 12 779 vurderinger

fantastisk flerspråklig guide, under reisen til øyene murano og burano, forteller han deg alt som omgir oss. etter ca. 20 minutter ankommer du Murano hvor en glassblåsingsdemonstrasjon er inkludert (spektakulært) så har du ca. 45 minutter til å gå rundt selvstendig og handle. Jeg anbefaler deg å lytte til indikasjonene til timeplanene og være punktlig! etter Murano reiser du til Burano (en navigasjon på ca. 30 minutter) og her er du ledig i ca. en time. Jeg foreslår at du tar med en sandwich eller spiser en rask lunsj på en av restaurantene slik at du kan nyte utsikten over de superfargerike husene på øya. vi valgte 11.00-turen og returnerte til San Marco kl. 15.30

Burano er absolutt verdt turen! Øya er vakker. Og avstikkeren til Murano med et lite innblikk i glassblåsingen er absolutt verdt det. Jeg anbefaler virkelig turen! Den eneste ulempen: absolutt kaos ved havnen i Venezia. Dessverre visste ikke guiden som gjorde turen vår at du også kan bestille den med 2 i stedet for 3 øyer og gå tilbake til Burano med en annen båt. Det gjorde oss veldig usikre. Til slutt ordnet imidlertid alt seg.

Til tross for HETEN hadde vi en fantastisk dag i Venezia. Tentiana (gentian på italiensk, vet ikke om det er stavet riktig) hilste pent på oss og spurte oss hva vi ville. Hun forklarte også alt som var barnevennlig for sønnen vår. Så brakte hun oss til startpunktet for gondolen. 2 timer er nok til det, mange inntrykk og historier.

Turen var veldig godt organisert. Det var bare litt forvirrende i begynnelsen å finne personen med logoen.

nydelige tur til 3 fine øyer, hyggelig guide og god struktur på dagen, ingen forsinkelser