Legg til datoer

Ting å gjøre Venezia

Restene av middelalderens makt er bare toppen av isfjellet i denne 1600 år gamle havnebyen.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Gondolturer og mer
  • Burano, Murano og mer
  • Markuskirken & Dogepalasset
  • Utforsk Venezia
  • Kulinariske høydepunkter
465 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 30

Ofte stilte spørsmål om Venezia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Venezia?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Venezia?

De beste dagsturene og utfluktene fra Venezia er:

Murano

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 138 603 vurderinger

Først vil jeg ikke oppfordre deg til å gjøre dette. Vi ble sittende fast på den andre siden av Venezia og var 25 minutter forsinket. Jeg husker ærlig talt ikke navnet hennes. men en kvinne sto ved inngangen og ventet på oss. Jeg hadde fortalt mannen min at vi var for sent ute, men han insisterte på å sjekke. Så snart vi gikk opp hilste hun oss ved navn. Vi var i ærefrykt over at hun ventet på oss. Hun sa at turen hadde startet, men at de ikke hadde gått inn ennå, så hun ventet på oss. Jeg vil si at hun er fantastisk og gjorde kvelden vår. Da vi kom inn i kirken, ble vi turnert av Franchesca, hun er en Midevil-arkeolog. Og du kan fortelle at kunnskapen hennes var forbløffende. Historiene hennes var fantastiske, og jeg stoler på å være nøyaktig. Hun visste bare hva hun snakket om. Hun gjorde denne turen fantastisk. Jeg vil si en hjertelig takk til begge damene for å ha gjort dette til et høydepunkt på turen vår. Alle bør spørre etter henne ved navn fordi turen hennes var fantastisk!!! Tu

Det beste vi kunne gjøre! Paula var en veldig god og absolutt kompetent reiseleder med veldig gode kunnskaper i tysk! Hun holdt tidene absolutt i tide. Paula har en meget veltalende måte å veilede på med meget god detaljkunnskap. Hun svarte detaljert på spørsmål. Øynene hennes henvendte seg direkte til deg. En toalettpause var også perfekt plassert. Vår gruppe var perfekt med 14 personer. Teknologien fungerte perfekt og man kunne følge perfekt med selv om man holdt seg litt fra hverandre. Takk til Get your Guide og Paula for disse hyggelige og interessante timene. En absolutt anbefaling!

Meget vennlig gondolier som ga oss en guidet tur gjennom trange kanaler med svært lite trafikk. Ikke nøl med å vente på ham i starten fordi han kan ha en forsinkelse på tidspunktet for avtalen. Restauranten var da også veldig bra, med en veldig vennlig eier.

Coming out of the sliding doors, the bus was right in front of us, 50 meters away. The driver helped us placing the luggage, and off we went.

Coming out of the airport, the bus was right in front of us, not to the right as GyG told us. The trip was good.