Legg til datoer
Ting å gjøre

Venezia

Restene av middelalderens makt er bare toppen av isfjellet i denne 1600 år gamle havnebyen.

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 90 917 vurderinger

Vi bestilte den delte vanntaxien 24 timer før vi dro til flyplassen. Den eneste ulempen med bestillingen er at det ikke er noen mulighet til å angi flytid eller velge et hentetidspunkt. Men jeg fant navnet på selskapet, googlet dem og fikk en e-postadresse. Du kan også sende melding til selskapet gjennom få guiden din. De svarte veldig raskt og ba om flyinformasjonen min. Når de hadde informasjonen de trengte, informerte de meg om at de ville sende henteinformasjonen til hotellet mitt. Ved 17.00 var informasjonen sendt over, hotellet skrev ut e-posten og ga den til oss. Hentestedet var veldig enkelt på Canal Grande, plasseringen var tydelig angitt på kartet levert av vanntaxiselskapet. Vi ventet 30 minutter for tidlig for å komme i tide, taxihentingen var 09.00. Taxien ankom like etter kl. 09.00, sjåføren spurte navn og hjalp oss deretter om bord med bagasjen. Fantastisk måte å avslutte en tur og se Venezia. Rask og komfortabel på en nydelig båt.

Dette er ikke den billigste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum av Venezia eller til overnattingsstedet ditt på, men det er den morsomste. Det er også veldig enkelt, og båtføreren er nøye med å laste passasjerene slik at de som går først av er nærmest forsiden av båten (der du går av og på).

Flott organisasjon!!! når reservasjonen er gjort, har alt blitt administrert av nettstedet! reservasjonen ble bekreftet direkte på hotellet og sjåføren møtte oss på hotellet til avtalt tid for å ta oss til flyplassen. Turen er super pen, reisen rask og veldig hyggelig.

I løpet av vår Rovinj-ferie besøkte vi byen Venezia med hurtigbåt, og vi bestilte en Venezia-pakke om bord bestående av: gondoltur, taxibåt frem og tilbake, og Kanalegrande. Det var en flott dag, takk for støtten fra reiseteamet.

Flott prosess, flott mannskap, en uforglemmelig opplevelse!