Opplevelser i
Venezia

Remnants of medieval might are just the tip of the iceberg in this 1600-year-old port city.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Venezia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Venezia?

Flere reisetips for Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Venezia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 90 917 vurderinger

This was quite enjoyable. First, I must give my admiration to our guide, who I am afraid I did'nt catch the name of. She was very knowledgeable, and showed us around the centre of Venezia! The gondola ride was an "interesting" adventure. Atleast three of us in the boat were kinda hefty, so the balancing act was a work of art for the gondolier.

Det var en uforglemmelig opplevelse! Jeg anbefaler alle elskere av Venezia å oppdage dens skjønnhet gjennom guidede besøk. Vi valgte et privat besøk for to med Francesco: profesjonell, kompetent, vennlig: han forklarte historien og hemmelighetene til Dogepalasset og Basilica San Marco på en fullstendig og presis måte.

Strålende. Det som var en 2 timers tur ble til en guidet tur som varte hele morgenen og mer. Gracia er lidenskapelig opptatt av landet sitt, kunsten, historien, språkene... Hun holdt vår oppmerksomhet hele tiden, med upåklagelige forklaringer. Snill, kjærlig ... en 200 % anbefalt opplevelse.

Den gode guiden Francesco snakket veldig godt spansk og besøket var veldig hyggelig og veldig godt forklart. Han var også veldig hjelpsom med å hjelpe oss med å få billetter til Olivetti-turen og få en taxi til Canal Grande. Veldig profesjonell, oppmerksom og høflig. En fornøyelse

Albatravel-teamet organiserte returen ved allerede å sende oss sted og tidspunkt for møtet så snart vi ankom hotellet. De kom i tide og vi hadde ikke annet å gjøre enn å la oss rive med i bølgene på Canal Grande. Takk skal du ha !