Ting å gjøre Vatikanstaten

Ofte stilte spørsmål om Vatikanstaten

Flere reisetips for Vatikanstaten

Vil du vite mer om aktiviteter i Vatikanstaten? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Vatikanstaten

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 171 985 vurderinger

Selve omvisningen var utmerket takket være den store kunnskapen og den perfekte presentasjonen fra guiden vår Vincenzo! Men følgende var frustrerende og mer enn irriterende: 1) turen skulle starte klokken 13.30, vi måtte være på møtepunktet klokken 13.10 (forståelig nok på grunn av organisatoriske problemer)! 2) Lang ventetid...guiden kom ikke, visstnok på grunn av en trafikkork! 3) Klokken 14.00 kom endelig en erstatningsguide og begynte å dele ut hodetelefonene osv. 4) På grunn av dette problemet og den lange forsinkelsen var det ikke mulig for oss å ta den siste delen av turen inn i Vatikangrottene! 5) I dette tilfellet forventer vi en delvis tilbakebetaling av kostnadene for alle de alvorlige ulempene! Denne gangen kan jeg ikke svare på spørsmålet "Hvordan liker du GetYourGide" umiddelbart, men først etter at jeg har mottatt din reaksjon eller svar!

Et flott besøk. Passelig med andre besøkende, det ser stort ut men du blir ikke trøtt av å spasere rundt på festningen. Det venter en liten og hyggelig overraskelse rett før du kommer opp på toppen av festningen. Nydelige rom og fantastisk utsikt over Roma og en fantastisk mulighet for bilder av St.Peterskirken.

Very good guid in the colloseum. Learned a lot the history of Rome, gladiators, the regular citizents and roolers of ancient Rome

This was so smooth and interesting. Our guide, Maggy, was great! Loved her energy and knowledge. Highly recommanded!

Had Christina as a guide, and it was a blast! Felt very well taken care of. Knee the good spots. Give her a raise!